Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko nevajag teikt sievietei

 
Reitings 223
Reģ: 27.08.2013
Kāds varbūt skrubina piparkūkas, kāds no acīm berzē laukā mandarīnu sulu, kāds varbūt no paklāja mēģina izkasīt laukā egļu skujas, bet es, es atkal sēžu un gudroju galīgi ne-Ziemassvētku-domas.
Varbūt tāpēc, ka svētku laiks un visapkārt redzi sirsnīgās pārīšbildes, selfijus pie egles, zem egles un ar dāvanu zobos, un ļoooti bieži- divatā ar to īsto, vienīgo.
Un kaut kā negribot atcerējos vienu lietu, kas (it kā) jau nosēdusies, bet tai pat laikā šad tad atgriežas galvā un iedomājos pajautāt jums.
Kā jūs izskaidrotu tādu lietu, ka puisis, attiecībās esot, saka- oi, tu esi tik skaista, seksīga utt. BET mana sapņu sieviete vienmēr bijusi tāda un tāda, ar šitik lieliem p*piem un dibenu, kājām matiem utt. Un, šādi pakomentējis pāris reizes, pēc tam brīnās, ka es vairs negribu seksu un nejūtos viņam gana laba.
Pirms saņemu pārmetumus, ka atkal jālasa (lai arī to neviens neliek...)kārtējā žēlabaino attiecību diskusija, piebildīšu, ka attiecības sen izbeigtas, bet man ka izglītotam cilvēkam, tomēr vajag pasēdēt un gudri padomāt. :D

Vai jums ir gadījies dzirdēt kaut ko tizlu no mīļā cilvēka, kas- gribi to vai nē- paliek galvā un vēl ilgi prāto- nu wtf, kā tu vari ko tādu pateikt savai otrai pusītei?
Vai kāds ir gana gudrs psiholoģijas jomā, lai izskaidrotu šādu vīrieša rīcību?
26.12.2014 09:04 |
 
Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ir prieks par to, ka zīle rokā,
bet gribās arī medni kokā.
26.12.2014 09:20 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
:D nu pietrūkst viņam šarmanta spēja paklusēt.
ir cilvēki, kas spļauj ārā visu, ko domā, tas jau nav nemaz tik traki. un sapņu sieviete. ko tas vispār nozīmē? mans sapņu vīrietis arī varētu būt kā puzle salikta no bijušo gabaliņiem, bet neviens līdz galam nav bijis pati pilnība.
26.12.2014 11:20 |
 
Reitings 942
Reģ: 04.11.2014
Tad es atbildētu - oi, tu esi tik skaists, seksīgs utt. BET mans sapņu vīrietis vienmēr bijis tāds un tāds, ar šitik lielu p*mpi un dibenu, kājām matiem utt.
26.12.2014 11:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits