Ko gatavosiet vakariņās?

 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Simple as that. :-)
Rokos pa ideju kalniem, laikam mazāk ir vairāk, padalāmies.
26.01.2018 17:52 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Būs karijs, bet pati negatavošu.
P.S. Kas ir slinkās karbonādes?
15.12.2018 18:19 |
 
Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Kas ir slinkās karbonādes?

+
15.12.2018 21:35 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
parasti lauku pienā mērcēj ap 3 st.Šoreiz izklapēju,ierīvēju ar sinepēm,ola tad rīvmaize un apcepu.Ātri un slinki
15.12.2018 21:40 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Rīdziniece, karbonādi pienā? Pirmo reizi dzirdu, esmu dzirdējusi tikai par kefīru.
Man šodien rīsi ar vistas fileju, papriku, šampinjoniem, zirnīšiem un olu.
15.12.2018 22:22 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
15.12.2018 22:30 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
liellopu vai cūku aknas oligti ilgi mērceju pienā piemēram
15.12.2018 22:33 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Būs jāpamēģina, paldies par ideju!
15.12.2018 23:29 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ar kefiru jau ar nav slikti..Un aknam ipasi labi paliek mikstas. Kad izmegini pasaki ka patika
;-)
15.12.2018 23:37 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Pirmo reizi taisīju vistas filejas karbonādes, kaut kā visādi citādi biju taisījusi vistu, bet karbonādi netaisīju, tiešām ļoti garšīgas sanāca, tieši kā kārojās! Varbūt ir kādai kāda īpaša recepte, kā gatavojat filejas karbonādes?
16.12.2018 21:06 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
 
Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Pasta carbonara bez olas jeb makaroni ar šķiņķi saldā krējuma mērcē
17.12.2018 13:23 |
 
Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Man ir savaadaaka recepte ''Slinkajaam karbonaadeem''.
Uz vienu vistas fileju :
1 karote majoneeze
1 ola
1 karote miltu
Vistu sagriezh mazos gabalinjos un sajauc ar visaam sastaavdaljaam ,pievieno saali+piparus ( es dazhreiz pielieku kaadu vistas garshvielinju vai nedaudz kariju) un tad vienkaarshi liek uz pannas kaa mazas pankuucinjas un cep. Ljooti aatri un mazaak kjeepas, kaa arii super garshiigas. (l)
17.12.2018 13:25 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ja par vistas fileju tad izklape mazliet, tad ola tad rivmaize un atras karbonadites gatavas. Ja mercito tad sagroez gabinos,apcep, klat cepti sampinjoni, kuruma, vel garsvielas tad parlej ae saldo krejumu pasaute un klat pacini suwra dzintars. Un ja nekur nekadu miltu protams, nammmmmm
17.12.2018 13:57 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Oj kurkuma..to obligati visam mercem klat
17.12.2018 13:58 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016

Ļoti līdzīgi. :-)
17.12.2018 21:52 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Šovakar būs lašmaizītes (l)(l)(l)
18.12.2018 14:32 |
 
Reitings 786
Reģ: 14.08.2018
Cūkgaļu ēdu ļoti, ļoti reti, bet tā kā mājās saldētavā nekas cits nebija kā cūkgaļas fileja, jā tāda arī ir, un tā no visas cūkas skaitās visliesākā daļa, maz tauku, augsts proteīna saturs.
Cūkas fileja gatavošu kā mērcīti, gulašiņu, apcepšu uz pannas, pasautēšu garšvielās ūdenī, un ar liesu krējumu un minimāli miltiem pabiezināšu. Klāt likšu kādas piedevas, īsti nezinu, varbūt kartupeļus, tie mājās daudz.
18.12.2018 14:50 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
bet tā kā mājās saldētavā nekas cits nebija kā cūkgaļas fileja, jā tāda arī ir, u
sasmējos par šo, domā te to neviena nezin:-D:-D:-D
parasti es mēdzu apcept tad uz mazas uguns sautēju bez ūdens, tājā sulinā ko gala izdala, un bez miltiem potams
18.12.2018 14:55 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
bet gulašam vēl bez krējuma lauku laba, klāt lieku malietdrzeņus un obligāti tomātu pastu. citādi tas iznāk kas līdzīgs strogonovam
18.12.2018 14:59 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits