Kas šodien vakariņās?

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ko plānojat šovakar gatavot?

Dalāmies un iedvesmojamies :-)
30.10.2015 14:04 |
 
Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Vistas sautējums ar rīsiem :-)
29.01.2018 15:23 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Kartupelu biezputramajas gaume..nam nam..uzvaritu siltu treknu pieninu pielej kartupeliem klat, sviestnu un ilgi ilgi mica.Klat vel kartupelu garsviela. Aknu karbinades, un biesu salati..
29.01.2018 15:27 |
 
10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 29.01.2009
Madonna ar ložmetēju, kādu maizi Tu cep? :) Es plānoju pamēģināt banānu maizi izcept! Baigi jau nesaceros uz dievišķu garšu, bet pamēģināt gribu.
_________________________________________________________
Man visticamāk būs slinkā frikadeļu zupa jeb maltās gaļas zupa.
29.01.2018 16:20 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
nikitinna, pavisam parastu :-) uz itāļu ciabata pusi, ar visādām sēkliņām gan.
Banānu maize kā saldais? Es atkal gribu low carb kartupeļu šķiedru maizi uzcept, bet neesmu tās šķiedras veikalu plauktos manījusi. Amazon slinkums sūtīt.
29.01.2018 16:40 |
 
Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Draugs gatavos Ravioli :)
29.01.2018 16:45 |
 
10 gadi
Reitings 2246
Reģ: 27.02.2011
Ja vēlies veselīgu proteiniem bagātu maizi, tiesa būs arī labie tauki, iesaku sēklu un riekstu maizi, sastāvā tikai dabīgas eļļas, sēklas, rieksti ja vēlies saldu tad medus.
29.01.2018 16:46 |
 
Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Pajautāśu tepat - man ir 2 puspilnas zemesriekstu sviesta burciņas, ko garśīgu iesakat pagatavot?
29.01.2018 16:52 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
29.01.2018 19:41 |
 
Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
Annie, vai vīnogu kauliņu eļļas vietā var izmantot citu eļļu?
29.01.2018 19:47 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Jā, es domāju, ka olīveļļa arī der. Galvenais, lai nav ar izteiktu smaržu/ garšu.
29.01.2018 19:50 |
 
Reitings 210
Reģ: 11.06.2017
Tā gribētos Rīdzinieces vakariņas.
Bet man šovakar pasta ar brokoļu un siera mērci. Saldajā pāris gabaliņi tumšās šokolādes ar aveņu un lazdu riekstu gabaliņiem. (l)
29.01.2018 19:51 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Kaut kad sen atpakaļ pamēģināju izmantot olīveļļu , taisot kādu no saldajām kūkām. Vismaz es ļoti jutu olīveļļas piegaršu, kaut gan nemaz daudz nepieliku :-D domāju, ka tas nebūs labākais aizvietotājs :-)
29.01.2018 19:54 |
 
Reitings 303
Reģ: 31.10.2016
Mūsmājās šodien vistas fileja ar cherry tomātiņiem un spinātiem + kvinoja :-)
29.01.2018 19:55 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Krāsnī cepts kirbis ar biešu, ābolu un selerijas salātiem. (l)
29.01.2018 20:06 |
 
Reitings 50
Reģ: 03.02.2010
Prosecco, zemenes un mandarīnu kūka :)
29.01.2018 20:34 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es esmu dažreiz izmantojusi olīveļļu, ja mājās nav vīnogu kauliņu eļļas. Man nelikās, ka būtu sliktāk. Bet obligāti jau jābūt rafinētai eļļai, jo nerafinētai ir tā izteiktā garša.
29.01.2018 20:35 |
 
10 gadi
Reitings 1318
Reģ: 30.06.2013
Laša pīrāgs. Gards un viegli pagatavojams :)
29.01.2018 21:25 |
 
Reitings 303
Reģ: 31.10.2016
TheOatMeal Opā, vai varu palūgt recepti? :-D
29.01.2018 21:26 |
 
10 gadi
Reitings 1318
Reģ: 30.06.2013
Protams :D
Laša gabaliņus lieku katlā un pārleju ar pienu tā, lai noklāj lasi un vāru minutes piecas. Uzmakšķerēju laukā zivs gabaliņus un lieku cepamtraukā.
Katlā palikušajam pienam pieberu klāt nedaudz miltus un izgatavoju mērci vidējas konsistences, nedaudz sāls un zaļumi pec patikas. Es lieku lokus un pētersīļus. Un gatavo merci leju pāri zivij.
Un pedejais solis - lieku visam vēl pa virsu kartupeļu biezputru (bez piena, vienkārši samīcītu putru, sausu) un visu krāsnī uz 20min. Vel, ja gribas, var sieru pa virsu uzkaistit. :)
29.01.2018 21:35 |
 
Reitings 141
Reģ: 29.01.2009
ņam ņam,
no kā diļļu mērcīte? Kartupeļi vārīti?
29.01.2018 21:51 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits