Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

CIGUN

 
Reitings 210
Reģ: 07.07.2016
Labrīt! Vai kāda ir devusies uz šīm nodarbībām? Gribu zināt, cik efektīva ir šī nodarbe. Vai, piemēram, ir iespējams ar cigun palīdzību tikt vaļā no depresijas un bezmiega? Vai tiešām pēc ciguna atveras kkāda "laimes čakra"? :D Lūdzu, sīkāk pastāstiet, kurām ir pieredze.
30.08.2017 09:41 |
 
Reitings 238
Reģ: 23.07.2017
Nodarbojos ar cigun deviņus gadus, tiku līdz trešajai pakāpei, katrus trīs gadus praktizējot nākamo. Ko lai saka? Tas noteikti nav ātrs process un vienā dienā depresija tev nepāries, bet ja vēlies uzlabot savu domāšanas veidu un ķermeni, noteikti iesaku. Manā gadījumā es sāku ar to nodarboties tieši strādājot uz veselības-nieru problēmām, līdz ar to, bez zālēm, pilnīgi neglābjami sabeigtas nieres esmu savedusi kārtībā. Visa enerģisko bloku un darbību princips balstās uz to, vai tu tam tici un vai esi gatava sevi analizēt/pētīt/transformēt. Ja esi, ir jēga doties un mēģināt, rezultāti noteikti neizpaliks. Ja vēlies ko ātru un vienkāršu, tad ciguns noteikti nav domāts tev. Tas kam cigunu noteikti iesaku ir visi cilvēki, kuri vēlas uzlabot savu fizisko izturību un elpošanu. ;-)
01.09.2017 00:29 |
 
10 gadi
Reitings 4259
Reģ: 03.08.2009
Mana vecmāmiņa ar cigun nodarbojas vairāk kā 10 gadus. Un neko, savos 87 gados vēl dodas pavingrot, prāts skaidrs, gars mundrs. Praktiski neslimo (nu ar kkādām saaukatēšanās slimībām).
01.09.2017 08:42 |
 
Reitings 382
Reģ: 29.05.2017
Mēs ar mammas arī apsveram šādu ideju jau sen.
Gribu sakārtot savu domāšanu, atjaunot enerģiju un veselību uzlabot, kas ir sabojāta no stresa un nepareiza uztura.
Bet piekrītu Sybila, ka tas nav tik ātri, ka viss pakāpeniski un prasa lielu darbu.
03.09.2017 21:30 |
 
Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Droši vien, ka cigun ir ok, ja tiek pie sakarīgiem pasniedzējiem. Es vienreiz pēc draudzenes ieteikuma aizgāju pie vienas no cigun pasniedzējām (uz Marijas vai Čaka ielas, bet vārdu nesaukšu), uz konsultāciju. Iepriekšējā vakarā man bija pasākums Vecrīgā, pēc kura mēs vēl spontāni devāmies nakts braucienā uz Gaiziņu - tur iestigām sniegā, un Rīgā atgriezāmies ap septiņiem no rīta. Ap deviņiem man bija tā konsultācija.
Tas cilvēks sevi uzskata par gaišreģi, bet es sapratu, ka ne smakas tur nav no gaišredzības. Paskatoties uz mani, secināja, ka man neesot enerģijas, un ka neveicoties attiecībās. Uz to brīdi attiecībās nebiju, bet ne tāpēc, ka kā viņa izteicās, ka es nepiesaistot vīriešus, jo man nav kādas tur enerģijas. Vīriešu apkārt bija gana, es bēgu no visiem dažu iemeslu dēļ. :D Enerģijas man arī pietiek, bet uz to brīdi nu jā - gulējusi nebiju vispār, noteikti izskatījos "sagurusi". Viņas verdikts bija tāds, ka, ja es gribot kādreiz dzīvē izveidot attiecības (!), man ir jānāk pie viņas uz cigun nodarbībām! Citur nē - tikai pie viņas. OK. Izgājām priekštelpā, tur stāvēja paziņa ar savu dēlu uz rokām, šī pieveda mani klāt pie viņas un mazuļa, un rādīja man - re, ja nāksi pie mums strādāt ar savu enerģiju, Tev arī tādi skaisti bērniņi būs. Man tāds WTF.
Tāda psiholoģiskā ietekmēšana! Vājāku un lētticīgāku cilvēku tā arī noteikti paņem un iespaido, lai nāk un vingro, un maksā savus pāris simtus mēnesī. Tā arī aizgāju projām un atpakaļ vairs neskatījos, jo zināju, ka tāpat viss man dzīvē būs labi. :D Pēc diviem mēnešiem satiku savu topošo vīru. :-P Un vīriešu uzmanības netrūkst joprojām. :-D
Pēc tam google atsauksmēs izlasīju, ka viņa gan ir spēcīga psiholoģe - no ķermeņa valodas un cilvēka nolasa to informāciju, ko pasaka. Tikai pasaka diemžēl pilnīgi garām. Ja vēl man pirms tam varbūt bija doma iet uz to cigun, tad pēc tās konsultācijas pazuda par visiem 100 procentiem. :-D
04.09.2017 21:53 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits