Jūsu gatavotās kūkas.

 
Reitings 260
Reģ: 05.07.2013
Tā kā dēlam tuvojas vārda diena, gribu uzcept kūku/kapkeikus vai ko tamlīdzīgu.
Tādēļ jautājums: Kāda ir jūsu iecienītākā kūkas recepte ko gatavojat?
07.06.2016 20:58 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Runājot par bezē kraukšķīgumu tad es Pavlovu cepu 2 stundas un tad vēl visu nakti žāvēju krāsnī un tik no rīta veru vaļā krāsns durvis. Tā sanāk īstais kraukšķīgums :)
10.06.2016 19:22 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Par medus kūkām.

Personīgi man patīk tikai tās receptes, kur mīkla sàkumā ir jāvāra. Un vismaz 20 minūtes, lai traki tumša izskatàs. Kàrtīgas tuuuumši brūnas plāksnes, lai sanàk.

CUKURS- ja ir receptē nezcik karotes medus, tad cukuru lieku 3x mazāk vai nemaz!!!! Ko dara cukurs? Tas nomāc un pazudina medus garšu,( pati eksperimentēju, lai sanàk kā manai mammai :D )
Vēl es daļu miltus, izmantoju pilgraudu.

Krems- jaucu kremsieru krējumam, lai biezāk, vai :
* ņem vistreknāko krējumu, liec pa virsu traukam marli, izliec krējumu notecināt. Iztecēs viss liekais, paliks pure krējums :D :-P



Šī ir gandrīz 4kg :D naked meduskūka ar piemājas meža mellenēm. Ieliku uz 'haļavu" îstenībā, ļoti foršu garšu piedeva:)
10.06.2016 23:10 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Paldies par padomiem, nākamajās brīvdienās taisīšu, cerams, ka varēšu padalīties ar bildi pēc tam. (l)
11.06.2016 00:00 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Rīt arī gribas kūku sataisīt, tik nevaru izlemt kādu
11.06.2016 00:08 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Arieta, snikerkūkas krēma sastāvdaļas ir 2 biskvīta plātnēm, vai ne? Vienkārši šķiet baigi daudz, divas bundžas iebiezinātā piena, putukrējums utm.. :o
12.06.2016 08:20 |
 
Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Villionota, noprotu, ka biskvītam ir sastāvdaļas ir receptē uz 1 gab. biskvīta, taču krēms ir domāts visai kūkai kopā.,
12.06.2016 10:52 |
 
Reitings 177
Reģ: 29.01.2009
arieta
Paldies par snikera kūkas recepti, uzcepu vīram uz dzimšanas dienu, visi bija sajūsmā.
13.06.2016 07:26 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Es arī uzcepu snikers kūku, noteikti cepšu vēlreiz. Bija ļoooti garda, ļoti, nebija par saldu, lai gan domāju, ka būs dikti salda, bet nē, biskvīts bija ļooti gards, nedaudz rūgts no kakao, tiešām, ļoti, ļoti laba (l) Paldies.
Aizmirsu piebilst, ka arī ļoti vienkārša pēc sastāva, vispār ātri pagatavojama :-)
13.06.2016 10:29 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Ja garšo banānkūkas, iesaku šo, ļooooti laba! :-)
16.06.2016 10:06 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
man šovakar jācepj kokosriekstu jeb tā sauktā rafaello kūka,nevaru sagadiīt rezultātu(l)
16.06.2016 10:31 |
 
Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
jaukums ooo, ņam ņam, pēc tam padalies, un ar recepti ar!(l)(l)
16.06.2016 10:38 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Kādai no jums ir labas burkānu kūkas recepte?
16.06.2016 11:23 |
 
Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
Man ir garda, man garšo, bet tgd neesmu mājās! Ja vajadzēs vakarā varu aizsūtīt!;-)
16.06.2016 11:34 |
 
Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
raven ha, atradu!:-D
Burkanu kūka
Nu tad 1 glāze rīvēti burkāni uz smalkas rīves, bet nevis tādas,kas taisa pļuriņu.
1 glāze cukurs, 1 glāze milti, 1 t.k. soda, 2 olas.
Olas ar cukuru sakuļ, pieliek burkānus, samaisa, sodu nedaudz ar ūdeni sajauc un arī bļodā iekšā, viss drusku sāk putot. Tad iesijā miltus, samaisa un lej ietaukotā formā. Uz 180 grādiem iekšā, kādu pusstundiņu cep. Recepte saka,ka jācep 2 tādas kārtiņas, bet es parasti cepu vienu un tad to griežu uz pusēm, man tā labāk patīk.

Krēms
250g mascarpone, 250g krēmsiers un apmēram glāze pūdercukurs, varbūt mazāk. Pēc garšas te viss notiekās. Un citrona miziņu pierīvēju. Visu ar mikseri sakuļ un smērē kūkā iekšā.
Tikai vajag pagaidīt,līdz tā kārtīgi atdziest!(l)
16.06.2016 11:40 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
aii, paldies! Vīram drīz dzimšanas diena, tad arī izmēģināšu :-)
16.06.2016 11:59 |
 
Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
Manam vīrietim garšoja, prasīja nakamā dienai lai uzcepu vel :-D(l)
16.06.2016 12:01 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Šī ir ļoti laba burkānu kūka, tikai jāgatavo dienu iepriekš, lai pa nakti ledusskapī sasūcas. :-)

16.06.2016 12:09 |
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Ar ko var dekorēt burkānu kūku? Negribu izmantot nekādus mazus dekoratīvos burkāniņus. Viena ideja ir rieksti. Varbūt ir vēl citi varianti, kas labi garšo kopā ar burkānu kūku? Varbūt kādas ogas?
16.06.2016 12:16 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Ar riekstiem nevaru iedomāties, bet ļoti labi garšo visādas marmelādītes (uz tā mana varianta kūkas).
16.06.2016 12:18 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
aij, ko es rakstu - nevis ar riekstiem nevaru iedomāties, bet ar augļiem. :-D
16.06.2016 12:19 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits