Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Esmu izmisumā!

 
Reitings 1
Reģ: 22.11.2015
Sveikas!
Man ir vajadzīga palīdzība, vēlos lai kāds padalās pieredzē.
Esmu ļoti izmisusi.
Sākšu ar to, ka visu savu apzināto mūžu dzīvoju tikai sev un savai meitai, nu nebija tā cilvēka kas būtu pelnījis būt mums blakus. Bija kādas attiecības ik pa laikam, bet viņas man nesniedza gandarījumu.
Tad nu lūk, pa visam netīšām sanāca uzsākt saraksti facebook ar kādu vīrieti, sarakste bija patiešām aizraujoša, radīja interesi, gan man, gan viņam. Apskatoties sākotnēji viņa profilu man likās, ka viņš būs tāds foršs laika kavēklis, būs cilvēks ar ko varēšu vientuļajos vakaros padalīties ar izjūtām, saņemt kādu uzmundrinošu vārdu, un tā teikt, virtuālais draugs.
Sarakstes sāka palikt garākas, un vienu vakaru, kad mājās sajutos pa visam vientuļi es piedāvāju satikties, uz ko viņš arī neatteica. Mēs satikāmies, un tad viss sākās.
Sākās kaut kas apbrīnojams, es nekad tā nebiju jutusies, mēs tikāmies gandrīz katru dienu, kad strādāja viņš brauca pie manis un palika pa nakti, kad nestrādāja es braucu pie viņa. Pavadījām laiku kopā. Viss bija nenormāli lieliski, es staigāju metru virs zemes, domas tikai pie viņa.
Tagad nedaudz arī par viņu pašu. Viņš ir bijis viens 2 gadus, pirms tam bija smaga šķiršanās no sievas ar ko kopā nodzīvoja 16gadus. Kamēr atkopās viņš jau bija mēģinājis attiecības, bet kā viņš argumentēja, ka attiecības izjuka dēļ tā ka tā otra sieviete nebija īsti brīva, tā teikt vēl bija trešais cilvēks starp viņiem.
Tad nu mēs iepazināmies, un viņš teica, ka es sildot viņa sirdi, ka esot tik patīkami apzināties, ka es viņam esmu. Runāja par nākotni, par to ka vēlas vēl vienu bērnu - meitu. Piedāvāja man kopā dzīvot, un vispār viss bija tik nenormāli ideāli. Es viņam atvēros pilnībā. Man bija sajūta, ka viņš ir tas cilvēks ko esmu meklējusi visu savu mūžu.
Tā kā es dzīvoju un strādāju Rīgā es pārcēlos uz Jūrmalu lai būtu tuvāk viņam, jo viņš strādāja Jūrmalā un dzīvoja Tukumā. Pat savu bērnu es pārvedu uz Jūrmalu, jo tiešām no viņa bija tā atdeve un pārliecība, ka būsim kopā uz visu mūžu.
Un tad notika neticamais. Viņš atbrauca pie manis, protams ka izturējās kā parasti pret mani, es laimē staroju, rādīju kleitas ko vilkšu uz darba balli, viņš man ieteica ko un kā labāk. Runājām par to ko vilkšu uz viņa darba ballīti, nu vispār viss bija labi, bet tad sākās saruna :viņš man sāka stāstīt ka viņam esot pārāk liela siena uzcelta un ka sirdī viņam esot tukšums, un ka labāk būs ja viņš dzīvos viens!
Mana pasaule sabruka. Es tā viņu mīlēju ar visu savu sirdi, ka nespēju to pieņemt. Viņš kopš tās dienas ar mani vairāk nekomunicē, neatbild uz manām vēstulēm. Es jūtos šokā, izmisumā, ir tāda sajūta, ka visa pasaule sabrukusi zem kājām. Par šīm pāris dienām esmu uz nervu pamata zaudējusi 5kg svara. Raudu līdz histērijai. Iekšā ir tāda sajūta ka viss vnk uzsprāgs! Un šausmīga panikas sajūta ir. Vai Jūs varat man ko ieteikt, ko darīt šajā situācijā? Kā man izkļūt no šo attiecību palikušo smagumu, un kā atbrīvoties no sirdsāpēm ? Un man arī ir palikuši neatbildētie jautājumi, kapēc tā notika ?Ja viss bija tik perfekti, atdeve gan no viņa gan no manas puses bija tik izteikta. Pat šķiroties un sakot tos vārdus man, viņam bira asaras. Es vnk nesaprotu kas par lietu.
22.11.2015 13:44 |
 
Reitings 254
Reģ: 20.11.2015
ha ha ha ha ha :D :D :D

Gadās! Welcome to hell ;) Vismaz kādu laiku.. Nekas zaķenīt . Būs ok, pēc kāda gada
22.11.2015 13:56 |
 
Reitings 254
Reģ: 20.11.2015
sāpēs vēl dikti, un ļoti :D :D

Sāpēs tā, ka lūgsi Dievu, kaut vai netici tai butaforijai :D Un vsp nezināsi ko darīt :D :D
22.11.2015 14:00 |
 
Reitings 254
Reģ: 20.11.2015
up

myb kāda meiča ko ieteiks .:D
22.11.2015 14:45 |
 
Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Teikšu skarbi: Tu neesi viena, ir meita, tāpēc nevari atļauties histērijas un matu plēšanu no galvas. Saņemies! Veči nāk un iet, kaut arī šobrīd šķiet, ka nekā nepatiesāka un nejūtīgāka par šādu teicienu nav.

Kārtējais pierādījums, ka ir neveselīgi pielaist cilvēku TIK tuvu, atdodot sevi visu. Cilvēkam aizejot, no Tevis pašas daudz pāri nepaliek.
Turies!
22.11.2015 14:54 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
it ka pieaudzis cilveks, bet pec rakstita uzvedies ka pusaudzis. Tev tak ir berns, ir jauznemas pasai atbildiba par savu dzivi. saja gadijuma pati vien esi pie visa vainiga
22.11.2015 15:19 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Kārtējais pierādījums, ka ir neveselīgi pielaist cilvēku TIK tuvu, atdodot sevi visu. Cilvēkam aizejot, no Tevis pašas daudz pāri nepaliek.
Turies!


+++

Diemžēl cilvēki (it īpaši vīrieši) ir lieli egoisti, kas domā par sevi vien. Kamēr labi - dod spārnus un cerības, te pekšņi klikšķis - un viss. Viss pie kājas, nedomā par otrā cilvēka jūtām un pārdzīvojumiem. Jā, es uzskatu, ka tas ir nežēlīgi un augstākajā mērā nepieļaujami, bet ko nu.. Turies!

Viegli jau teikt, lai nelaiž nevienu tik tuvu utt., bet nu.. dzīve reizēm ir nežēlīga, fakts.
22.11.2015 15:48 |
 
10 gadi
Reitings 73
Reģ: 23.03.2012
Man gan roka necelas rakstiit, ka autore pati vainiiga. Visi tacu esam cilveeki, visi gribam miileet un tikt miileeti, un visiem saap laiku pa laikam. Autores izmisums man ir labi saprotams, jo pati esmu bijusi liidziigaa situaacijaa, tiesa gan, ne ar viirieti, bet ar kaadu citu tuvu cilveeku. Arii mana pasaule toreiz sabruka, un atkopsanaas bija ilga un smaga. No sirds juutu liidzi.
Princesiite8, ja ir veeleesanaas, vari man uzrakstiit privaati. Es varbuut varu Tev sniegt konkreetaaku paliidziibu, bet neveelos par to runaat publiski.
22.11.2015 17:15 |
 
Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Autores īpašniecei jūtu līdzi, jo pielaist tik tuvu cilvēku sev klāt un tad burtiski padzīt prom!

Mazliet situāciju paraksturošu!

Labas attiecības nav saistītas vienkārši ar kopīgu laiku pavadīšanu. Runa ir par pievienošanos cilvēkiem viņu dzīves stilā, lai saistītos tādā veidā, kas veicina visu turpmāko komunikāciju. Labas attiecības tikpat daudz var nozīmēt būt bargam attiecībā uz kādu, kā būt maigam. Un labas attiecības nenozīmē pieņemt to, ko kāds saka vai dara. Patiesībā, radot labu attiecību vidi, jūs radāt gaisotni, kurā apspriest un ietekmēt lietas, kas rada problēmas starp jums un citiem.

Vienmēr esot attiecībās, kaut jūtamies pavisam pārliecināts par otra plāniem, uzticību, atklātību, bet nekad nevajag sevi atdot pilnībā otram.Tas ir tā, ka pilnībā Tu esi atkarīga tikai no viņa.Nekad viss neizskatās tik jauki, kā tam vajadzētu būt, bet emocijās Jūs to nespējat saprast.Jo personīgi ķermeņa valoda, (domāšana ar ķermeni)ir ļoti spēcīgs līdzeklis,kas bieži palīdz saprast, ka kas nav kārtībā.
Un papildus tam visam - Sieviete ir emocionāla un seksuāla būtne. Kurš no tiem vairāk, grūti teikt, bet ja Tu spēsi sievietē atvērt emocijas, viņa jau tikpat kā tev ir rokā.Un pēc rakstītā viņš spieda uz to, smiekli, bēdas, romantikas emocijas,satraukuma,neziņa dažādi pārsteigumi, greizsirdība un viss beidzot sāpes, kas pielika visam punktu.

Šīs ir vienas no galvenajām emocijām, uz kurām sieviete atbild pozitīvi. Pat tad,ja viņas reakcija ir slikta, šīs emocijas paliek atmiņā. Un kā mēs visi zinām, sieviete kādu iemīl nevis tad,kad ir ar viņu kopā, bet kad ir viena, un atceras šīs emocijas.

Turklāt tāpat kā mēs visi – ja mēs neesam pieredzējuši bēdas,mēs nezinām,kā izjust prieku. Tieši tāpat ir ar emocijām. Kāds, kas visu laiku stāstīs jokus, dāvinās dāvanas un piepildīs citas labās emocijas, sievietei ar laiku apniks.
P.S.
Pēc šodienas tēmas, piemirsu nosaukumu, kur šī foruma meitenes noliek vīriešus, ko viņi dara šeit.Ja nebūtu mēs, tad bieži vien nespētu jums sniegt atbildes uz tādiem jautājumiem.Veiksmi, ceru ka izlasīsi un mācīsies no kļūdām!
22.11.2015 17:46 |
 
Reitings 623
Reģ: 16.10.2013
Autores īpašniecei jūtu līdzi,
- WTF?:-D

Ja ir palikuši neatbildēti jautājumi,kāpēc neuzdevi tos tad,kad iesākās šī saruna? Kāpēc gan,lai viņš atbildētu uz vēstulēm,zvaniem un īsziņām.. Ja bij kas runājams,tas bij jāizrunāja tajā dienā,tajā brīdi!
Kas notika,to jau zina tikai viņš pats,bet ,ja tika šāds lēmums pieņemts,tātad iemesls ir bijis. Es gan nepiekritīšu,ka vaina tajā,ka nevajag tik tuvu sev pielaist otru cilvēku. Manuprāt,tas būtu nepareizi-veidot atstatuma attiecības(kas tad tās vispār par attiecībām). Tev tagad vienkārši ir jāsaņemas.
Tu neesi viena, ir meita, tāpēc nevari atļauties histērijas un matu plēšanu no galvas. Saņemies! Veči nāk un iet, kaut arī šobrīd šķiet, ka nekā nepatiesāka un nejūtīgāka par šādu teicienu nav.
+
22.11.2015 18:11 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits