Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kā tikt ar visu galā, ja tu esi viens?!

 
Reitings 5
Reģ: 28.06.2015
Man jau 18. Liekas, ka šajos gados var visu, bet tā nemaz pat nav. Jūtos pavisam vārga, maza un tāda sajūta, ka grūtajās situācijas nevarēšu aizstāvēt sevi un arī nebūs tāda cilvēka, kas varētu mani aizsargāt no apkārtējās pasaules. Ejot pa ielām dzirdu, kā no dzīvokļu logiem izskan bļaušana, cilvēki apsaukā un draud viens otram. Acīs sariesās asaras… Saprotu cik smags un grūts ceļš man ir priekšā un nezinu vai es varēšu ar visu tikt galā. Jūtos vienkārši drausmīgi pat nevar izteikt cik. Es saprotu, ka esmu drausmīgi sapiņķerējusies un nezinu ko man tālāk darīt. Visur apkārt ir cilvēki, bet tāda sajūta, ka esmu viena uz šīs pasaules. Esmu sapinusies kaut kādā kamolā un nezinu, kā man atpiņķerēties. Zinu, ka, ja uz ielas man piesiesies kāds cilvēks mani neviens no apkārtējiem neaizstāvēs, jo visi ir nereāli egoistiski. Cilvēki viens no otra tikai kaut ko gaida. Man bail no lielās dzīves, kaut arī no gadiem 14 es eju savu dzīvi un var teikt, ka patstāvīgi. Sāp, ka nav ģimenes. Abi vecāki ir, bet tajā pašā laikā viņu nav. Nav ne mātes pleca uz kura var uzlikt galvu parunāt, paraudāt… Nav tēva pleca, kurš varētu aizstāvēt… Visi tikai brūk virsū un kaut ko pieprasa nemaz nedomājot, ka man ir grūti visu nest uz saviem pleciem. Visu laiku apvaino, bet nesaprot, ka, ja daru kaut ko nepareizi vajag cilvēcīgi izskaidrot. Es nezinu, kas notiek. Iekšēja trauksme! Jā, es varbūt mēdzu brīžiem būt skarba, tikai tāpēc, ka nezinu kā rīkoties. Raksturs ir tik drausmīgi izmainījies uz negatīvo, bet iekšēji prasās mīļuma, saprašanas un palīdzības. Visi dzeļ ar skarbiem vārdiem un es piedodu, bet viss tik traki krājas iekšā un tā sāp, ka nezinu kur likties. Ir tik daudz sāpīgu tēmu un tās nebeidz krāties. Ar katru dienu pleci paliek smagāki. Jā, protams, pieaugušie saka, ko tu vari ar savām stulbām problēmām, kā tev var būt problēmas tādos gados. Tad tu sēdi un saproti, ka neviens nemēģina tevi saprast un palīdzēt, bet tikai baksta. Dzīve ir skarba!
28.06.2015 23:29 |
 
10 gadi
Reitings 73
Reģ: 23.03.2012
Taada sajuuta, it kaa es pati to buutu rakstiijusi – pirms desmit gadiem, kad biju Tavaa vecumaa. Man toreiz likaas, ka dziive mani vienkaarsi sadragaas. Tiesi taapat kaa Tev, man likaas, ka esmu par vaaju un pilniigi nederiiga sai skarbajai pasaulei. Bet ko varu saciit – taa neizraadiijaas taisniiba. Jo dziive man pieraadiija tiesi preteejo – lai cik gruuti arii nebuutu, izskirosos briizos vienmeer ir kaads, kas paliidz, notikumi pasi kaut kaa sakaartojas, viss vienmeer beidzas labi. Vajag tikai uzticeeties. Nevajag baidiities buut vaajai un ievainojamai. Nevajag nocietinaaties – vismaz pasai pret sevi nee. Ja saap, tad saap. Ja ir dusmas, tad ir dusmas. Ja gribas raudaat, tad jaaraud. Tas viss ir normaali. Ikviens solis, ko Tu spersi tagad, kluustot arvien patstaaviigaaka, patiesiibaa bus solis tuvaak taadai dziivei, kuraa Tu buusi laimiiga, kur cilveeki Tevi miilees, uzklausiis un atbalstiis, jo tas ir skaidrs kaa diena – ja Tev taa tagad truukst, tad tiesi to tev ir lemts ieguut. Protams, cels nebuus viegls, bus daudz notikumu, paies gadi, bet tici man, pasaule var buut arii loti skaista, gaisa un miilestiibas pilna. Es to taa redzu tagad, un Tu arii vari to taadu redzeet. Tikai paliec uzticiiga pati sev.
28.06.2015 23:59 |
 
Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Kkādas līdzīgas sajūtas bija arī man Tavā vecumā. Tev viss vēl priekšā. Galvenais izdomā ko vēlies un sastādi galvā plānu kā pie tā tikt. Pa maziem solīšiem ej pretīm mērķiem.
Svarīgi pieņemt pareizos lēmumus ;-)
29.06.2015 00:19 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Man ir bijusas identiskas sajutas gadiem ilgi . Ilgu laiku jutos laimiga dzivojot viena lidz tas paargaja alkoholismaa. Cilvekos jutos vientula un nesaprasta,maajas vienai dzivojot it kaa labaak ,jo briviiba kad ar laiku ar kluust vienmula. Es domaaju ka jaizrunaajaas ar kaadu un ar laiku ,istaja laikaa un vietaa ar vecakiem attiecibas ar uzlabosies.
29.06.2015 01:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)