Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tā kā tāda padsmitniece-nezinu, ko domāt un darīt...

 
Reitings 24
Reģ: 11.11.2013
Centīšos neizplūst pārāk gari, bet esmu pavisam, pavisam apjukusi, un nezinu, kā tieši pareizāk rīkoties.
Jau pusgadu strādāju vienā darba vietā ar citu latvieti (atrodos Īrijā). Jau no paša iepazīšanās brīža mums nav bijušas problēmas, ļoti ātri atradām kopīgu valodu un esam tīri labi iedraudzējušies. Vienā no pirmajām dienām kaut kā abi viens otram izmetām, ka ne viens, ne otrs nemeklē attiecības vai ko citu. Tā nu pagāja kādi 4 mēneši, un man viņš kļuva par ļoti tuvu cilvēku-gluži kā brālis, kāda man nekad nav bijis, jo esam tikai meitenes ģimenē.
Pirms 2 mēnešiem izlēmu, ka braukšu atpakaļ uz Latviju-vecākiem vajag palīdzību mājās, māsai bērns piedzimis-sapratu, ka pietiek, un jābrauc mājās. Kolēģim pateicu, viņš priecīgs par manu lēmumu, un pateica, ka esot atradis labāku darbu citā pilsētā, un pēc mēneša pārceļoties. Teica, ka turpat Īrijā, nevis Latvijā, tā kā šo vietu es nepārpratu.
Pagāja nedēļa, mana ģimene piezvanīja un teica, ka lai braucu atpakaļ ātrāk, jo saradās daudz sarežģijumu-labi, priekšniece piekrita, beidzot nopirku biļeti un pateicu kolēģim par to. Viņš joprojām bija priecīgs. Pēc 2 dienām viņš man saka, ka brauks uz Latviju atvaļinājumā, un varbūt varam lidot kopā. Un vēl pēc 2 dienām viņs pateica, ka atgriežas Latvijā. Tā pēkšņi, no zila gaisa. Un pats labākais, ka viņš sakontaktējās ar manu tēvu, kurš pirms kādiem 2 mēnešiem bija piedāvājis viņam darbu Latvijā (labi apmaksātu), bet toreiz kolēģis pateica, ka viņš esot atradis savu aicinājumu un nevēlas mainīt profesiju. Tagad pats prasīja...Es esmu ļoti, ļoti apjukusi. Līdz šim viens otram bijām kā brālis un māsa, bet tagad man sāk kļūt tā dīvaini ap sirdi-tik pēkšņi viņš atteicās no labāka darba Īrijā, un tik pēkšņi izlēma atgriezties, ka es pat nepaspēju to visu sagremot...Varbūt esmu kaut ko ļoti smagi pārpratusi? Varbūt vēl kādas detaļas vēlaties dzirdēt? Man noderētu kāds padoms. Kad jautāju, kā tad tā izlēmis, viņš tikai izmeta (ar mazu pauzi pirms teica), ka esot apnicis skriet apkārt. Vēl pirms mēneša viņš teica, ka viņš sevi Latvijā neredzot, un ka viņš esot laimīgs esot prom-draugi blakus, darbs patīk u.t.t. Un neteiksim, ka viņam ar meitenēm neveicas-izskatīgs, gudrs u.t.t.-esmu pat paņirgajusies par viņu un viņa sievietēm, kuras viņam ir bijušas tikai tvaika nolaišanai. Man nav ne mazākas nojausmas, ko domāt-vai tiešām viņš būtu pieķēries man, vai vienkārši pēkšņi izlēma un tas viss ir vienkārši tā sagadījies, ka rada man dīvainas domas. Nekad, nekad nebiju gaidījusi, ka viņš atstās Īriju un prasīs pēc darba, ko pirms tam strikti noraidīja un vēl pateica-ko es Latvijā darīšu?
14.07.2015 14:05 |
 
Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Zini, labāk nedomā par to. Citādi sadomāsies vairāk, nekā patiesībā ir un beigas būs sāpīgas.
14.07.2015 14:12 |
 
Reitings 24
Reģ: 11.11.2013
Tieši tāpēc prasu padomu-esmu sāpināta iepriekš, un tas šoreiz spēlē lielu lomu manā attieksmē, jo ir bail, ka varētu tikt sāpināta, un tiešām līdz visam šim es pat domājusi nebiju par viņu savādāk kā tikai draugu. Vienkārši viss pārāk strauji notika, un man pazuda pamats zem kājām.
14.07.2015 14:14 |
 
Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Man jautājums, tavs kolēģis ar tavu ģimeni jau iepriekš bija pazīstams, ka tā vienkārši sakontaktējās ar tavu tēvu?
Ja viņi jau sen ir pazīstami un labas attiecības, tad šis lēmums var būt pieņemts neatkarīgi no tevis. Ja tas viss notika caur tevi, tad visādi var būt.
14.07.2015 14:19 |
 
Reitings 24
Reģ: 11.11.2013
Ļoti neitrāli sakari viņiem ir-es tikai šeit iepazinu viņu, un vienu vakaru, kad runāju ar tēvu pa skype, kolēģis atveda man dažas detaļas mašīnai, ko biju lūgusi, un tā arī caur skype iepazinās. Tēvam viņš iepatikās, un pēc kāda laika piedāvāja darbu-balstoties uz to, ka biju pieminējusi, ka viņs ir diez gan sakarīģs puisis, un tajā brīdī kolēģim bija "melnās dienas" darba, viņs izmeta tekstu par to, ka gribētu citur iet strādāt-ieminējos par to tēvam, un tad viņš arī piedāvāja kolēģim darbu. Bet tās bija tikai tādas sliktākas dienas darba, un kolēģis uzreiz pateica nē...Tagad pats palūdza man tēva numuru un zvanīja prasīt.
14.07.2015 14:23 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Tev pret viņu ir interese kā pret vīrieti nevis kā draugu? Ja nav, tad pasaki to viņam. Mazums esi viņam iepatikusies un tagad puisis pamet visu Tevi dēļ. Ja nepatīk Tev viņš, tad vismaz lai pats to apzinās.
14.07.2015 14:34 |
 
Reitings 24
Reģ: 11.11.2013
Tur jau tā lieta, ka ir viņš man iepaticies-bet ar visu, ko esam runājuši, es viņam neesmu no izrādījusi.Pats man sākumā teica, ka viņam nav intereses attiecībām un es to uztvēru tiešam nopietni-jā, viņs mani piesaista kā vīrietis, bet neesmu šo pieķeršanos sev ielaidusi tik tālu, lai aizbraucot justos slikti-pēc visiem pigoriem manā mīlas frontē pagātnē iemācījos sevi pasargāt.
14.07.2015 14:37 |
 
Reitings 623
Reģ: 16.10.2013
esmu sāpināta iepriekš, un tas šoreiz spēlē lielu lomu manā attieksmē, jo ir bail, ka varētu tikt sāpināta, un tiešām līdz visam šim es pat domājusi nebiju par viņu savādāk kā tikai draugu.

Man šķiet,tu esi pārāk sasapņojusies par iespējamo mīlestību un nākošajām attiecībām. Ne Tu,ne arī viņš nav devis pat niecīgāko mājienu attiecību veidošanai. Šobrīd,tas viss ir vienkārši dzīves notikumi,kurus tu centies sarindot un izveidot kādu sakritību ķēdi konkrētam scenārijam. Atslābsti! Brauc uz LV,dari kas tev jādara-palīdzi ģimenei,atrodi darbu Lv.. Šim visam,kas šobrīd notiek, nepieškir nekādu nozīmi! Ja būs lemts kam būt-tas noteikti izveidosies. Pagaidām tu cel sapņu pilis,kuru dēļ,iespējams,nākotnē teiksi-es pārāk daudz esmu sāpnāta(un ieskaitīsi arī šo notikumu)
14.07.2015 14:45 |
 
Reitings 9996
Reģ: 19.11.2014
Tev pret viņu ir interese kā pret vīrieti nevis kā draugu?Ja nav, tad pasaki to viņam.

Izcila ideja. Viņš viņai ko ir jautājis, lai viņai kas būtu jāsaka no zila gaisa?
Neizdari tikai pārsteidzīgus secinājumus little-may.Es labāk gaidītu kādu ziņu no viņa paša nevis mestos teikt, ka man viņš arī patīk vai nepatīk. :D
14.07.2015 14:47 |
 
Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
dy un undiya +++
14.07.2015 15:01 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits