Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vai vari palīdzēt?

 
Reitings 1
Reģ: 12.12.2016
Es ceru uz atsaucību.
Gribu dalīties ar kaut ko, par ko man ir ļoti emocionāli grūti stāstīt, jo līdz šim esmu par to klusējusi.
Agrāk jau esmu gribējusi vairākas reizes kādam izstāstīt šo bēdu, bet man ir bail no vairākām lietām. Visvairāk jau no tā, ka man neticēs, smiesies par mani vai nosodīs.
Un realitātē man pat nav īsti kam stāstīt, jo man nav nekādu draudzeņu vai arī kāda, kam es tiešām uzticētos.
Tāpēc izlēmu sirdi izratīt virtuāli un slepeni. Gribēju vēl piebilst, ka man jau ir šeit cosmo profils, bet es izveidoju jaunu, lai būtu droša, ka neviens neuzzinās, kas es esmu.
Tad nu sākšu ar to, ka ikdienā mani var redzēt ļoti smaidīgu un priecīgu, es nekad neizrādu savas patiesās izjūtas un nevienam nav ne jausmas, kas notiek ar mani, kad esmu mājās.
Esmu attiecībās jau gandrīz 4 gadus. Ir gājis visādi, bet lielākoties tas ir ļoti sāpīgi un pa šiem gadiem esmu kļuvusi par briesmoni. Man ir puisis, kas mani vispār neciena un izturas pret mani šausmīgi. Un nē, meitenes, es nesūdzēšos par to, ka nesaņemu komplimentus vai dāvanas uz svētkiem. Viņš manipulē ar maniem vārdiem, ar manām jūtām, patstāvīgi apsaukā un pazemo mani. Patstāvīgi man arī ir zilumi un izplēsti mati. Tas ir periodiski un tas ir murgs. Viņš patstāvīgi ir nenormāli greizsirdīgs, bez jebkāda iemesla. Un tas ir galvenais iemesls agresijai. Es jau vairākas reizes esmu centusies pārtraukt attiecības, bet tas ir pārāk grūti. Es arī esmu vientuļa, tāpēc tas ir vēl grūtāk. Viņš ikdienā ar citiem cilvēkiem ir pilnībā citādāks, neviens nekad man neticētu. Turklāt viņš visiem saviem draugiem ir ieskaidrojis, ka es neesmu īsti normāla, jo es bieži raudot ne par ko un izdomājot lietas, kas nemaz neesot patiesība. Viņš pats man bieži melo, pats bieži ir veidojis visādus romānus ar citām, bet viņš nekad par to nav juties vainīgs. Es varbūt tiešām izklausos jukusi, jo es tagad esmu ieslēgusies vannasistabā, kamēr man dauza durvis un saka, lai es beidzu sarakstīties ar saviem mīļākajiem un sauc mani par mauku.
Jā, protams, ne vienmēr es tikai raudu un sēžu vannasistabā, dažreiz es lamājos pretī, dažreiz situ pretī, bet tad es jūtos vēl daudz reiz sliktāk un dažreiz viss nonāk līdz stipriem savainojumiem, salauztām mantām.
Man tieši tagad asiņo roka un es pat nezinu kurā brīdī tas notika.
Atklāti sakot, es nezinu vai tiešām jūs varēsiet man palīdzēt, jo es zinu, ka esmu muļķe un man jau sen vajadzēja vienkārši to visu beigt un sākt jaunu dzīvi. Lūdzu nevajag likt man justies vēl sliktāk un nosodīt mani, jo es jau tā ienīstu savu dzīvi.
Nav jau tā, ka katru dienu tas notiek, jo viņš var būt arī pilnībā pretējs cilvēks un baigi romantiskais un jaukais. Citiem cilvēkiem viņš var radīt nevainojama cilvēka iespaidu un tas viss mani dara tik traku un bieži es jūtos vainīga, kaut es pat neko nedaru, kas spētu radīt greizsirdību. Es nekontaktējos praktiski ne ar vienu, izņemot dažus kolēģus. Es neuzvedos piedauzīgi, es nekad neflirtēju, es pat neskatos pat uz citiem puišiem, kad esmu ar savu puisi kopā, jo es zinu, ka man tas var slikti beigties. Es reti velku svārkus, jo tad es "cenšoties sev atrast jaunu draudziņu". Labi, ir tik daudz lietas, kas notiek. Tas viss, ko viņš man saka greizsirdības uzplūdos ir tik daudz un neciešams, ka man ir grūti rakstīt kaut kādā loģiskā secībā.
Paldies, vispār ikvienam, kas lasot nonāca līdz šim teikumam. Man tas ir nozīmīgi un man vajag palīdzību ļoti. Un policiju šoreiz arī atliksim.
12.12.2016 23:06 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc nešķiraties?
12.12.2016 23:10 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Mila meitene, sanemies un ej prom! Vecaki, radi, draugi var Tev palidzet?
12.12.2016 23:11 |
 
Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Ak Dievs...
Vienīgais, kas man nāk prātā izlasot šo visu (izņemot viņa pamešanu) ir tas, ka Tavam "vīrietim" ir šausmīgi kompleksi par sevi. Neviens sevis cienošs vīrietis tā nerīkotos. Un jā, es domāju, ka viņš Tevi nemīl.
Tu pati ziniāsi ko darīt un te citu teiktais neko nedos, bet arī Tu pati zini, ka bez viņa Tev būtu labāk.
12.12.2016 23:12 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Vispirms tev jāsaprot, ka nekas no tā nav tava vaina. Nav tā, ka tu ar savu uzvedību izsauc viņa reakciju. Viņš vienkārši ir psihopāts, kuram sagādā prieku tevi pkaļaut, kontrolēt un mocīt. Vienīgais, ko tu vari darīt savā labā ir pēc iespējas ātrāk tikt prom un nekad neskatīties atpakaļ. Padomu un atbalstu vari meklēt, piemēram, "Martā" - http://www.marta.lv/marta-darbiba/vardarbiba Cilvēki, kas tur strādā ir laipni, pieredzējuši un nekad nevienu netiesā.
Sargi sevi, es turu īkšķi par tevi!
12.12.2016 23:15 |
 
Reitings 124
Reģ: 24.06.2015
Tas cilvēks izklausās slims. Tev tas ir jāpārtrauc, kamēr tas nenonāk līdz nopietnām sekām. Saprotu, ka grūti izrauties no kaut kā, ar ko esi identificējusies vairāku gadu garumā, bet tev vienkārši jānotic, ka ārpus šī vājprāta tevi gaida daudz gaišāka nākotne.
12.12.2016 23:18 |
 
Reitings 326
Reģ: 12.06.2016
Un tagad pati pārlasi ko esi uzrakstījusi.
Labāk nekad nekļūs ar tādu cilvēku,ja viņš tā dara. Cieņas pret tevi arī nebūs.
Kas tevi vispār tur kopā? Cieni sevi un ej prom no tāda vīrieša, kamēr vēl tev nav izdarījis ko neatgriezenisku mazums. No tādiem neko nevar zināt.
Ja vien sevi pārāk nežēlo, necieni, tad vari palikt slimās attiecībās.
12.12.2016 23:19 |
 
Reitings 326
Reģ: 12.06.2016
Es pieļauju,ka ir ļoti grūti, bet izej ārā no savas komforta zonas un neskatoties atpakaļ sāc jaunu dzīvi. Ir jāpieņem svarīgs, smags lēmums, bet tā tikai mēs kaut ko varam izmainīt.
Lai izdodas!
12.12.2016 23:21 |
 
Reitings 949
Reģ: 03.02.2016
Pilnīgi zosāda uzmetās, lasot, jo esmu visam šim gājusi cauri. sajūta, ka lasītu par savu pagātni. No malas tev, mīļā, neviens nepalīdzēs, tici man. Man radi, draugi, visi meģināja palīdzēt, bet es kā uzburta gāju atpakaļ.
Tev pasai ir sevī jāsaņem speks, jāsaprot, ka tev ir iespejams dzīvot laimīgai, bez pazemojumiem, bez vardarbības un jaaiziet pavisam. Ir protams, ir bailes no nezināmā, kas būs tālāk, ko es viena darīšu, es bez viņa nevaru, bet TU VARI un kā vēl vari. Tev ir jaaiziet pec iespējas ātrāk, un janobloķē viņš visur kur var noblokēt, nomaini numuru, visu, lai tev nav nekāda kontakta ar viņu. Kamēr tu vel neesi (pasarg' Dievs) palikusi no viņa stāvoklī.
Vari droši rakstīt PM ja vēlies.
12.12.2016 23:28 |
 
Reitings 120
Reģ: 26.09.2016
Abiem jums nav viss ok. Pati laikam mazohiste esi, par vīrieti nemaz neizteikšos. Vienīgais, ko var pateikt- ej prom taču beidzot, sāc mīlēt sevi.
12.12.2016 23:29 |
 
Reitings 231
Reģ: 19.01.2015
Tikai nepalēnini šķiršanās procesu ar domu par to, ka esi vientuļa. Lasot Tavu problēmu es nešaubos, ka vientuļa esi sava puiša dēļ. Uzreiz kā Tu tiksi no šādām attiecībām ārā, dzīve sāks uzlaboties, Tev nebūs jābūt vientuļai, ja nevēlēsies, draugus atrast nav grūti.
Taču nevajag bojāt sev dzīvi šādās attiecībās. Šķiršanās ar tādu cilvēku varētu būt grūta, BET ne tik grūta, kā dzīve ar viņu kopā. Un nekādas dažas romantiskas vai jaukas izpausmes no viņa puses neattaisno visu pārējo viņa attieksmi pret Tevi.
Taču, visticamāk, Tev vajadzēs kādu cilvēku blakus, šķiroties. Domāju, ka, lai vai kāda būtu šī situācija dziļāk, ģimene Tev palīdzētu kā vien spētu.
12.12.2016 23:36 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tu tā raksti, jo pagaidām nespēj aptvert, ka var dzīvot savādāk.. labāk.
Esot attiecībās ar šo indivīdu, Tu laupi iespēju brīnišķīgam cilvēkam ienākt Tavā dzīvē...
Cilvēkam diemžēl ir tieksme pierast pie neērtībām un sadzīvot ar tām..
13.12.2016 00:19 |
 
Reitings 252
Reģ: 12.12.2014
Nabaga, nabaga meitene.... taču agri vai vēlu Tev nāksies aiziet... šķirties no viņa, tad kāpēc to paildzināt? Tu paildzini nenovēršamo un tādējādi dari sev pāri.
No Tava stāsta secinu, ka Tu esi ļoti pacietīga, lojāla, mīloša un piedodoša - Tu esi ļoti labs cilvēks, kurš IR pelnījis cieņu!
Arī es labprāt atbalstīšu PM, ja ne citādāk. Sāp sirds par Tevi....
Nevienas šķiršanās nav vieglas... bet tas ir kā ar sāpošu zobu - labāk to izraut - tajā brīdī sāpēs un pēc tam vēl drusku, bet pēc tam būs tikai atlabšana un sāpes ar laiku pazudīs. Bet cik ilgi var staigāt ar sāpošu zobu?
Agri vai vēlu tas jāizrauj...
13.12.2016 00:20 |
 
Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Atgādina viena no maniem bijušajiem, viņš gan roku nepacēla, bet izrunājās un apsaukāja visādi. Pamatojums bija tāds, ka es viņu provocējot, kaut gan tās bija tīrākās muļķības :-D Iestāstīt jau var jebko, bet pašai jāapzinās, ka esi savas dzīves noteicēja un ''laimes kalēja''. Neko citu, kā saņemties un šķirties, es tev nevaru ieteikt. Meklē atbalstu no tuviniekiem un neklusē, daloties ar citiem, paliks vieglāk un arī viņa kontroles sajūta pāri tevi samazināsies. Labāk vienai, nekā murgainās attiecībās. Un pasaulē vēl ir forši vīrieši, tici man :-)
13.12.2016 03:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits