Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Traucē dzīvot

 
Reitings 2
Reģ: 21.06.2015
Nezinu ar ko, lai sāk..:-/
Man ir problēmas ar savu pašapziņu..Tas nenormāli traucē attiecībām ar draugu..
Kad iepazināmies, uzskatīju, ka esmu glīta, un biju pilnībā ar sevi apmierināta. Bet tad kaut kas notika, es pat nezinu kas un pēkšņi man sāka likties, ka neesmu tik glīta kā citas.. Ejot pa ielu vienmēr vēroju skaistas meitenes un domāju, kaut es tāda būtu. Varbūt trūkst labu vārdu no drauga, esmu viņam to teikusi, bet viņš apgalvo, ka nav tāds cilvēks, kas māk teikt kaut ko labu vai komplimentus.

Ar to vēl varbūt sadzīvotu,bet...
Šīs domas mani beidz nost, jo sāku domāt, ka draugs skatās uz citām. pat negribu vairs iet uz kādiem pasākumiem , jo tur būs skaistas meitenes, un liekas , ka draugs skatīsies un iekāros citas... ( kaut tā nemaz nav). Esmu ļoti greizsirdīgs cilvēks un apvienojumā ar sliktu pašapziņu...:-(
Man ir ļoti sāpīgi, ja daugs kādreiz skatās uz citām. Vairs pilnlnīgi negribu nekur laist vienu.. Bet zinu, ka būs 100% uzticīgs.
Ļoti sāpina, kad uzzinu ka draugs ir skatījies pornikus, un .. apmierinājies.. uz citām :'-(
Liekas , ka neesmu tik laba. + vēl tam, ka man ir ļoti mazas krūtis.. Dusmās pat esmu lūgusi draugam, lai apsola , ka neskatīsies pornikus.. bet pati saprotu, ka nebūs tā, ka nekad nekad... Un nu nesen uzzinaju, ka īsi pēc tā, ka apsolīja , tomēr skatījās. Izdomājām, ka risinājums tam, ka es to tik loti emocionāli uztveru varētu būt, ka paskatīsimies kopā.. Kad skatījāmies kopā mani tas neuztrauca vispār. Tomēr uzticēties draugam man ir loti grūti, jo tā nav vienīgā lieta, ko viņš ir apsolījis, bet tomēr izdarījis savādāk. Kronis tam tāds , ka apstākļu dēļ dzīvosim atsevišķās pilsētās vairāk kā gadu.. Tāpēc man ir ļoti grūti, man ir grūti noticēt jebkam ko vins saka vai apsola.. Dzīvos viņš kopā ar draugu, kurš man ļoti nepatīk, jo es uzskatu, ka bieži vien varētu pamudināt uz kaut ko tādu, kas mani varētu sāpināt. Bieži apmeklētu klubus, iepazīšanās ar daudz meitenēm u.t.t

Vienu vārd sakot liela putra... Nezinu kā lai tiek ar sevi galā. Zinu, ka kaut kas ir jāmaina, jo tā turpināties nevar, jo jau tagad esmu ieslīgusi kaut kādā depresijā....
Vienkārši gribēju izkratīt sirdi..:'-(:-(
21.06.2015 13:13 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
patiesibaa labi vaardi un komplimenti no viiriesha var daudz panaakt, saistiibaa ar sievietes pashapzinju. Bet tos labos vaardus jau var dzirdeet arii no citiem virieshim, ne tikai no drauga :D
21.06.2015 13:18 |
 
Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
no sērijas pati izdomāja - pati apvainojās!
Nu, godīgi sakot, padomā vai nav kāda bērnības trauma, kas neapzināta velkas līdzi. Vai izdomā, kur problēma sākas un kāpēc? Ja nemainīsi savu uztveri, tad ilgtermiņā šīs attiecības nestrādās - puisim apniks ar Tevi krāmēties un beigās pats vēl būs ar sačakarētu psihi.

Tā kā - ja esi spēcīga - analizē pati savu uzvedību, ja nē - tad pie psihologa parakņāties prātiņā.
21.06.2015 13:20 |
 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Ja draugs Tev ir tiešām svarīgs - lūdzu, pārstāj!
Vai zini, ka uzvedoties šādi, Tu tikai pamudini viņu kaut ko darīt? Tava neuzticēšanās (pat ja tikai Tavā galvā) patiešām var likt viņam tikties ar citām meitenēm.
Un
Varbūt trūkst labu vārdu no drauga, esmu viņam to teikusi, bet viņš apgalvo, ka nav tāds cilvēks, kas māk teikt kaut ko labu vai komplimentus.

Tavam draugam nav jāsaka Tev labi vārdi - viņš ir vīrietis! Mēs esam citādāki, kāpēc sievietes to atsakās saprast? :) Saki sev labus vārdus, mīli sevi un tad Tu starosi - tad arī no vīrieša automātiski un galvenais PATIESI nāks ārā komplienti, nevis tikai tāpēc, ka tā ir jādara.
21.06.2015 13:20 |
 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Morāli iemīlēt sevi Tev meitenes no cosmo palīdzēt nevarēs. Lasi grāmatas, strādā ar sevi, patiešām - aizej pie psihologa! Bet varu Tev ieteikt tikai kopt sevi - aizej uz manikīru, pedikīru, krāso matus pie friziera, nevis pie draudzenes, aizej uz masāžu, iepērcies un neskaiti naudu - lutini sevi kā vien iegribas! Šādas sievišķīgas procedūras patiešām palīdz pacelt pašapziņu, tikai ilgtermiņā tas strādās, ja tikmēr darbosies arī pati ar sevi iekšēji. :)
21.06.2015 13:25 |
 
Reitings 276
Reģ: 30.05.2015
Labāk ieslēdz viņu istabā un nekad nelaid ārā. :D Tad neskatīsies uz citām.
21.06.2015 13:28 |
 
Reitings 171
Reģ: 15.12.2013
kaitina
kas tad vainas draudzenes kraasotiem matiem?Tikai tad ,ja sieviete kraaso matus pie friziera,tikai tas paliidz vinai celt pasapzinu?man liekas,ka pasapzinu var celt vienkaarsi sakopti mati,neatkariigi vai kraasoti pie friziera vai pie draudzenes.
Par teemu.
kintijalk
tev ir probleemas ar pasapzinju.man taadas ir bijusas visu manu muuzu.tagad uz vecumu paliek jau mazaakas:-DEs liidz kaadiem 25 gadiem g sevi visu laiku saliidzinaaju,vienmeer likaas,ka citas ir skaistaakas ,forsaakas utt.Un es pat zinu taa visa sakni.Man ir maasa,kura bija (ir) ljoti skaista meitene.Cik vien es atceros,tik beerniibaa visi vinu vienmeer slaveeja ,cik vina ir skaista.To vien tik atceros,kaa visi skandinaaja,ka skaistaaku beernu neesot redzeejusi utt.Atceros,cik loti man par to saapeeja sirds.Vienmeer gribeejass ,kau kaads pateiktu ,ka es esmu skaistaaka par maasu.Starp citu,kad bijaam jau pieaugusas,bija cilveeki ,kas teica,ka taa arii ir,ka es esot skaistaakaa maasa.Tagad man sen jau tas viss liekas mulkiigi,un es par to vairs sen nedomaaju un smejos par savaam beerniibas iedomaam bet jaa,man kaa beernam ,tas tomeer bija atstaajis traumu-zemu pasapzinju.
21.06.2015 14:42 |
 
Reitings 227
Reģ: 13.05.2015
Lai saprastu, ka esi skaista vai arii uzzinātu preciizi lietas, kas jāuzlabo palīdz sevis filmēšana.
Kaut tas, kā krāsojies, kà ēd, kà dejo, tad tu varēsi uz sevi skatīties kā uz cilvēku, kurš tev jānovērtē un kam jāizsaka kritika. ;) man līdzēja, vairs nekompleksoju, jo zinu, ka tas deguns nemaz nav tik garš, ka tievas kājas man patiesībā patīk, ka manas brūnās acis manu seju dara izteiksmīgāku un lūpas nav ne pa lielu, ne pa mazu.
Ieraugot sevi no malas tu spēsi objektīvāk domāt.
21.06.2015 15:06 |
 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Visdrīzāk draugs apsola, jo Tu piespied apsolīt, ka nedarīt/darīs to un to, ne jau no paša gribas, bet gan tādēļ, ka zāģē.
21.06.2015 15:09 |
 
Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Nav nekādas vainas arī draudzenes krāsotiem matiem, es saku no savas pieredzes - es jūtos lieliski, kad mani tikko ir apčubinājis frizieris, nokrāsojis matus ar profesionālo matu krāsu, ne drogās pirkto, salona atmosfēra, kafija, sievišķīgi žurnāliņi, galvas masāža, matu ieveidošana (l)
21.06.2015 15:11 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Morāli iemīlēt sevi Tev meitenes no cosmo palīdzēt nevarēs. Lasi grāmatas, strādā ar sevi, patiešām - aizej pie psihologa! Bet varu Tev ieteikt tikai kopt sevi - aizej uz manikīru, pedikīru, krāso matus pie friziera, nevis pie draudzenes, aizej uz masāžu, iepērcies un neskaiti naudu - lutini sevi kā vien iegribas! Šādas sievišķīgas procedūras patiešām palīdz pacelt pašapziņu, tikai ilgtermiņā tas strādās, ja tikmēr darbosies arī pati ar sevi iekšēji.


Jaapiekriit, skatiishanaas uz citaam glitajaam meiteneem Tevi skaistaaku nepadaris.
21.06.2015 15:34 |
 
Reitings 2
Reģ: 21.06.2015
Visdrīzāk draugs apsola, jo Tu piespied apsolīt, ka nedarīt/darīs to un to, ne jau no paša gribas, bet gan tādēļ, ka zāģē.

Ir tā, ka viņš pasaka, ka tā vairs nedarīs. Es prasu tiešām? vari apsolīt ? Vinš saka jā un apsola.
21.06.2015 17:35 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es tevi saprotu. Es vispār esmu briesmonis šajā jomā (t)
21.06.2015 17:42 |
 
Reitings 276
Reģ: 29.01.2009
Gadus desmit atpakaļ man bija identiski, tikai tam visam komplektā vel nāca tas, ka man bija pat bail un liels kauns draugam izrādīt to, ka esmu greizsirdīga un to, ka iekšēji tik ļoti kompleksoju. Viss ko Tu uzrakstīji atsauca mani pašu. :) Nu, jau tik daudz laika pagājis un pēc visiem pāri darījumiem, piedzīvotā.. man tagad ir pilnīgi vienalga ko par mani domā un pašapziņa ar gadiem cēlās, sevi apliecinot darbā caur sasniegumiem utml.. Galu galā tagad saprotu, ka biju muļķe tik daudz nervu ziedojot un stresojot, kur nebija pamata. Par daudz kritikas, tas nav labi, bet to var pavērst sev visu par labu. ;)
21.06.2015 17:57 |
 
Reitings 27
Reģ: 25.10.2015
Seko visiem šiem padomiem un sāc filmēt sevi arī ejot uz poda.:-D
25.10.2015 16:02 |
 
Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Es šo pilnībā saprotu! Tas ir tāpēc, ka izveidojot attiecibas , visu citu vīriesu vērtējums paliek nebūtisks , brīvba sieviete var atļauties flirtet, saņemt komplimentus, tikt medita, lai celtu savu pašapzinu, esot attiecībās, tas vairs nav aktuāli, bet vīrietim IR savai sievietei jāsaka komplimenti. Būt par sevi pārliecinatai ir labi, bet sievietes pārliecību ari baro ziedi, komplimenti, skaistas drēbes. Daudzi viriesi to nedara, jo baidās izlutināt savu meiteni, ka viņa sajutīsies baigi krutā un paliks iedomīga. Viņiem tiesi ir izdevigāk, ka sieviete ir nepārliecināta.
Otrs ir tas, ka attiecību sākumā ir risks pazaudēt sevi. Var izveidoties pat nepamatota greizsirdība, jo sieviete jūtas nomedita un vairs neinteresanta. Šeit atkal ir darbs abiem neļaut piezagties rutinai.
Kāpēc vispār jālūr prono? es savu draugu citreiz aizsūtu skatities to, kad man nav garigais , viņs pēc tam sūrojas, ka nebija forši. Ja godīgi, ja ir veselīga iekāre attiecībās, porno nav jālūr. Protams, ka tas grauž sievietes pašapzinu.
25.10.2015 16:12 |
 
Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Ja tā turpināsi, sabojāsi savas attiecības tik tālu, ka draugs Tevi pametīs. Banāli jau teikt, bet vīriešiem patīk pašpārliecinātas sievietes! Ir jāskatās uz lietām un notikumiem objektīvi, jā par Tevi pavisam noteikti ir skaistākas meitenes, ir arī tādas, kas nav tik glītas kā Tu. Tici man pat visskaistākajām meitenēm, kā Tev šķiet, ir domas par to, ka kāda ir skaistāka par viņu.

Atrodi sev nodarbošanos, kas aizrauj. Sāc sportot, pavadi vairāk laiku ar citiem cilvēkiem ne tikai savu draugu. Un redzēsi, nepaies ilgs laiks un jutīsies pārliecinātāka. :)

Neaizmirsti, ka draugs nav tavs īpašums. Un ikviens, kas vēlas aiziet, to arī izdarīs.
26.10.2015 17:02 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits