Jūsu gatavotās kūkas.

 
Reitings 260
Reģ: 05.07.2013
Tā kā dēlam tuvojas vārda diena, gribu uzcept kūku/kapkeikus vai ko tamlīdzīgu.
Tādēļ jautājums: Kāda ir jūsu iecienītākā kūkas recepte ko gatavojat?
07.06.2016 20:58 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
 
Reitings 260
Reģ: 05.07.2013
Tās kuras uzcepa Arietas kūku- cepāt ar vienu biskvītu(ko griezāt uz pusēm) vai ar diviem? :)
20.06.2016 12:56 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Leila999, ar vienu biskvītu ko pārgriezu uz pusēm, pilnīgi pietika 7 cilvēkiem kūka, un palika pāri 3 palieli gabali. :-)
20.06.2016 12:58 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
kūkas svars bija apmēram 1,5kg :-)
20.06.2016 13:01 |
 
Reitings 225
Reģ: 16.09.2015
Man vislabāk burkānkūkas tīk dekorēt ar fizāļiem.
20.06.2016 13:21 |
 
Reitings 260
Reģ: 05.07.2013
Villionata- vienam biskvītam ņēmi mazāk arī krēma sastāvdaļas?
20.06.2016 15:42 |
 
10 gadi
Reitings 1288
Reģ: 29.01.2009
Ak, Dievs! Mana mīļākā diskusija! (l)(l)(l)
20.06.2016 15:45 |
 
Reitings 177
Reģ: 29.01.2009
ņam ņam ieteiktā banānu kūka man par saldu.
ai ieteiktā burkānu kūka ļoti laba, pirmo reizi gan cepu, gan arī ēdu burkānu kūku, bet ļoti garšoja.
21.06.2016 10:02 |
 
Reitings 177
Reģ: 29.01.2009
Es snikera kūkai taisīju trīs biskvītus, sadalīju norādītos daudzumus ar divi un cepu katru biskvītu atsevišķi lai nav jāgriež.
21.06.2016 10:05 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
frivolous_, mafini gluži nav, bet vegāna un svaigēdāju gan. :-)
Šokolādes - apelsīnu kūka
01.07.2016 16:22 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Pacelšu burvīgo un iedvesmojošo diskusiju :)
Uzcepu burkānkūku, pēc šīs receptes, bet tomēr līdz galam kaut kas nepatika, gaidīju kaut ko slapjāku, foršāku, nez, likās, ka jāgaršo vēl garšīgāk (kaut ēdājiem ļoti garšoja) :D bet iespējams vienkārši nav manām garšas kārpām :D
27.07.2016 09:20 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
No ntajiem pēdējā laikā gatavotajiem gardumiem nofočēt paguvu tikai šo :-)
Svaigā citronu siera kūka
27.07.2016 09:24 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Šīs tartes gan es dievinu (l)

Bet tā ka esmu groziņmīle, tad saprotams, ka dikti garšo :)
Recepte vienkārša:
1 1/2 glāze miltu ( graņonkas)
1/4 glāze cukura
120 g sviests
sāls
1/4 t.k.soda
25g mandeļu milti
Sviestu un abus miltus saspaida drupačās.
Atdala olas baltumu, tam pievieno cukuru un sāli, puto līdzstingrām putām, tad pievieno dzeltenumu, soduu un izmaisa.
Drupaču masai pievieno olu masu, samīca mīklu. Liek ledusskapī "atpūsties" . Liek veidnē (16cm diametrs, no mīklas daudzuma sanāk abas) sadursta ar dakšu
un cep 200*, līdz groziņš iegūst zeltainu krāsu.
Groziņš sanāk trausls un ļoooti garšīgs (l).
Krēms no mascarpones, iebiezinātā piena un putukrējuma.
27.07.2016 09:28 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Mēs ar arietu te laikam vienīgās kūkotājas, bet es tomēr pacelšu vēlreiz. :-D

Banānu kēksiņi ar šokolādes un zemesriekstu sviestu glazūru
05.08.2016 10:39 |
 
Reitings 583
Reģ: 01.09.2015
1 1/2 glāze miltu ( graņonkas)
1/4 glāze cukura

Cik liela ir glāze graņonka? :-|
05.08.2016 10:42 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Ņam ņam, nekas ka keksiņiem izmanto tikai brūno cukuru? Arī pūdercukura vietā samaltu brūno?
Liepājā ēdu vienā kafejnīcā šokolādes banānu kūku, to garšu nevar aizmirst, gribas kaut ko ar banāniem un šokolādi :)
05.08.2016 10:55 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Sviestu kūli mīkstu istabas temperatūrā?
05.08.2016 10:56 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Villionota, jā, man vienmēr sviests ir istabas temperatūrā (ja vien kādai receptei pēkšņi nevajag aukstu). :-) Tas nekas, ka brūnais, būs mazliet mazāk saldi, bet neko tas nemainīs, tāpat sanāks pasaldi. Ja taisīsi ar visu virsiņu, būs vispār supersaldi, līdz ar to mierīgi var likt brūno cukuru.
05.08.2016 11:11 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Es to zemesriekstu masu netaisīšu, tik ar šokolādi, moš putukrējumu vieta mascarponi vai Filadelfiju. Man tā pati pamatne patīk banāni un šokolāde :)
05.08.2016 11:15 |
 
Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Ļoti gribu snikerkūkas recepti, lūdzu, atsūtiet.
05.08.2016 11:23 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!