Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

idejas

 
Reitings 142
Reģ: 19.06.2012
lūdzu, iesakiet kaut ko.
attiecībās iestājusies rutīna, kašķi.
Kā lai atsvaidzina to visu? Ļoti gribas tikt ārā no šī posma :)
Negribas pazaudēt, negribas visam atmest ar roku.
Kur jūs smēlāties iedvesmu/pacietību/idejas, kad gājāt cauri šādiem posmiem?
11.12.2017 11:58 |
 
Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Mums gan tris gadu laika nav bijis sads periods, bet es domaju, ka panakumu atslega ir kopigas aktivites, hobiji un sarunas. Pie attiecibam ir jastrada un ir jagrib stradat, nevar parnakt no darba majas, visu vakaru nosedet pie tv vai televiziora un ceret, ka attiecibas viss bus lieliski. Un nevajag izdomat atrunas par naudas trukumu aktivitatem, ir pietiekosi daudz bemaksas aktivitates. Es regulari izdomaju kadu randina ideju un mans draugs dara to pasu, ja viens visu laiku censas un otrs nereage, tad nu tur nav daudz variantu.. vismaz ilgtermina.
11.12.2017 12:32 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Nekas labāks par kopīgu laika pavadīšanu nav izdomāts. Kaut vai kaut ko pavisam vienkāršu - uzlikt fonā mūziku un kopā pagatavot foršas vakariņas, iedzert glāzi vīna un parunāties par dzīvi. Vai pajautāt, ko tas otrs grib darīt - iet pastaigāties, kopā noskatīties filmu, uzspēlēt kādu galda spēli, aizbraukt uz jūru vai mežu, apciemot sen neredzētus radus, aizbraukt uz nejauši izvēlētu pilsētu otrā Latvijas galā un apēst karbonādi lokālajā ēstūzī, kopīgi iesaiņot Ziemassvētku dāvanas? Galvenais ir ieklausīties arī otra vēlmēs un iztaustīt, kas viņu varētu darīt priecīgu, tā vietā, lai kā tanks mestos organizēt braucienu uz spā, jo spā ir forši un romantiski. :-D Un neatņemams kopā būšanas elements ir klausīties - klausīties kā otrs stāsta par darbu, par hobiju, par ikdienišķām un mazāk ikdienišķām lietām, nemesties skaidrot kā labāk dzīvot un domāt, bet ļaut otras saprast, ka viņš ir uzklausīts un sadzirdēts. Kā tur bija perfektā sarunas proporcija - 30% laika runāt un 70% laika klausīties.
11.12.2017 12:52 |
 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Starp citu, diez gan ģeniāls ierosinājums, ko senos laikos izlasīju vienā žurnālā, ir biežāk teikt vīrietim jā. Arī tad, ja viņš ierosina kaut ko pavisam stulbu :D Lieliski darbojas, ja liekas, ka viņš pats neko vairs negrib darīt vai ierosināt. Turklāt sākot ar pavisam vienkāršām ikdienas lietām - vai brauksim pa īsāko ceļu? (kur pilnīgi noteikti ir sastrēgums) Jā! Ēdīsim pankūkas brokastīs? (lai gan jums abiem ir diēta un vispār bija paredzēts gatavot omleti) Jā! Vai mums vajadzētu nopirkt jaunu mašīnu? (lai gan ģimenes budžetā tam nav naudas un vecā mašīna ir labu labā?) Jā, dārgais, noteikti vajadzētu! Un dārgais sajūsmināti pēta iespējas tikt pie jauna auto līdz pats saprot, ka tas nav iespējams, kam seko, mums laikam nevajadzētu jaunu mašīnu, uz ko tu atbildi jā, dārgais, tik tiešām nevajadzētu, tu to tik labi izdomāji! :-D Pa pusei joks, bet pa pusei - tīri derīgs padoms! :-D
11.12.2017 12:59 |
 
Reitings 665
Reģ: 17.08.2017
Starp citu, diez gan ģeniāls ierosinājums, ko senos laikos izlasīju vienā žurnālā, ir biežāk teikt vīrietim jā. Arī tad, ja viņš ierosina kaut ko pavisam stulbu Lieliski darbojas, ja liekas, ka viņš pats neko vairs negrib darīt vai ierosināt. Turklāt sākot ar pavisam vienkāršām ikdienas lietām - vai brauksim pa īsāko ceļu? (kur pilnīgi noteikti ir sastrēgums) Jā! Ēdīsim pankūkas brokastīs? (lai gan jums abiem ir diēta un vispār bija paredzēts gatavot omleti) Jā! Vai mums vajadzētu nopirkt jaunu mašīnu? (lai gan ģimenes budžetā tam nav naudas un vecā mašīna ir labu labā?) Jā, dārgais, noteikti vajadzētu! Un dārgais sajūsmināti pēta iespējas tikt pie jauna auto līdz pats saprot, ka tas nav iespējams, kam seko, mums laikam nevajadzētu jaunu mašīnu, uz ko tu atbildi jā, dārgais, tik tiešām nevajadzētu, tu to tik labi izdomāji! Pa pusei joks, bet pa pusei - tīri derīgs padoms!

Šitas vispār uzrunāja. :D
02.01.2018 18:04 |
 
Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Rutīna vairāk veidojas no tā, ka katrs ierokas savos darbos, kaut ko savā prātā domā, bet nerunā ar otru un nerīkojas.
02.01.2018 18:58 |
 
Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
Nekas labāks par kopīgu laika pavadīšanu nav izdomāts. Kaut vai kaut ko pavisam vienkāršu - uzlikt fonā mūziku un kopā pagatavot foršas vakariņas, iedzert glāzi vīna un parunāties par dzīvi.

Pievienojos šim. Ne jau smalkos, 2 nedēļu iepriekš izplānotos randiņos slēpjas dzirksteles uzturēšana attiecībās, bet gan jaukā kopā būšanā kā tādā. Tas protams nenozīmē, ka nevajadzētu ik pa laikam saorganizēties uz kaut ko nedaudz īpašāku, bet ikdiena ir svarīgāka, un ja abi ir ieinteresēti, liela piepūle nav nepieciešama. Sarunas, komplimenti, jokošanās, reizēm arī klusa divvientulība - ļoti vērtīgi ir spēt atkal un atkal saskatīt otrā cilvēkā to, kādēļ viņā iemīlējies un kādēļ viņu cieni.
02.01.2018 19:28 |
 
10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
Rutīna un kašķi nav viens un tas pats, un korelē tikai tad, ja tie kašķi ir par to, ka viens vai otrs kaut kur negrib iet/kaut ko darīt.
Ar rutīnu var cīnīties kā jau meitenes stāstīja?
Bet kašķi ta' par ko ir un kurš ir izraisītājs?
02.01.2018 19:29 |
 
Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Vajag meklēt kopīgas sajūtas un kopīgas "pirmās reizes". Vēl var ņemt palīgā draugus - biežāk kopīgi tikties, jo tas jūsu ikdienā ienesīs jaunus diskusiju un sarunu tematus.
un Katra ieteiktais "JĀ" risinājums izklausās ļoti forši. Man ir ļoti neizlēmīgs vīrietis, līdz ar to, ikdienā jāveic daudz izvēļu, ko viņš man uzdod. Ja kādreiz, sākumā tincināju "a ko Tu pats gribi?", tad tagad uzreiz atbildu, ka variantu tādu vai tādu. Un ir labi abiem, jo varianti, ko viņš pats negribētu, nemaz netiktu piedāvāti.
02.01.2018 19:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits