Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es esmu redzējusi receptēs kombinācijas ar medus-apelsīnu mērci, kas derot klāt tai "kokosvistai". Mango-čili arī varētu būt baigi garšīgi (l)
05.11.2015 11:45 |
 
Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Šovakar gribas uztaisīt baltmaizes uzkodu ar sieru un ķiplokiem. Ceru, ka izdosies. Vai arī ceptus maizes rullīšus ar sieru. Neko nopietnu šovakar negatavošu :D
05.11.2015 11:48 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Jāuztaisa kaut kas fikss no liellopa maltās gaļas un kartupeļiem.
Visticamāk, ka negribēsies neko oriģinālu domāt un ķēpāties, un taps vecā, labā, sen neēstā maltās gaļas mērce. Tā pavisam pa vienkāršo.
05.11.2015 11:53 |
 
Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
NordicBelle, kā Tu gatavoji to vistiņu? Pirms tam iemarinēji, un tad kokosa skaidiņās?
Sakārdināji mani! Šovakar doma pagatavot kādus salātus ar ananāsiem un tāda veida vistu :)
05.11.2015 11:54 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Kokosvista - sagriež vistas fileju nelielos gabaliņos, plastmasas maisiņā ieber pāris karotes kukurūzas miltus, kajennas piparus, sāli un melnos piparus. Vistas gabaliņus ieber maisiņā un sakrata, lai gaļa vienmērīgi pārklājas ar miltu un garšvielu maisījumu. Vienā bļodiņā sakuļ 2 olas, otrā ieber kokosriekstu skaidiņas. Vistas gabaliņus mērcē olā un apviļā kokosriekstos, tad kārto uz ar cepampapīru izklātas plāts un cep 20-25 minūtes 210 grādos. Var arī cept uz pannas lielā eļļas daudzumā, bet mani liesais variants uzrunāja vairāk.
05.11.2015 12:15 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Pēc tieši šāda paša principa var cept arī nagetus, kas panēti "sadrupačotos" corn flakes - arī ļoti gardi :-)
05.11.2015 12:17 |
 
Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Nordicbelle, Tavam vīram ir ļoti paveicies! :D
05.11.2015 12:25 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Izlasot jūsu diskusiju par receptēm, secināju, ka es laikam varētu apprecēt NordicBelle :D(s)
05.11.2015 12:36 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Es parasti taisu nagetus tieši sadrupinātās kukurūzas pārslās. Mana mīļākā versija. NordicBelle, iesaku vistas gabaliņus pirms apviļāšanas garšvielās, paturēt 1-2h pienā. Gaļa kusīs mutē :)
05.11.2015 12:52 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Meitenes, neesmu vēl iemācījusies eleganti atbildēt uz komplimentiem, tāpēc teikšu vienkārši - paldies! :-)

Un paldies par padomu, Favel! Izmēģināšu ;-)
05.11.2015 12:59 |
 
Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Dilema, jo nevaru izškirties vai gribu pelekos zirņus ar speķi vai..... saldskabo cāli ar medu un sezama sēklām.
05.11.2015 15:12 |
 
Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
NordicBelle, paldies arī no manis! Dodos pēc produktiem :)
05.11.2015 15:29 |
 
Reitings 257
Reģ: 11.10.2010
Kur jūs visas iemācījāties tā gatavot? (l):-D

Varbūt jums ir kāda veselīga un vienkārša recepte arī priekš iesācējiem? Tieši vakariņām, lai sātīgi. ;-)
Mana recepšu grāmata ir izsmelta :-D
05.11.2015 15:37 |
 
Reitings 257
Reģ: 11.10.2010
Kaut ko tādu, kam nevajag cepešu krāsni - ir idejas? :-/
05.11.2015 15:38 |
 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10479
Reģ: 29.01.2009
Saule1 - uz pannas follijā pasautēts lasis ar garšvielām, kartupeļu biezputra un salāti (ķīnas kāposts, gurķis, tomāti, sāls, eļļa). Vienkārši, ātri un sātīgi.
05.11.2015 15:40 |
 
Reitings 257
Reģ: 11.10.2010
Scandinavian izklausās garšīgi!
šāda tipa receptes man patīk :-D
05.11.2015 15:44 |
 
Reitings 47
Reģ: 02.10.2010
man sodien vakarinas cukgalas karbonades ar sautetiem darzeniem :)
05.11.2015 17:40 |
 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Soļanka.
Šovakar marinēšu šampinjonus, tad kādu dienu varēsim ēst arī tos. :)
05.11.2015 17:53 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
kirbju zupina ar burkaniem,tomatiem un kartupeliem(l)
05.11.2015 17:57 |
 
Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Šodien mums vederprieki.

Suši un pašgatavota aukstā gała :-):-)
05.11.2015 18:36 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!