Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

AK problēma

 
Reitings 15
Reģ: 10.11.2014
Sveikas meitenes, es īsti nezinu pie kādas tēmas šī problēma pieder, bet mani nomoka viena lieta. Palīdziet man un izsakiet savu viedokli, lūdzu.
Tātad, sākšu ar to ka manam mēnešreizēm bija jābūt 6.aprīlī, bet viņas nebija. Biju par to piemirsusi. Pirms dažām dienām pārgulēju ar puisi ( mums ir jaunas attiecības, tāpēc tā mums bija pirmā kopīga reizē kopā) gadījās nelaime ar prezervatīvu. Es tikai pēc dienas varēju iedzert ak tableti, jo bijām laukos un tur aptiekas brīvdienās nestrādā. Lasīju, ka tablete var nojaukt ciklu, bet es tagad nesaprotu, man mr mēneša sākumā nebija, parasti mr parāds vēlāk, uz beigām mēnesim, bet tagad nekā.Mani nebeidz mocīt domā vai tablete iedarbojās? Kā es varu par to pārliecināties, ja mr nav regulāras? Man ir tāda velkoša sajūta lejā, dažreiz liekas ka viss ir piebriedus. Šajā mēnesī mr vispār nav bijušas, es viņas gaidu ka vēl nekad, laikam arī no šī stresa nebūs. Vai man uztaisīt vēlāk grūtniecības testu? Pēc cik ilga laika? Vakar pagāja 72 stundas. Kā lai sevi nomierina.
19.04.2016 05:25 |
 
10 gadi
Reitings 904
Reģ: 09.11.2009
AK var dzert 72h laikā pēc negadījuma, ja iedzēri nākamajā dienā - viss chill. Velkoša sajūta un kas tev tur piebriedis - drīzāk norāda uz to, ka sāksies mr, jo kā grūtniecības simptomi , ja uz to tēmē, tie ir par agru. Un jā, no stresa un gaidīšanas mr var stipri kavēties, kas visticamāk notiek arī šobrīd. Nomierinies :-) nedomāju, ka ir par ko uztraukties, bet sirdsmieram vari uztaisīt testu.
19.04.2016 06:38 |
 
Reitings 15
Reģ: 10.11.2014
keegan ah,paldies tev. Tā vēl nekad neesmu gaidījusi mr. Nevaru nekadi nomierināties, es testu varu taisīt pēc 10 dienām, cik saprotu?
19.04.2016 07:11 |
 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Kad es neticēju, ka tests rāda pareizi, aizgāju nodot Gulbī analīzes, lai pārbauda.
Cik saprotu, esi pilsētā, tad gan jau ir kaut kur kāda laboratorija, kur var arī pārbaudīt. Ja pareizi atceros, kopā maksāja nepilni 7 eiro- analīzes+ parauga paņemšana.
Nesatraucies, ar to ātrāk mr neuzradīsies. ;)
Gan jau nebija 6.aprīlī, jo Tev ir jaunas attiecības, savādākas sajūtas, satraukums, saviļņojums utt. Dažreiz liekas- nu kā kaut kas tāds var izraisīt cikla izmaiņas? Esmu izjutusi, ka pietiek arī ar pavisam nedaudz uztraukuma, stresa, lai cikls izmainītos. :)

Jā, testu var taisīt pēc 10 dienām. Es vienmēr esmu pirkusi gan to, kuru var taisīt jebkurā diennakts laikā un to, kuru tikai no rīta.
19.04.2016 07:42 |
 
Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Man pēc AK iedzeršanas viss cikls nojuka. Pirmās mr parādījās pēc nedēļas un tajā mēnesī bija par 2x. Nākamajā mēnesī īsti nezināju kad gaidīt, bet sākās mēneša vidū. Tagad nezinu kad būs nākamās, cerams, ka atkal ieies savā ritmā 1x mēnesī.

Pārāk nesatraucies, tas arī kavē mr sākšanos. Es gan tableti uzreiz iedzēru, jo negribēju gaidīt.
19.04.2016 09:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits