Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Blenderis

 
Reitings 6
Reģ: 23.08.2015
Labrīt. Starp jums noteikti ir dāmas, kuras aizraujas ar svaigēdāju tipa ēdienu gatavošanu. Nesen izmēģināju pagatavot savu pirmo svaigēdāju kūku, kam pamatne sastāv no riekstiem, rozīnēm, sēkliņām. Esmu sajūsmā par šo kombināciju, BET... Gatavošanas procesā gandrīz nobeidzu savu 600W blenderi.
Tātad, kādus aparātus jūs varat ieteikt (no pieredzes), lai varētu sablenderēt riekstus+ rozīnes, gatavot parastas pastētes, taisīt smūtijus un zaļos kokteiļus? Ar kādu summu būtu jārēķinās, lai iegādātu tiešām sakarīgu. Nez vai vajadzīgs dikti profesionālais, jo noteikti neizmantosies katru dienu.

23.08.2015 09:49 |
 
Reitings 67
Reģ: 04.03.2015
Esmu svaigēdāja; iesaku STOLLAR BBL550 - https://www.euronics.lv/t/71267/blenderi/blenderis-stollar/bbl550. STOLLAR ir ļoti laba kvalitāte un lieliski pilda savas funkcijas. Starp citu, šo konkrēto modeli par vienu no vislabākajiem atzina arī žurnāla "Četras sezonas" blenderu testā (izlasāms jūnija numurā http://www.cetrassezonas.lv/lv/apskati/zurnals/.) Testēja pagatavojot smūtiju, saldējuma kokteili un pesto. Rezultāti tika novērtēti ar "ideāli". Vienā līmenī ar šo bija tikai profesionālais svaigēdāju blenderis MAX-MIXER PRO http://store.thebeginnings.lv/lv/product/virtuves-tehnika/+profesionals-blenderis-max-pro-35/.
Cenu atšķirība ir pamatīga; tiešām nav vērts pārmaksāt, ja neblenderē vairākas reizes dienā.
Žēl vienīgi, ka tagad, kopš maijā STOLLAR pārdošanā iekļāva jaunus blendera modeļus, šis konkrētais maksā par 40 EUR dārgāk (kaut jaunie modeļi tajā pašā pieminētajā testā netika novērtēti, kā labāki). Bet ieguldītie 180 EUR (150 ar atlaidīti) noteikti nebūs jānožēlo. Turklāt esmu pamanījusi, ka šo blenderi vienmēr par ~130 EUR piedāvāja "Stockmann" "Trakajās dienās".

Novēlu, lai izdodas ar jauno blenderi uztaisīt tādu mandeļu "biskvītu", kā pieminēts video. ;-)
http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/29.07.2015-svaigesana-modes-kliedziens-vai-muzigas-jaunibas-eliksirs.id53479/
01.09.2015 02:25 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Man ir komplekts ar vairākiem rīkiem no Braun, es riekstu smalcināšanai ietektu šo daļu izmantot. Caurspīdīgajā traukā asmeņi, sasmalcinās riekstus, pat led smalcina.


Pats blenderis jau pāris gadus ir un lieliski kalpo no Moulinex firmas, tik nezinu kurš modelis skaitās.
01.09.2015 02:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits