Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā tad ir? Pārdomas...

 
Reitings 300
Reģ: 10.06.2016
Netīšām iznāca šo izlasīt un apdomāties. Kā Jums šķiet , tā ir patiesība? Vai tiešām kad beidzas karma, tad beidzas attiecības, tā kā tur ir rakstīts.
Izrādās, nevajag izsamist, ja kaislīgas, dzirksteļojošas attiecības kādā brīdī izplēn, tā arī neiedegušas mīlestības sārtu. Gaišreģis Aldis Dreimanis mierina: mums katrai liktenī ir ierakstīti karmiskie cilvēki, ar kuriem lemts satikties, – draugi, kolēģi, klasesbiedri. Arī otra pusīte ir paredzēta no Dieva, un kādā brīdī tu viņu noteikti sastapsi. Arī laiks, cik ilgi sieviete ar vīrieti dzīvo ģimenē, ir karmiski noteikts. Vieni kopā pavada piecpadsmit gadu, otri saskanīgā laulībā dzīvo līdz mūža galam, bet trešajiem ir lemts būt kopā tikai piecus gadus. Kad liktenī ierakstītais kopdzīves periods beidzas, pāris izšķiras. Aldis Dreimanis: ”Atnāk pie manis sieviete un saka: ”Mēs tik labi dzīvojām, viens otru TĀ mīlējām, bet vienā dienā viss beidzās.”– ”Jūsu karmiskais laiks beidzās,” paskaidroju. ”Ko tas nozīmē?” viņa brīnās. ”Tas ir laiks, kas jums abiem ir paredzēts, laiks, kad viens no otra kaut ko gūstat, mācāties, atstrādājiet iepriekšējā dzīvē nopelnīto,” paskaidroju.” Pēc šķiršanās ne visiem lemtas otras laulības. ”Vientuļa sieviete jūtas nelaimīga, jo viņai nav izdevies satikt dzīves pavadoni. Viņa nevar atrast vīrieti nevis tāpēc, ka Latvijā ir stiprā dzimuma deficīts, bet tāpēc, ka savu jaunības limitu ir izsmēlusi ar abortiem, krāpšanu un citiem grēkiem. Sieviete, kurai bijuši septiņpadsmit aborti, man jautā: ”Vai es vēl dzīvē būšu laimīga?” Atbildu, ka es neizsniedzu laimi un, visticamāk, viņa vientuļa nodzīvos visu atlikušo mūžu. Viņa ir šokā: ”Man ir viss – māja, nauda, mašīna.” – ”Viss vienam cilvēkam nav dots,” saku. ”Kad cilvēks pārkāpj pasaules uzbūves principus, Dieva baušļus, viņš mūžu beidz vientulībā vai saslimst.” Brr, skarbi, tomēr pareģi tincinu tālāk – vai mēs varam palaist savu otro pusīti garām? ”Nē!”
Aldis Dreimanis droši saka. ”Nevajag otru cilvēku speciāli meklēt ar sludinājumu vai interneta starpniecību. Vīrietis, kas Latvijā nav varējis satikt savu dzīves sievieti, aizbrauc uz Angliju, strādā siltumnīcā, kur iepazīstas ar brīnišķīgu būtni.
Tas ir liktenis – viņam bija jānobrauc tūkstoš kilometru, lai atrastu dzīves laimi. Likteni, kas ielikts šūpulī, mainīt nevar, arī apmānīt ne. Protams, var eksperimentēt: pabaudīt vienas attiecības, otras, bet tik un tā cilvēks atgriezīsies izejas pozīcijā. Bet tikmēr cauri smilšu pulkstenim būs iztecējuši gadi…”Bieži vien pirmās laulības ir neveiksmīgas, taču, apprecoties otrreiz, cilvēki laimīgi kopā nodzīvo līdz sirmam vecumam. ”Dažiem pirmās attiecības ir kā ģenerālmēģinājums – arī svarcēlājam pirmais paņēmiens ir iesildīšanās, tāpēc svara stienis ir vieglāks. Otrreiz cilvēku vērtējam pēc citiem kritērijiem. Svarīga ir rakstura saderība, jo ar saskaņu gultā vien ir par maz. Ja nav jūtu sindroma, kopā ejama garīgās pilnveidošanās ceļa, kopdzīve nesanāks.”
Dieva klikšķis
Iemīlēšanās periods ir īss. Zinātnieki konstatējuši, ka tas ilgst deviņus mēnešus – tik ilgi, cik mātes miesās attīstās bērniņš. Pēc tam rozā brilles krīt. ”Iemīlēšanās fāzē ir savstarpēja uzmanība, tuvas, mīļas attiecības, harmonija dvēselē,”stāsta Aldis Dreimanis, kas daudz pētījis un analizējis cilvēku saderības principus. «Vīrietis un sieviete ir laimīgi, un viņiem šķiet, ka šī eiforija, jūtu mulsums turpināsies visu mūžu. Ar laiku aizrautība vai nu pāraug mīlestībā, vai rozā brilles aizsvīst un iestājas tumsa. Kad sākas dzīves problēmas, atklājas partneru rakstura atšķirības, ko iepriekš mīlnieki nebija pamanījuši. Pierimst arī trakais seksa laiks, un partneri beidzot pamana, ar ko ir kopā, tā teikt – kur man bija acis, kur es skatījos? Liela nozīme ir horoskopu saderībai. Jebkura zīme var sadzīvot ar jebkuru, ja vīrietis un sieviete ir sasnieguši augstu garīgās attīstības pakāpi. Daudzus interesē, vai attiecībām ar iecerēto ir nākotne. Kad saku – nē, mani neklausa. Ja sieviete mīl vīrieti, viņa nespēj pateikt: viss ir beidzies, kāds Austrumu gudrais teica, ka tu man neesi īstais! Viņi abi iebrien duļķainajā dzīves upē un tad pa glumajiem māla krastiem rāpjas no tās ārā. Pēc tam nāk pie manis un saka: jā, tev bija taisnība. Nav viegli vienā dienā pārcirst Gordija mezglu. Tas arī nav pareizi, jo otra pusīte to var nesaprast.
11.07.2016 17:06 |
 
Reitings 300
Reģ: 10.06.2016
Intriģējoši Sieviete, kas bieži iemīlas, nevis nevar atrast īsto, bet nezina, ko grib. Šķiet, tas nu beidzot ir īstais, bet pēc laika daiļā būtne kā tauriņš aizlido uz citu ziedu. Pusmūžā, ieskatījusies spogulī, sapīkst – kā tad tā? Citām ir ģimene, bērni, bet es viena kā melna vārna lidoju pa pasauli – laikam esmu nolādēta! Nē, šī sieviete nav noburta. Jo vairāk seksuālo sakaru ar dažādiem partneriem, jo mīlestības koeficients mazinās. Reizēm cilvēks ir kā apmaldījies sevī – nezina, vai partneri grib gultā, vai ar viņu ir garīgs tilts. Vai iespējama kopdzīve bez mīlestības? ”Kad man sieviete saka: varbūt pēc pieciem gadiem savu vīru iemīlēšu, kratu pirkstu un saka: necenties, tas nenotiks! Viņš tev būs labs draugs, lielisks tēvs bērniem, bet jūtas, tā iekšējā eksplozija ir vai nu uzreiz, vai to nebūs nekad. Var pierast pie vīrieša – viņš ir labs cilvēks, nedzer, gādā par ģimeni, ar viņu ir patīkami iziet sabiedrībā, draudzenes apskauž, sievasmātei patīk –, bet nav tā klikšķa. Klikšķis ir Dieva dots. Ja tā nav, pāris velk savu dzīvi, vecumdienās sieviete piepeši apjauš, ka dzīvē nav mīlējusi. Viņai kļūst žēl nodzīvoto gadu. Iespējams, jaunībā viņai ir bijis karmiski noliktais vīrietis, bet viņa izvēlējās toreiz pieņemamāku partiju. Pazīstu vīrieti, kas ir precējies septiņas reizes un tikai pēdējās laulībās radis piepildījumu – ar otru pusīti tagad dejo veco ļaužu kolektīvā, ceļo. ”Kur tu, Anna, biji agrāk? Kā mēs būtu padzīvojuši!” viņš sajūsmā par savu pavadoni saka. Anna atbild: ”Es biju pie Pētera!” Jaunībā viņš nebūtu ar Annu laimīgs, jo viņam bija cita dzīves uztvere, sapratne. Katram dzīvē ir posms, kad viņš ir ļoti laimīgs, tomēr maz ir pāru, kas laulības dzīvē gūst piepildījumu. Mīlestība ir viens no galvenajiem faktoriem, kas dod spēku un pārliecību, kamdēļ mēs dzīvojam. Ģimene un bērni dod sparu pārvarēt grūtības, pilnveidoties, iet uz priekšu. Vientuļi cilvēki ir nelaimīgi, grūtsirdīgi, psiholoģiski nomākti.”
11.07.2016 17:06 |
 
Reitings 901
Reģ: 09.05.2020
Ticu
01.04.2021 02:10 |
 
Reitings 324
Reģ: 25.01.2021
Neticu, ka mīlestība pašam nav jāmeklē, vienkārši jāgaida. Ja cilvēks sēž mājās, ar auto brauc uz darbu, īpašu hobiju nav-mīļotajam/ai jāierāpjas pa logu? Kas meklē, tas atrod, kas nemeklē, tas arī sēž viens (īpaši attiecas uz vīriešiem, bet uz sievietēm, protams, arī)
01.04.2021 02:18 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Ja piesauc dievu, karmu, sazin vēl kaut ko tas jau ir skaidrs ka muļķības. Kurš tad no visiem tūkstošiem dievu to otru pusīti iedos?
Kas meklē tas atrod. Ātrāk vai vēlāk.
Ja arī pieņem scenāriju ka tev ir paredzēts tas viens cilvēks kuram jānobrauc 1000 km, bet tu to tik vien dari kā sēdi mājās, ar mašīnu uz darbu, ieej veikalā un viss.
01.04.2021 07:43 |
 
Reitings 1927
Reģ: 28.04.2019
Es ticu par karmisko. Daudzi brīnas, kapēc neveicas attiecībās, itkā ar izskatu viss k, bet zem tā stāv viņu grēki no pagātnes. Cilvēks dzīves laikā neko labu nav darījis, tikai pelnījis slikto, tas tā sakrājies, ka nu neveicas, visbiežāk mīlestībā.
01.04.2021 08:21 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
sla
Tad kāpēc cilvēkiem kuri veic noziegumus, zog naudu utt. ir otrās pusītes? Tie paši politķi un cilvēki augstos amatos. Viņi to tik vien dara kā melo, apzog, bet visiem ir ģimenes. Kur karma?
01.04.2021 08:43 |
 
Reitings 661
Reģ: 18.06.2018
Es daudz kam tajā tekstā gribētu ticēt,tapēc ka tas būtu ērti-gaidīt savu likteni un cilvēku pašai neko nedarot. Es esmu brīva,neesmu bijusi attiecībās. Bet es uzskatu,ka tas nav tāpēc ka man ir slikta karma,ja tie būtu kaut kādi iepriekšējās dzīves grēki...Tad dīvaini kapēc jācieš šajā dzīvē?
Es piekrītu iepriekšējiem komentētājiem,ka sēžot mājās un gaidot,neko nesatiksi,tas ir nereāli ka kāds tevi aiz sienām pamanīs,ja nekur neej. Tā kā man ir tas variants darbs-mājas. Uz darbu ar mašīnu un fiksi mājās,tad arī sēžu viena un saprotu ka tā ir mana vaina. Jo tik tiešām nereāli ir kādu satikt. Tās draudzenes,kuras sevi "izliek" apskatei,apgrozās cilvēkos visas satiek.
Teksts ir labs,skaisti tam ticēt,bet nuuu divejādas sajūtas.
01.04.2021 08:43 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Un ir cilvēki kuri palīdz citiem, nodarbojas ar labdarību utt. bet viņiem nav mīlestības. Tad sanāk ka esi grēkojis citā dzīvē un šajā dzīvē pat darot labu to nevar izlabot un tā pat nebūs mīlestības?
01.04.2021 08:45 |
 
Reitings 661
Reģ: 18.06.2018
Kiskismau @ 01.04.2021 08:45
Un ir cilvēki kuri palīdz citiem, nodarbojas ar labdarību utt. bet viņiem nav mīlestības. Tad sanāk ka esi grēkojis citā dzīvē un šajā dzīvē pat darot labu to nevar izlabot un tā pat nebūs mīlestības?

Piekrītu. Ir kā sievietes,tā arī vīrieši veiksmīgi,labi cilvēki,bet nav mīlestības. Lai ko darītu. Daudz faktori tomēr nosaka,to vai būs tā mīlestība,pašu vēlme, vispār vēlme pēc attiecībām,psiholoģiskas problēmas.
01.04.2021 09:06 |
 
Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Domāju, ka pasaulē ir vairāk nekā viens cilvēks, ar ko potenciāli varētu izveidot veiksmīgas attiecības un ģimeni.
Bet ticu karmai tādā aspektā, ka varbūt notiek kaut kādas neizskaidrojamas galējības, konstanti notiek kaut kādas sakritības, kas novirza no vēlamā scenārija. Nevis atsevišķi gadījumi, bet mistiski visu laiku kaut kā viss noiet greizi. Piemēram, ar cilvēku viss ir kārtībā, bet visas dzīves laikā nevar atrast partneri. Nu tur ir kaut kas vairāk. Bet karma nav nolemtība. Arī ar to var strādāt un veiksmīgi risināt problēmas.
01.04.2021 09:30 |
 
Reitings 930
Reģ: 14.10.2017
Teksts jau tā smuki uzrakstīts, ka pat gribētos noticēt. Daļai varbūt pat ticu - par to ka maksājam par saviem grēkiem un ka iespējams kaut kas mūsu dzīvēs notiek vai tieši otradak, nenotiek, tā dēļ, bet domāju, ka ar mīlestību karmai ir maz sakara.
Tekstā jau ir apslēpta atbilde, kas nedaudz arī apgāž tajā rakstīto - "Viss vienam cilvēkam nav dots". Šim apgalvojumam gan es ticu nedaudz vairāk. Es arī zinu pietiekoši daudz veiksmīgus cilvēkus kuri ir ļoti jaukas un komunikablas personības, gan izskatīgi, gan ne tik, ja ņem vērā ka daudzi partnera esamību/neesamību asociē ar ārejo izskatu, bet viņi dzīvo vieni un ir brīvi.
Daudzi saka, ka īstā milestība jau pati atnāks, bet sēdēt mājās, neko nedarīt vai sliktākā gadījumā forumos prasīt "kapec man nav otras pusītes?", un domāt, ka karma vai kāds augstāks spēks mums atnesīs mīlestību kastē pa pastu ir dumji. Var jau sapņot,ka kādu dienu esot veikalā saskriesies ar savu "īsto un vienīgo", bet realitātē tā 99% ka nenotiks. Bet kā mana vecmamma saka "loterijas biļete arī ir janopērk", respektīvi, lai ko iegūtu, nedaudz japakustas.
01.04.2021 09:39 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits