Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko darīt, ka nav ne jausmas ko darīt

 
Reitings 9
Reģ: 22.06.2016
Sveikas! Šeit sekoju Jūsu sarunām jau sen, taču beidzot izdomāju piereģistrēties...

Manā dzīve vienā dienā sabruka... Biju kopā ar savu mīļoto cilvēku, taču mums bija ļoti smags gads. Bija daudz strīdu, asaras, pāri nodarījumu, taču neskatoties uz to spējām saglabāt attiecības.

Taču pienāca reize - sākās vasara, puisis kļuva ļoti izklaidīgs, un neturēja man doto solījumu, un es uzsprāgu(tas nebija pirmo reizi, ka netur solījumu) un salasīju savas mantas, un teicu, ka došos pie vecākiem. Šī došanās pie vecākiem ilga trīs ļoti smagas dienas, jo viss tika pavērsts tā, ka beigās es esmu vainīga un notika liela skaidrošanās.

Pagāja smaga nedēļa visu laiku strīdos, taču viņš atbrauca ciemos pie manis un maniem vecākiem, draugiem. Viss bija superīgi, izrunājām, ka padzīvošu tagad pa mājām, un sāksim ar augustu atkal dzīvot kopā, sarunājam, ka centīsimies. Tomēr pāris dienas atpakaļ es izlēmu piezvanīt, jo nebijām runājuši un tas pārvērtās par manu personisko elli, viņš man teica, ka viss, ka viņš vairs nevar, ka viņam ir pa smagu(jāņem vērā, ka bija ļoti smags gads viņam, gan man).. Tā nu es mokos agoniskās sāpēs, cenšos ēst, bet viss tiek izvemts, un ne jau manas vainas dēļ.. naktīs pagulēt nevaru, jo mīlu, ļoti, jo bijām ļoti ilgi kopā..

Man Jums ir jautājumi..
1. Vai kādam ir bijusi līdzīga situācija, un Jūs abi esat tikusi tam pāri un bijuši kopā?
2. Pēc tik smagas šķiršanās ko iesākāt? Kā sākt dzīvi no jauna, it īpaši, ja pati vēlies būt ar viņu kopā, un jau bijāt nolēmuši būt kopā uz mūžu?
3. Vai kāda nodarbojas ar astroloģiju, numeroloģiju, kārtīm vai ko tādu, un varētu man pastāstīt ko iesākt?
:'-(:'-(:'-(
23.06.2016 13:05 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Es ja skirtos tad laikam vispar nearvienu negribetu but kopaa. Dzivotu ar kakiem
23.06.2016 13:13 |
 
10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
1) Bija ļoti līdzīgas attiecības. Paldies Dievam, izšķīrāmies. No sākuma ļoti sāpēja sirds, bet laiks dziedē. Labākais lēmums, goda vārds!:-)
23.06.2016 13:16 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Mīlestība sāp. Es zinu kā ir, kad sāp un sķiet, ka nekad nepāries. Nekas fiziski nekaiš, bet sāp tiik ļoti.
Bet, izksatās, ka jūs viens otram darat pāri kopā esot vairāk, nekā esot viens bez otra. Nevajag. Divi cilvēki ir kopā, lai celtu viens otru, nevis gremdētu. Nesaskaņas ir normālas, bet ja esat kopā ilgi un tas nepāriet... Ja gribās teikt - es nevaru. Tad varbūt patiešām nevajag. Nerunājiet un izvairieties viens no otra kādu laiku. Tā būs vieglāk. Kad sāpēs un dusmas būs pārgājušas, izrunājaties vēsu prātu.
23.06.2016 13:19 |
 
Reitings 9
Reģ: 22.06.2016
MADasaHATTER es arī nevaru iedomāties sevi ar citu cilvēku kopā, nekad.

Blonde on Blonde jā, sirds sāp ļoti, nevaru pat paelpot cik ļoti. :'-(
Inga88 Pats stulbākais, ka mēs jau viens otru cēlām augstāk, karjeru ziņā tikai esot kopā mēs sasniedzām maksimumu. Taču šogad viņam gāja ļoti grūti karjerā, ļoti daudz nesmuku/personisku aizvainojumu no viņa darbavietas (sportists).. Cilvēks sabruka, un man liekas, ka es to diemžēl palaidu garām, jo viņš ir vērsts uz iekšu, nestāsta citiem savas problēmas, pat ne ģimenei un man. Un līdz ar to, ka man bija smags gads(nesaistīts ar viņu) es no viņa prasīju iespējams to, ko viņš psiholoģiski nespēja panest un izdarīt.

Pats, pats smagākais tas, ka mūsu attiecības vienmēr ir bijušas labas, un viens par otru cēlāmies un kritām. Tādēļ man ir šoks, ka viens ļoti neveiksmīgs posms var tā sagraut cilvēku..
23.06.2016 13:34 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Es saprotu Tevi. Bet tā vai tā, jūs šobrīd nespējat kontaktēties bez pāretumiem. Nevajag. Nekontaktējaties, lai cik ļoti gribētos, ieturiet distanci. Kad iekšējās vētras norims, tad aprunājaties. Vētru laikā galva nestrādā.
23.06.2016 13:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits