Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Veselīgas receptes

 
Reitings 920
Reģ: 25.09.2017
Jau kādu laiku esmu nedaudz mainījusi savus ēšanas paradumus, labākai un vieglākai pašsajūtai, protams, ja nometīsies kāds kg, arī nebūšu bēdīga, taču tas nav galvenais, jo lieko kg tomēr nav :) BET, ir beigušās idejas, ko gatavot. Internetā tiek meklētas receptes, taču vai nu tās ir dārgas, vai arī es noteikti zinu, ka man negaršos :) Kā arī, vairāk gribas, lai nav jātaisa atsevišķi ēdamais sev un atsevišķi draugam.
Tādēļ vēlējos palūgt, varbūt varat padalīties ar kādam jau pārbaudītām veselīgu ēdienu receptēm.
P.S.- putras, vistas zupu, zirņu zupu, pupiņu zupu, vista ar dažādām saknēm garšvielās cepeškrāsnī, sautējumus nepiedāvāt. Tie jau zināmi un ēsti. Vairāk ceru uz receptēm, kas nav tās, kuras uzreiz iešaujas prātā, dzirdot vārdu- veselīgas receptes :) Kā arī nepiedāvāt atsevišķus produktus, vairāk interesē tieši ēdienu receptes :)
Paldies :)
27.09.2017 10:46 |
 
Reitings 114
Reģ: 16.08.2017
Varbūt ne par tēmu - bet es ļoti gribētu, lai ir kāda mājas lapa, vai aplikācija (varbūt jau ir? ja kāda zina, padalaties ;-)), kurā ēdienu pagatavošanai varētu sameklēt, pēc izvēlētajiem produktiem.
Piemēram, ja man mājās ir - kartupelis, burkāns, tītars - iemetu savus produktus aplikācijā/lapā un tur izlec ēdiena recepte ar tieši tām sastāvdaļām.
27.09.2017 10:52 |
 
Reitings 920
Reģ: 25.09.2017
Strūdele
Manuprāt, kaut kur bija tāda tipa aplikācija un es pat viņu lietoju, taču, ja vairāk nelietoju, tātad kaut kas bija ne tā :D Varbūt ir parādījusies kāda pilnvērtīgāka un pārdomātāka, derētu pameklēt :) Jo, kad studēju, biju izveidojusi ideju par šāda veida aplikāciju un arī aplikācijas dizainu biju veidojusi :D
27.09.2017 10:56 |
 
Reitings 114
Reģ: 16.08.2017
Tā būtu viena riktīgi laba aplikācija.
Par tēmu:
https://www.lepetitpot.lv/raksts/omletes-mafini-ar-spinatiem
Ļoti patīk visa veida omletes mafinu receptes. Lieliski var variēt ar dažādiem produktiem, kurus pievienot - un ļoti gardi. Un bērns pat ēd. :-D
27.09.2017 10:59 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits