Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cāļa krūtiņas fileja - kā pagatavot?

 
Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
Pirmo reizi, nopirku šādu fileju, parasti pērku stilbiņus.
Iesakiet kā labāk varētu viņu pagatavot. Mājās vēl ir gailenes, olas, krējums, siers, dārzeņi... Uz veikalu nevaru tikt kaut ko vēl piepirkt.
Un ko klāt šādām filejām rīsi, griķi, kartupeļi vai makaroni??
21.10.2013 18:05 |
 
Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
:)
21.10.2013 18:26 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
tu runā par vienkāršāko vistas fileju?
Taisi karbonādes vai parastākās filejas mērces. Var ar sēnēm, var ar dārzeņiem, var skābā krēj.mērcē, var saldā krēj.mērcē un vēl karija pulveri piegāzt klāt. :) jebko tač :)
21.10.2013 18:34 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
uz pēdējo jautājumu nemaz atbildēt negribas, jo smieklīgs :D protams, ar to visu var ēst vistas filejas mērci. Kas tik pašai labāk garšo.
21.10.2013 18:36 |
 
Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Es tieši šodien pagatavoju filejas mērcīti. Gabaliņus apcepu ar ķiplokiem, sarīvēju pusi no sīpola, dilles, saldais krējums, milti. Ja man būtu gailenes, noteikti mērci gatavotu vai vistas filejas karbonādes ar gaileņu "cepurīti" (l)
21.10.2013 18:36 |
 
Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
Man gribējās veselā veidā taisīt, ne mērcē. Domāju varbūt ir kāda interesanta recepte, nekā parasti sacept cepeškrāsnī.
21.10.2013 18:37 |
 
Reitings 39
Reģ: 09.11.2012
Var sagriezt lielakos gabalos un tada, ka marinadiite paturet- sojas merce kiploks sipols kada garsviela (visu pec garsas) un tad sacep (bez tiem sipoliem un kiplokiem) un sanak dikti garssigi:) nu butiiba klat var jebko bet, iesaka ar riisiem, nez es lielakoties ta taisu:)
21.10.2013 19:28 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Pildīta vistas fileja ar dārzeņiem, pasniedz kopā ar gaileņu mērci.
21.10.2013 19:38 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://www.fotoreceptes.lv/vistas_veltnisi.html panem kaut ka līdzīgai izgatavo.Ar to aks tev ir pieejams.
21.10.2013 19:40 |
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Apraksts labs tai veltnīšu receptei. :D
21.10.2013 19:51 |
 
Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Sagriežu gabaliņos iemarinēju ar tuč tuč etiķi, tuč tuč eļļu un visādām garšvielām- maltā paprika, pipari, sāls utt. domāju, ka ar ķiploku arī nebūtu slikti.
Atsevišķi sagriežu vienu sīpolu un pusi paprikas.
Tad veru uz iesmiņiem : vista,sīpols, paprika, vista, sīpols, paprika... utt.
cepu krāsnī 180 grādos kamēr gatava.
(cepu cepamtraukā- iztek baigā sula. Vēl, kad lieku cepenē pa virsu pārberu atlikušos sīpolus un papriku)
21.10.2013 22:17 |
 
Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
ieraudzīju šo un atcerējos par tavu diskusiju

http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/putnu_gala/recipe.php?id=29013
23.10.2013 00:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits