atkarībā no tā, kādi svētki. dzimšanas dienās un Jaunajā gadā rosolveidīgie salāti un torte, Jāņos gaļa, siers, pīrādziņi..Viena konkrēta ēdiena visos svētkos nav.pēdējā laikā patīk ieviest jaunus ēdienus uz svētku galda, rosola vietā taisu citus salātus, piemēram, tunča salāti ir lielā cieņā mūsmajās. sāļie groziņi- arī tie vienmēr ir gaidīti uz svētku galda, parasti pildu ar siera salātiem, kuriem pa virsu uzlieku uz pusēm pārgrieztus ķirštomātiņus. no saldajiem ēdieniem- dažādi kārtojumi. viens no iecienītākajiem- kārtot trauciņos apmēram to, ko liek siera kūkai-apakšā sadrupināti cepumi, pa vidu siers (tas, ko liek siera kūkai) ar putukrejumu un mazliet laimu, pa virsu augļi pēc izvēles.