Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kas Viņam darās galvā..??

 
Reitings 100
Reģ: 17.11.2014
Sveikas meitenes! (l)
Pat nezinu, ar ko lai sāk, tāpēc izstāstīšu situāciju. Šovasar uzradās puisis, īsts princis baltā zirgā, kopīgas nakts pastaigas, sarunas, flirts vienvārdsakot kopā ar viņu jutos kā princese. Protams katrā mākonī ar zelta maliņu ir arī sava tumšā puse. Par viņu, viņa pagātni un dzīvesveidu zināju jau iepriekš, ballītes, uzdzīve, meitenes utt. Nenormāli prasīgs attiecībā pats pret sevi, vienmēr tīrīgs, kārtīgs, no mājas nekad neizgāja ar netīrām kurpēm vai neizgludinātu kreklu. Nu īsts mačo! Lielākais mīnuss tajā, ka puisim jau nedaudz pāri 20 gadiem, taču nopietnu attiecību nekad tā arī nav bijis. Tik cik vienas nakts sakari ar ballītēs nocopētām meitenēm. Lieta tāda ka arī mēs sapazināmies ballītē, pēc kuras viņš mani pavadīja mājās, stundu nevarēja no manis atvadīties, kaut arī jau bijām pie manas mājas durvīm. Tad paņēma no manis telefonu un ievadīja tajā savu nummuru, ar nosacījumu ka uzrakstīšu viņam tiklīdz būšu gultā. Sacīts - darīts! Pēc nedēļas atkal saskrējāmies tieši tajā pašā klubā, taču tā sanāca ka es tajā naktī biju pilnīgi skaidrā, kamēr viņš ļoti piedzēries. Izgājām ārā parunāties un viņš man atklāja ka vienmēr iepazīstoties ar meiteni to jau pirmajā vakarā ievelk gultā, tāds pats mērķis esot bijis arī attiecībā uz mani, taču ļoti priecājoties, ka to neizdarīja, jo tādu kā mani vēl nekad neesot saticis. Pēc tās nakts sekoja vairāki burvīgi randiņi līdz brīdim kad.... bija sarunāts sestdien saskrieties tajā pašā klubā, kad ierados, viņa tur nebija, zvanīju - neceļ. Sastapu viņa draugus tie apgalvoja, ka viņš esot mājās. Nākamajā dienā mēģināju sazvanīt vēlreiz - atbildes nav. Nosūtīju ziņu facebookā, arī tur viņš ieiet vismaz 3 reizes dienā, taču atbildes nekādas.
Pati savā rīcībā nekādas kļūdas nesaskatu, tāpēc vēlējos pajautāt Jūsu viedokli un varbūt pat pieredzi, kas tam puisim darās galvā, viens otram bijām ļoti pieķērušies un te pēkšņi tā... Esmu apjukusi un izmisumā jo nezinu, kas notiek. :-/(t)
18.09.2015 21:22 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Kā tur bija.. tramvajam un puikām nevajag pakaļ skriet :)

Nav jānotiek pasaules galam, lai puisis pārstātu interesēties.. Iespējams sev interesantāku čiepu klubā sastapa.. :)
18.09.2015 21:26 |
 
Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Varbūt vēl nevēlas nopietnākas attiecības un ir apmierināts ar savu dzīvesveidu? Nobijās?
18.09.2015 21:26 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Izgājām ārā parunāties un viņš man atklāja ka vienmēr iepazīstoties ar meiteni to jau pirmajā vakarā ievelk gultā, tāds pats mērķis esot bijis arī attiecībā uz mani, taču ļoti priecājoties, ka to neizdarīja, jo tādu kā mani vēl nekad neesot saticis.

Jā, jā, kā tad! Neievilka, jo laikam saprata, ka nebūs tik viegli ievilkt.
zvanīju - neceļ. Sastapu viņa draugus tie apgalvoja, ka viņš esot mājās. Nākamajā dienā mēģināju sazvanīt vēlreiz - atbildes nav. Nosūtīju ziņu facebookā, arī tur viņš ieiet vismaz 3 reizes dienā, taču atbildes nekādas.

Beidz stalkot un liec viņam mieru. Skaidri taču parāda, ka nevēlas ar tevi kontaktēties.

Par situāciju vispār? Nepinies ar tādu bērnu
18.09.2015 21:27 |
 
Reitings 100
Reģ: 17.11.2014
Selīna Neievilka, jo skaidri un gaiši pateicu, ka neesmu no tām meitenēm, kura pirmajā iepazīšanās vakarā leks ar viņu gultā...uzreiz atbildēja man ka ļoti respektē un ciena mani par to, jo parasti viņam nekad meitenes neatsaka. ;-)
18.09.2015 21:31 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
uzreiz atbildēja man ka ļoti respektē un ciena mani par to, jo parasti viņam nekad meitenes neatsaka.
Man jau šķiet, ka arī šie vārdi ir gultā ievilkšanas triks.. :D Es drā*u visas, bet Tu esi tik īpaša.. :D
18.09.2015 21:34 |
 
Reitings 100
Reģ: 17.11.2014
cormeum Citas meitenes nav, man ir labs kontakts ar viņa labāko draugu, arī viņa labākais draugs man pateica, ka nesaprot, kas viņam galvā darās, jo tā kā viņš attiecās pret mani un stāstīja par mani saviem tuvākajiem draugiem.. vienvārdsakot viņš tā nekad nav darījis, es esmu vai nu jau biju pirmā, grūti saprast. Rakstīju šeit ar mērķi iegūt padomus kā man rīkoties tālāk... vai varbūt vispār nerīkoties? (t)
18.09.2015 21:34 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vari jau mēģināt pieburt... :D Joks.. nu nav vērts līst ārā no ādas. Puišiem jāaplido dāmas, nevis meitenēm jāvervē puiši :)
18.09.2015 21:36 |
 
Reitings 630
Reģ: 11.07.2009
Man jau šķiet, ka arī šie vārdi ir gultā ievilkšanas triks.. Es drā*u visas, bet Tu esi tik īpaša..


+
Autore. varbūt pietiek iet uz TO klubu.:-/
18.09.2015 21:41 |
 
Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
kā man rīkoties tālāk... vai varbūt vispār nerīkoties?

Kā vēl tu vari rīkoties? Aiziet pie viņa uz mājām? Liecies mierā taču. Skaidri redzams, ka puisis nevēlas ar tevi kontaktēties. Saprata, ka gultā tevi nedabūs, a priekš kam censties, aplidot, ja citas, pēc viņa vārdiem - iedot uzreiz? Nedomāju, ka prātā viņam nopietnas attiecības...
Arī labākajiem draugiem neticētu uz vārda. Vienkārši iedomājoties sevi, ja kāds man jautātu par labāko draudzeni, es arī labāk tēlotu muļķi un teiktu, ka neko nesaprotu, nevis atklāti teiktu, ka tur nekas nespīd. Labākais draugs jau ir tavam puisim, ne tev.
18.09.2015 21:41 |
 
Reitings 48
Reģ: 14.07.2015
Droši vien sastapa citu tādu pašu, kā Tu. Nav nopietni, manuprāt.
Taču vēlos vērst Tavu uzmanību uz ko citu - atļaušos piebilst, ka esmu jau daudz pieredzējusi sieviete. Lūk, mani piesaistīja šis:
Nenormāli prasīgs attiecībā pats pret sevi, vienmēr tīrīgs, kārtīgs, no mājas nekad neizgāja ar netīrām kurpēm vai neizgludinātu kreklu. Nu īsts mačo!

Pēc manas pieredzes un novērojumiem (atvainojos meitenes, ja Jūsējie ir tādi un mans sacītais nesakritīs ar jūsu pieredzi) - šādi tipi ir vislielākie kretīni.
Tiecies ar viņu tikai tad, ja nākotnē esi gatava veidot attiecības ar šāda tipa vīrieti. Rēķinies, ka pēc rozā briļļu perioda beigām viņš būs prasīgs un piekasīgs arī Tev. Ja vienmēr esi gatava būt (cīnīties par būšanu) kā viņa ideālā sieviete, aiziet, uz priekšu. Vakariņas, spīdoša māja, sapucēti bērni - tas viss prasa darbu, laiku un rūpību.
Atceries, ka daži cilvēki nav pedantiski un nevēlas dzīvot pedantiskā vidē, taču pedantiski un ļoti prasīgi vīrieši.... Nu jā, Tu saprati.
18.09.2015 21:42 |
 
Reitings 43
Reģ: 25.01.2015
Tevis aprakstītā situācija ļoti,ļoti atgādina manis vasarā piedzīvoto.
Plusā tam visam, praktiski visiem viņa draugiem, izņemot 2-3 puišus, nopietnu attiecību nebija bijis un pēc tādām neviens neilgojās. Protams, pret mani tika izturēties kā pret princesi, visiem biju drauga meitene, kuru ātri pieņēma un rūpējās, bet tajā pat laikā parak daudz rūpējās,pat tā, ka daŽi draugi vairs nebija draudzīgi, bet pavisam nopietni izrādīja intresi, kas man bija vispār nepieņemami.
Bet no tēmas nenovirzīšos, tāpēc saku tā - zināju, cik daudz un kā patika ballītes, meitenes un viss, tāpēc lauzos, bet beigās piekritu un sagājām kopā. Burvīgi pavadīts laiks, ziedi, viss ko var vēlēties, bet, viens lielais bet, ka vismaz vienreiz nedēļā bija vajadzīgs puišu nakts, un kas man vēl vairāk nepatika,ka dažbrīd to draugu vēlmes likās augstāk vērtētas par manām vēlmēm pavadīt laiku kopā. Viss protams beidzās ar šķoršanos, un jau pēc nedēļas uzzināju no draugiem,ka viņam vienkārši pietrūka brīvības, tapec arī pēkšņi viss sāka aprauties, un draugi nostādīti augstāk par meiteni. Tajā brīdī es beidzu par to pārdzīvot,jo sapratu, ka tas ir puišelis, ne vīrietis kuru man vajag, jo ja nevar ar vienu sievieti apmierināties, tad tas nav vajadzīgs. Dzīvoju ar smaidu tālāk un jau šobrīd ir uzradies pie apvāršņa vīrietis ar lielo burtu,kuru pamazām iepazīstu, tāpēc, nepārdzīvo un aizmirsi, nav jēgas!:-)
18.09.2015 21:42 |
 
Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
viņš man atklāja ka vienmēr iepazīstoties ar meiteni to jau pirmajā vakarā ievelk gultā, tāds pats mērķis esot bijis arī attiecībā uz mani, taču ļoti priecājoties, ka to neizdarīja, jo tādu kā mani vēl nekad neesot saticis.

Un šo viņš droši vien ir teicis un teiks vēl daudzām. Tas ''visas esmu ievilcis gultā uzreiz, bet tu esi vienīgā, kura neļāvās un tādēļ tu esi ļoti īpaša'' ir diezgan tipisks triks. Pat uz mani, kura nav nekāda skaistule, šis ir tik bieži pielietots, ka man jau šķērmi no tā teikuma metas.
18.09.2015 21:43 |
 
10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
kas tam puisim darās galvā


Nekas! Tukšums, parasts klubu meiteņu jājējs! :D
18.09.2015 21:46 |
 
Reitings 48
Reģ: 14.07.2015
BabyDoll,
ja nav noslēpums- cik gadi tev un cik viņam?
Moš atrodi pusi, kas nestaigā pa klubiem, neguļ ar katru, kuru var ievilkt gultā? Es šādus cilvēkus augstāk vērtētu, nekā Tavu aprakstīto.
+ atceries, ka cilvēki nemainās. Vai viņš atteiksies no citām sievietēm pavisam, pat tad, ja būs kopā ar Tevi? Vai atteiksies no mūžīgajām izpriecām?

Vai Tev to patiešām vajag?
18.09.2015 21:50 |
 
Reitings 27227
Reģ: 11.02.2015
Viņš vēl nav iztrakojies - jaunība, klubiņi, neviena meiča neatsaka. Neizklausās, ka šis būs boyfriend material. Varbūt vienu brīdi viņu tāda doma tīri teorētiski aizrāva un safanojās par tevi, bet, piedod, būšu skarba, darbi jau liecina paši par sevi, ka līdz galam tomēr nē. Un vaina jau nav tevī ;) Vienkārši puisim tāda fāze, ka vēl gribas lidot un būt visu meiču iekārotam.

Ja gribi dikti "cīnīties" par viņu, turpini zvanīties, censties sakontaktēties, bet es tā nedarītu: 1) pazemojoši un puišiem skriešana pakaļ nešķiet pievilcīga; 2) tīri ar skatu no malas neredzu īsti jums nākotni. Bet - hei - var jau būt, var jau būt :D
18.09.2015 21:53 |
 
Reitings 100
Reģ: 17.11.2014
Viņš man arī stāstīja to, ka gribētu lai mums viss būtu nopietni, taču nezin kā tas viss būtu (jo viņam nekad attiecību nav bijis) un uzstādīja ultimātu ja saietu kopā, vai es varētu apsolīt, ka vismaz sešas no septiņām dienām nedēļā pavadītu kopā ar viņu.. likās dīvaini, tāpēc tajā brīdī tikai pasmējos un novērsos no tēmas, taču plāni acīmredzami bija uz mani no viņa puses. Viņam pēc pāris dienām ir svētki un biju jau sarūpējusi pat dāvanu, tagad sēžu istabā skatos uz to un nesaprotu, nest to uz lombardu vai mest ārā. :-D Dāvanā iegādājos zelta ķēdīti..(t)
18.09.2015 21:54 |
 
Reitings 43
Reģ: 25.01.2015
Ja nav noslēpums,kurā darumā viņam ir dzimšanas diena? Izklausās pēc viena zināma
18.09.2015 21:56 |
 
Reitings 100
Reģ: 17.11.2014
Goldiee 1. datums ;-)
18.09.2015 21:58 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Dārgā meitene, viņš ir profesionāls ausu aizlējējs un katrai visticamāk teiks to, ko viņa grib dzirdēt, lai pēc iespējas īsākā laikā panāktu savu. Ja reiz neatbild tev, netērē laiku uz tādu.
18.09.2015 22:00 |
 
Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
Da nekas viņam galvā nedarās, pārvērtās tavs princis par vardi un aizleca.

Man gan neliekas, ka ja 20 gadu vecumā nav bijušas nopietnas attiecības, tas būtu kaut kas drausmīgs, čalis vienkārši grib iztrakoties kamēr jauns, daudzi tā dara. Bet man izklausās, ka viņš tev jau no paša sākuma normāli lējis medu ausīs un teicis tieši to, ko gribēji dzirdēt, citādāk jau tu tādam babņikam nenoticētu un takš beidzot neatdotos.

Un mīļā meitene, jums pat nekas nopietns nav sācies, pāris randiņi, a tu jau zināmam babņikam zelta ķēdītes dāvini. Moš viņš saprata, ka tu jau kāzu kleitas pa kluso esi sākusi piemērīt un nobijās no tāda nopietnuma un aizlaidās.
18.09.2015 22:03 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits