Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Psiholoģiskais klimats darba vietā

 
Reitings 293
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Varbūt, kāda ir rakstījusi, vai savākusi materiālus par šo tēmu? es ar lielāko prieku atpirktu, vai iemainītu pret gardu šokolādi! Man ir jāuzraksta darbs par šo tēmu, nepietiek, ka tā jau laiks nav, vel arī īsti nevaru atrast materiālus, nezinu, cik no interneta var ņemt. Ja, kāda var izpalīdzēt, lūdzu, lūdzu dodat ziņu! Varbūt, ja kādai ir brīvs laiciņš, un ir vēlēšanās nopelnīt, kādu naudiņu uz Svētkiem, es varētu šoreiz izpalīdzēt, ja izpalīdzētu man :) Rakstat PM. :)
12.12.2017 18:41 |
 
Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Man kaa reiz gribeetos palasiit - kaads ir juusu psihologjiskais klimats darbaa?
Jo vairaak es straadaaju savaa ofisaa, jo vairaak mani tas ''gremdee''. Es peec dabas esmu ljooti pozitiiva, smaidiiga, vienmeer censhos ienest telpaa prieku un jauku atmosfeeru .
BET, mani darba koleegji ir tik depresiivi, dziives nomaakti cilveeki - tai skaitaa priekshnieks. Es vienkaarshi juutu kaa vinji mani gremdee, un cik man ljoti gribeetos straadaat kompaanijaa kur ir vairaak saliedeets kolektiivs un paraleeli darbam var arii pasmieties, pajokot un shad tad ar koleegjiem tikties aarpus darba.
Priekshniekam dziivee ir tik daudz probleemu, katru dienu naak puuciigs un gaazh dusmas uz mani - jo paareejaas divas darbinieces ir pilnigi ar depresiju apmaaktas un ja vinjsh kaut ko ne taa pateiks, bezmazvai shiis ies un leks no tilta . Tapeec, vienmeer uz smaidiigaas un miiljaas '' Lattes'' var savu naidu gaazt virus,jo redz - man jau no taa sliktaak nepaliks..
Gaidu kad paies sveetki un es vareeshu saakt mekleet jaunu darbinju. Cerams, daudz pozitiivaakaa gaisotnee!
12.12.2017 19:02 |
 
Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Ar vienu diskusiju nepietika?
12.12.2017 19:06 |
 
Reitings 179
Reģ: 28.10.2017
Lattte - rakstiiji it kaa es taa buutu. Vieniigi tur kur straadaaju depresijaa ir visi iznemot prieksnieku. Domaaju, buutu labi publiceet shaadu uzneemumu nosaukumus (caur anoniimiem profiliem kaut vai) lai briidinaati citus un neviens tur neietu straadaat. Nenoveelu nevienam to klimatu kaads ir mums.
12.12.2017 19:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)