Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Fiksie jautājumi kūku cepējām!

 
Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
:)
Taisos cept "mājas kūku", kur man viņu labāk uz nakti atstāt? Likt ledusskapī, vai var atstāt arī istabas temp.? Un kā ir ar dekorēšanu (ar dzērvenēm, kivi, āboliem), to labāk darīt jau šovakar, vai rīt no rīta? Kūka tiks ēsta rīt vakarpusē.
03.10.2015 15:03 |
 
Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
:)
03.10.2015 16:32 |
 
Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
neesmu kūku eksperte, bet, manuprāt, atstāj ievilkties uz nakti ledusskapī vai vēsākā vietā un dekorē rīt ;)
03.10.2015 16:34 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Kāda kūka taps? Kāds pildījums? No tā arī atkarīgs, kur uzglabāt.
03.10.2015 16:48 |
 
Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
Tā teikt parastā - 3 biskvīti kārtas, iekšā vārītais krēms, dzērveņu ievārījums.

Nu jā domāju ka augļi, un dzērvenes jāliek virsū rīt, bet krēmu smērēt apkārt un taisīt uz kūkas krēma dekorus ar jau var šovakar vai ne?
03.10.2015 16:51 |
 
Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Krēmu šovakar un vismaz 12h pirms pasniegšanas ledusskapī, vai vismaz tumšā vēsā vietā. Ogas gan no rīta (ja dekoram).
03.10.2015 16:54 |
 
Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
Skaidrs, paldies!
03.10.2015 16:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits