Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kāda iespēja?

 
Reitings 47
Reģ: 29.05.2009
Sveikas! 21. janvārī mīlējos ar partneri pēdējo reizi. Mums bija pārtrauktais dzimumakts. Manā dzīvē risinājās dažādi notikumi, arī ar šo cilvēku izlēmu savu turpmāko dzīvi nesaistīt, ka par iespējamu grūtniecību domas nebija.. līdz šim.
Mēnešreizes 2 reizes bija bijušas, vājākas vai stiprākas neievēroju, acīmredzot normālas. Maija sākumā sākās velkošā sajūta kā pirms mēnešreizēm sāpes, sāka smērēties biksītes un uzreiz saprazdama, ka mēnešreizes ir klāt, iedzēru pretsāpju zāles pirms miega. Bet no rīta piecēlos un asinis nebija, dienā bija tikai pavisam nedaudz un gaišākas kā parasti, pasmērējās un beidzās ātrāk kā parasti.
Nu vairs nevarēju nedomāt par to, juku prātā, jo tikai pirms dažām dienām biju ieradusies Austrijā, lai sāktu jaunu dzīvi pēc visa gada sākumā pārciestā stresa. Sāku pētīt punci spogulī, tas izskatās lielāks kā parasti. Nebiju pievērsusi tam uzmanību, jo atbraucot šeit sāku lietot uzturā baltmaizi, no kuras biju atteikusies un citus saldumus kaut biju pārtikusi iepriekš pārsvarā no augļiem un dārzeņiem.
Klāt visam tā sajūta, ka puncis traucē, ka eju kaut ko liecos, visu laiku viņu jūtu.
Bet.. gandrīz vai pārliecināta, ka esmu stāvoklī iegādājos 2 grūtniecības testus, vienu uztaisīju vakarā otru nākamajā dienā, abi negatīvi.
Uz pāris dienām nomierinājos, norakstīju uz uzbarošanos vēderu.
Šodien atkal sākās satraukums, jo tiešām skatos spogulī un puncis lielāks, esmu smalka. Domāju, ja es būtu stāvoklī būtu jau 15. nedēļa, kas mani dzen izmisumā. Un tā sajūta, ka neko negribas aktīvu darīt jo jūtu punci, arī miegainība, nogurums, gāzes vēderā. Tikai krūtis nav superjūtīgas. Kas liek cerēt, ka tas viss ir kāds joks. Būtu Latvijā, aizietu nodot asins analīzes un pie ginekologa, bet te man nav ne jausmas kā atrast kādu iestādi, ginekologu, cik tas maksātu un arī kur atrast tādu, kas runā angļu valodā. Domāju nopirkt vēl vienu grūtniecības testu, bet salasījos, ka viņi var rādīt nepareizi un lielākā grūtniecības periodā hcg samazinās. Tāpēc domāju, vai ir jēga. Kā jūs rīkotos manā vietā?
12.05.2015 17:31 |
 
Reitings 47
Reģ: 29.05.2009
Cik liels pamats ir manam uztraukumam, jūsuprāt?
12.05.2015 17:33 |
 
10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Meklētu jebkādā veidā ārsti. (t)
12.05.2015 17:38 |
 
Reitings 1208
Reģ: 10.12.2014
Meklē ārstu, iegooglē un gan tev izmetīs kādu vietējo:)
12.05.2015 17:41 |
 
Reitings 47
Reģ: 29.05.2009
Labi paldies, tā laikam būs jādara, bet man ir tik ļoti bail...
Bail, jo tad būšu vientuļā mamiņa
Un bail, jo, ja izrādītos taisnība, ka bērniņam varētu būt kādas problēmas, jo stress ir bijis pamatīgs..
Un man ir kauns teikt to saviem tuvajiem, pat par savām aizdomām un bailēm.. tāpēc rakstu te.

Nezinu, vai tas ir smieklīgi vai nē, bet es apsēžos un saliecos tā, lai tas puncis sakrītas un taustu, ka var iespiest viņu uz iekšu un ceru, ka ja ir mīksts, tad neesmu stāvoklī. Neesmu nekad bijusi grūtniece, tāpēc rodas tik daudz argumenti, ka esmu stāvoklī un mēģinu atrast daudz, ka neesmu :)
12.05.2015 17:50 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits