Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dvīņu(horoskops) padomi lūdzu?

 
Reitings 20
Reģ: 07.01.2016
Sveikas!
Pēc horoskopa esmu dvīnis, kas arī mani visvairāk iespaido jeb esmu salasījusies visu par dvīņiem un viss, ko es lasu ir, ka mēs, dvīņi, esam ļoti aizrautīgi par visu un to, ka tā mūsu aizrautība ļoti ātri pazūd, it īpaši ja nesanāk, un jau ātri esam pie nākamās idejas.. Par cik man jau laiks vairs nav daudz palicis, lai izvēlētos par mācībam, novirzienu, kuru vēlos attīstīt turpmākajā dzīvē.. Negribu arī lekt no vienas skolas uz otru. Tāpēc jautājums - Kur jūs, dvīņi, esat šodien un ko darat tādu, kam neesat atmetuši ar roku un esat tiešām priecīgi par sasniegumiem vai to, ka ieguldijāt savu laiku šī brīža panākumiem?;-)
10.01.2016 22:56 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es gan neesmu dvīnis, bet tāds ir mans vīrs - viņam ir profesionālais bakalaurs un maģistrs. Vienmēr ir labi màcījies un nekad nav "mētājies" šajās lietās. Tāpat salīdzinoši agri apprecējās un ir lielisks vīrs un tēvs, kurš nekad nešaubās par šīm savām izvēlēm. Arī darbā - kaislīgs darbaholiķis un lielisks darbinieks.

Manuprāt, daudzas lietas, neatkarīgi no horoskopa, tev pašai sevī ir jāaudzina ar disciplīnu un gribasspēku. Nevajag aizbildināties ar horoskopa zīmes svārstīgumu, bet jāsaprot kādi ir tavi pienākumi un jānes atbildība par savu izvēli.
10.01.2016 23:03 |
 
10 gadi
Reitings 73
Reģ: 23.03.2012
Nu taču nav viens cilvēks 100% kādas zīmes pārstāvis! Tas, ka Tu pasaki, ka pēc horoskopa esi Dvīņi, nozīmē to pašu, ko pateikt, ka esi latviete. No tā neko vairāk par vispārinātiem novērojumiem nevar izsecināt. Vajag visas pārējās planētas + planētu savstarpējos aspektus + novietojumu mājās ņemt vērā, citādi no šīs horoskopu cilāšanas nav pilnīgi nekādas jēgas.
10.01.2016 23:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (5)