Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

7 vīriešu tipi, kuriem sievietes nepēj pretoties.

 
Reitings 8
Reģ: 23.10.2015
1. Romantisks
Viņš tic klasiskam romantiskam romānam. Viņš nes ziedus, dāvina mazus, mīļus nieciņus un vakariņu laikā iededz sveces. Viņš vienmēr zvana savai sievietei, ļaujot viņai nojaust, ka domā par viņu. Kad viņi sarunājas, viņš skatās viņai acīs un stāsta par savām jūtām.
Kas viņu padara tik pievilcīgu?
Sievietes alkst uzmanības un, acīmredzot, tieši to šāda tipa vīrieši spēj viņām sniegt. Papildus priekšrocība attiecībās ar šādu vīrieti ir tāda, ka arī sieviete spēj brīvi runāt par savām jūtām un emocijām.
2. Pašpārliecināts
Viņš tic sev un savām spējām. Viņš izstaro spēka un situācijas kontroles auru (protams, normas robežās, jo augstprātīgs vīrietis šajā sarakstā nav iekļauts). Viņš nav greizsirdīgs uz citiem vīriešiem un nejūtas apdraudēts, ja viņa sievietei ir draugi vīrieši vai viņa strādā vīriešu kolektīvā.
Kas viņu padara tik pievilcīgu?
Sievietēm patīk pašpārliecinātība. Padomājiet: ja Jūs ziniet, ka esiet labs, tad, visticamāk, arī viņa to sajutīs. Pašpārliecināts vīrietis savās labajās īpašībās nemeklēs apstiprinājumu sievietē, un tas padara viņu par vēl pievilcīgāku cilvēku.
3. Mākslinieks
Viņš ir spontāns un dzīvo vienai dienai. Viņš bieži vien atstāj uz savu sievieti iespaidu ar radošu pieeju – piemēram, ar kādu dzejoli vai gleznojumu, kas ir veltīti tikai un vienīgi viņai.
Kas viņu padara tik pievilcīgu?
Katra sieviete vēlas justies vienreizēja un īpaša. Nav nekā labāka, kā izmantot to iedvesmas avota pamatam. Doma par radošu vīrieti spēj iedvesmot sievieti.
4. Ārzemnieks
Viņš nāk no citas valsts, viņam ir patīkams akcents un īpašs skatījums uz pasauli un lietām tajā. Viņa uzvedība un ieradumi ir neparasti, bet viņš vienmēr ir šarmants. Jums nebūt nav jābūt ārzemniekam, lai iekļūtu šajā vīriešu kategorijā. Ja Jūs daudz ceļojat, runājat kādā no svešvalodām vai pat vairākās, Jums, pavisam noteikti, ir tikpat daudz šarma, kā cilvēkam, kas nācis no citas valsts.
Kas viņu padara tik pievilcīgu?
Neko vairāk par šo vīriešu tipu mēs pateikt nevaram – atšķirīgais ir tas, kas padara viņu par šarmantu cilvēku.
5. Dumpinieks
Vīrieši, kas pēc dabas ir protestētāji un dumpinieki parasti dodas tur, kur straume viņus nes – un nereti tas ir galvu reibinošs piedzīvojums.
Kas viņu padara tik pievilcīgu?
Katra sieviete sapņo par vīrieti ar dumpinieka garu (protams, saprāta robežās). Viņai tīk šāda vīrieša atklātība, turklāt viņa vēlas, lai kaut daļiņa no tās piemistu arī viņai. Neliels protestanta gars dod attiecībās dzīvīgumu un svaigumu.
6. Inteliģentais puisis/ Asprātīgais puisis
Sarunas ar šādu puisi ir intelektuāli stimulējošas. Viņš liek viņai smieties, jo viņā kūsā neizsmeļama humora izjūtas krātuve. Pat saruna par politiku var izvērsties par interesantu, ja tajā iesaistās šī tipa vīrietis.
Kas viņu padara tik pievilcīgu?
Mēs visi zinām, ka ar gadiem fiziskais skaistums pazūd – bet, ja Jūs esat atraduši ar kādu intelektuālo saskaņu, varat uzskatīt, ka puse cīņas jau ir uzvarēta. Attiecības ir veiksmīgākas un ilgstošākas, ja Jūsu un Jūsu draudzenes intelekts ir vienā līmenī. Ja Jūs to spējat viņai parādīt, viņa ātri vien kļūs par Jūsu piekritēju.
7. Džentelmenis
Šis ir tas puisis, kas sievietei vienmēr atvērs durvis, pieturēs viņas mēteli un samaksās par vakariņām. Parasti viņš ļoti labi jūt, ko domā un kā jūtas sieviete.
Kas viņu padara tik pievilcīgu?
Jūs, iespējams, esat uzskatījuši, ka laipns un uzmanīgs vīrietis nekad neatrod savu sievieti. Padomājiet lūk par ko: ja sievietei ir bijusi attiecību pieredze ar nejauku un rupju vīrieti, viņa, iespējams, mainīs savas prioritātes. Lai tas notiktu, sievietei ir jānobriest šādām attiecībām, tomēr galu galā visas sievietes saprot, ka sev blakus viņas vēlas vīrieti, kas vienmēr izturēsies pret viņām tā, kā viņas to ir pelnījušas un kā viņas to vēlas.

Kurš ir tavs mīļākais tips?
23.10.2015 17:23 |
 
Reitings 62
Reģ: 31.07.2015
Man jau liekas, ka nevar izdalīt vienu konkrētu tipu, piemēram, manējais ir 1.,2. 6. un 7. apvienojums.(l)
23.10.2015 17:32 |
 
Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
kads vēl arzemnieks...man tikai mūsu latvju bāleliņi iet pie sirds
23.10.2015 17:36 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
6.
23.10.2015 17:39 |
 
10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Man nav noteikts viens tips. Un ārzemnieks, mākslinieks mani nesaista. Ir forši, ja no visa pa biškam, bet ne konkrēts romantiķis vai tur džentlmenis.

Man piemēram nebūtu prieks, ja cilvēks ir dumjš kā zābaks, bet toties romantiķis.
23.10.2015 17:41 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Romantisks un pašpārliecināts džentelmenis.. un es kūstu (l)
23.10.2015 17:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits