Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

pusdienas līdzi

 
Reitings 57
Reģ: 28.11.2017
Hey, meitenes! Padalieties ko jūs ņemat līdzi sev pusdienām, launagam :-) Cenšos ievērot veselīgu uzturu un man ir aptrūkušās pusdienu/launagu idejas ko ņemt līdzi, ēdienu nav iespējas uzsildīt :(
29.11.2017 17:20 |
 
Reitings 57
Reģ: 28.11.2017
Mana klasika ir tortiljas vai vienkārši ledus salāti ar piedevām. Gribu pamēģināt ko jaunu un garšīgu :)
29.11.2017 17:22 |
 
Reitings 488
Reģ: 18.10.2009
Man pusdienu standarts ir rīsi vai griķi ar fileju un dažādi dārzeņi - tvaicēti vai svaigi.
Vismaz 1x nedēļā vistu aizstāju ar tunci savā sulā.
29.11.2017 17:42 |
 
Reitings 57
Reģ: 28.11.2017
Par tunci nebiju iedomājusies, paldies Pipariņš :)
29.11.2017 17:49 |
 
Reitings 1605
Reģ: 26.01.2016
Paskaties instagram Paula Freimane, viņa šad tad liek, ko ēd-veselīgi un var ēt aukstu. Piemēram, uz ledus salāta sablenderēts avokado un pa virsu vistas fileja utml. Man garšo avokado
29.11.2017 17:58 |
 
Reitings 57
Reģ: 28.11.2017
Rosèy, varbūt vari pateikt niku, jo Paulu Freimaņu ir diezgan daudz instagram'ā :-)
29.11.2017 18:06 |
 
Reitings 57
Reģ: 28.11.2017
Rosèy, atradu īsto :)
29.11.2017 18:08 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
kvinojas salāti un pupiņu salāti visdažādākajās kombinācijās.
29.11.2017 18:08 |
 
Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
kuskuss ar dārzeņiem!
29.11.2017 18:11 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
choker, kādus dārzeņus liec klāt?
29.11.2017 18:28 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Eh, šī man arī problēma. Tagad rudens laikā bieži taisu dārzeņu sautējumus, citreiz vienkārši rupjmaizes šķēles paķeru līdz. Arī vajag idejas! :(
29.11.2017 19:13 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Meitenes, izvèlas tunci - jūs to ēdat darbā? Ja jā - tad, kad jūs attaisiet iepakojumu, tas aromāts nav pārāk intensīvs? Saprotu, ka varbūt muļķīgs jautājums, bet šis aizspriedums (?) vienmēr ir mani atturējis ņemt tunča salātus līdzi uz darbu, lai arī man ļoti pat garšo, un tā arī neesmu pamēģinājusi.
29.11.2017 19:27 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Ja nevar uzsildīt taisītu dažādus salātus. Ar ceptas vistas gabaliniem, u.c.
29.11.2017 19:34 |
 
Reitings 704
Reģ: 29.01.2009
Visu veidu salāti, graudainais biezpiens, biezpiens ar dillēm, vārītas olas. Par tunci, nu nezinu, es darba vietā neēstu. Pašai garšo, taču salātos lieku sīpolu un darba laikā no īpaši specifiskas smaržas ēdieniem cenšos izvairīties. Atceros, ka reiz 5dienā viena kolēģe darbā bija ēdusi tunci, darba virtuve slikti vēdināma, silta un atstājusi iepakojumu virtuvē noliktu, 1dienas pirmo daļu virtuvē nebija iespējams ieiet :D
29.11.2017 19:35 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Vistas fileja ar dārzeņiem, lavašs, pilngraudu makaroni ar dārzeņiem, grieķu salāti.
Tunci gan neņemtu, ļoti var just to tunča aromātu
29.11.2017 20:09 |
 
Reitings 488
Reģ: 18.10.2009
Par tunci un aromātu.. Parasti bundžiņu attaisu tikai darbā un uz to brīdi saprotams, ka parādās neliela smarža, bet tā nav dikti intensīva. Traucējoša smarža ir bijusi tad, kad kolēģim bija zivju dienas ar brētliņām vai kādiem citiem līdzīgiem konserviem. Tad gan zivju dienas bija jūtamas jau pa gabalu. :-D
29.11.2017 20:18 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Pipariņ, varbūt tad es arî kādu reizi sadūšošos šim drosmīgajam solim :-)
29.11.2017 21:01 |
 
Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Es taisu kuskusu ar svaigiem dārzeņiem, cherry tomātiņi, paprika, gurķis, kukurūza ar fetas sieru un olīvēm.
29.11.2017 21:45 |
 
Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Kad vēl strādāju birojā, ņēmu kastītē līdzi dažādus dārzeņus - tomātus, gurķus, puķkāpostus, papriku, redīsus utml., kurus uzreiz pirms ēšanas aplēju ar grieķu jogurtu. Vēl ēdu apceptus vistas filejas gabaliņus ar ķimenēm, piekožot maizīti un kādu darzenīti. Esmu gatavojusi arī makaronu salātus (vārīti makaroni + dārzeņi + mērcīte + pēc vēlēšanās gaļas gabaliņi). Lavašu ar dažādiem pildījumiem, viltotā zaķa šķēles, mazas kotletītes, rasolu, pelēkos zirņus ar speķi, graudu sviestmaizes. Ja bija īsā diena, pietika ar kliju paniņām, banānu un sauju riekstu. Jāatzīmē, ka visu vienmēr ēdu aukstu, dažreiz gan pagrēkoju ar sausajām zupiņām.
29.11.2017 22:11 |
 
Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Parasti kādi salāti ir līdz, tostarp rosols, krabju salāti, siera - krabju salāti, pupiņu salātiem ļoti daudz variācijas vai dažādi svaigie salāti. Tagad topā salātos ir spināti, tomāti, grauzdiņi, Cēzara mērce, pa virsu cietais siers. Vēl tās siera bumbas ir gardas un sātīgas salātos ar rukolu vai salātu mix.
-
Un Gandrā ir nopērkami forši termosi ēdienam. Kad salāti apnīk pārējie uz biezzupām termosā.
29.11.2017 22:41 |
 
Reitings 18
Reģ: 30.11.2016
šitā var variēt miljons un vienā veidā - ļoti ērti un Dzintarsieriņš vienmēr piedod tādu riktīgu zupas sajūtu :-)
30.11.2017 20:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits