Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vista cepeskrasni.

 
Reitings 12
Reģ: 20.07.2013
Man ir vesela vista un gribu to cept cepeskrasni ar kadu vienkarsu pildijumu.

Garso spinati, kiploki, siers, citrons, asi pipari...

Maisa neliksu, jo tada nav, bet kadas ir idejas, lai saglabatu vistu suligu un cik grados uz cik ilgu laiku likt?

Kadi varianti un ka jus gatavojat veselu vistu? Nekad nav bijusi pieredze ar veselu vistu. :-D

16.12.2015 13:48 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Man patīk veselu vistu sākumā uz kādu stundu (min) iemarinēt (piemēram, olīveļļa, nedaudz baltvīna etiķis, Dižonas sinepes, medus un balti maltie pipari). Piepildu ar dikti daudz citroniem un svaigu timiānu. Cepu ~175 grādos pēc C kādu 1-1,5h. Pārbaudu gatavību ar termometra palīdzību, ko iespraužu "gaļīgākajā vistas gabalā, piemēram, stilbiņā (nepieskaroties kaulam), ja temperatūtra uzrāda 75 grādus pēc C, tad vista ir gatava un to ir droši ēst). :)
16.12.2015 14:06 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Un, jā, cepšanas gaitā, es mēdzu vistu apliet ar traukā esošo mērci.
16.12.2015 14:06 |
 
Reitings 359
Reģ: 03.10.2013
Sagriezt citronu 3-4 daļās un iebāzt iekšā vistā. Iespraust zobu bakstāmos kociņus, lai tie gabali iekšā turētos, vai arī sašūt vistu. Pašu vistu ierīvēt ar sāli un pipariem, un vēlāk ar sinepēm. Ielikt formā un cepeškrāsnī uz 180grādiem 1,5 stundu.
16.12.2015 14:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits