Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ķiploks..ķiplociņš! :D

 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Sveikas :)

Vēlos dzirdēt padomus, kā sevī iedabūt ķiplokus, ja vnk nevaru kā citi, apēst svaigu ķiploka daiviņu?! :D

Ar ko kopā ēst, lai mazāk justu to stipro ķiploka garšu un asumu?
Bet tā, lai ir svaigs ēsts!

Kā jūs ēdat ķiplokus?

Un kā(ar ko) jūs vēl stiprināt imunitāti? :)

Jauku vakaru!
03.06.2012 23:13 |
 
Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Vajagot sagriezt mazos gabaliņos un uzdzert pa virsu ūdeni - šitā mana omīte rekomendē :D pati gan tik un tā tos neēdu.
03.06.2012 23:15 |
 
Reitings 222
Reģ: 06.02.2012
Man ļoti garšo ķieģelītis+sviestiņš un pa virsu plānas šķēlītes ķiploka.
03.06.2012 23:15 |
 
Reitings 158
Reģ: 12.02.2012
Rīvēts siers,varītas olas un sasmalcināts ķiploks-ņamm..vai citreiz sagribas uz rupjmaizes uzlikt sasmalcinātu.
03.06.2012 23:15 |
 
Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
izņem to serdīti, būs vieglāk! un ar rupjmaizi :)
03.06.2012 23:17 |
 
10 gadi
Reitings 1503
Reģ: 11.03.2010
uztaisi taziki - proporcijas apm. 1 sariiveets gurkjis, 300 gr griekju jogurta, 2 daivinjas kjiploka, saal un pipari peec garshas. ar proporcijaam var varieetun, bet konsistencei jaabuut kaa salaatu meerciitei, var pievienot vairaak vai mazaak kjiploku. un meerciiti var eest, piemeeram, ceptus kartupeljus, sagrieztiem vai grilleetiem daarzenjiem :)
03.06.2012 23:19 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Jā, man arī garšo ķiplokmaizītes.. es gan taisu vēl kopā ar sīpoliem. Rupjmaizes šķēle, lauku sviests, sagriezts sīpols un sasmalcināts ķiplociņš pa virsu. Un drusku, drusku sāls.. Eh. (l)
03.06.2012 23:19 |
 
Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man ļoti garšo salāti, ko esmu iesaukusi par Rīgas Domes salātiem - gabaliņos puķkāposts, tomāts, majonēze, dažas rīvētas, ķiploku daiviņas, sāls.
03.06.2012 23:20 |
 
10 gadi
Reitings 1503
Reģ: 11.03.2010
kljuudas, jo veci pirksti :D
03.06.2012 23:20 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Ēdu ķiplokus ar rupjmaizi un speķi...mmm. Vēl patīk ar vārītām bietēm+rīvētu ķiploku+majonēzi našķēties...vai arī burkāniem+ķiplokiem+zemesriekstiem, bez nekā, jo tur burkānu sulas pietiek.
03.06.2012 23:20 |
 
Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vispār vislabāk ķiploka dedzināšanu mutē noņem auksts piens. Rupjmaize, sviests un ķiploks un pa virsu uzdzert pienu.
03.06.2012 23:21 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Ah, man likās ka neviens need ķiplokus svaigā veidā :D


Paldies, mēģināšu visu pēc kārtas :D
Tagad vēl izdomāju vnk saspiest ķiploku putriņā un sajaukt ar kefīru, un dzert vnk iekšā, cerot ka nejutīšu to garšu :D

Vēl kādi ieteikumi, kā stiprināt imunitāti?
Citroseptu jau lietoju :)
03.06.2012 23:23 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Atcerējos...šokolāde ar ķiplokiem ir garšīga:) To gan varētu ēst kilogramiem...
03.06.2012 23:24 |
 
Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
man berniba smerija...maizite, kiploks un biezpiens.

nejut un neredz :D
03.06.2012 23:24 |
 
Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
rīvēts ķiploks + ķiršu tomātiņi (uz pusītēm) + siers kubiņos + timiāns. Pēdējais biki nosedz ķiploka asumu ;) Sajauc vnk ar eļļu.
03.06.2012 23:26 |
 
Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Uh, kā sagribējās ķiplokmaizi! Rudzu maize, krējums, ķiploks un sāls! Krējuma vietā bezpiedevu jogurts Kāruma super iet!
03.06.2012 23:26 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
es dievinu kjiplokus pat eest svaigus neko citu nepiekozhot klāt :D
bet tā parasti lietoju majas kaltetus un pielieku klat vārītiem rīsiem :D vēl garšo ķiploku sviests uz rupjmaizes :)) vnk sarivetu kjiploku samaisa ar sviestu un saali :)
03.06.2012 23:26 |
 
Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Vieniigais kaa varu iedabuut iekshaa kjiplokus ir tie kjiploku grauzdinji,diikti garsho. Citaadi nee un nee!
Un par imunitaati - neko nedzeru,nestiprinu un vispaar par to nedomaaju,man taapat vinja laba. :)
03.06.2012 23:26 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Imunitaati stiprinu ar medu!tagad esmu apslimusi un katru vakaru pāris medus karotes ieedu :)
03.06.2012 23:28 |
 
Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Nezeligi sagribejaas kiplokmaizi, bet man nav neka lidziga pat rupmaizei...
03.06.2012 23:32 |
 
Reitings 387
Reģ: 28.08.2009
Ļoti garšo viss ķiplokainais. Tikai riebjas tā pretīgā garša un smarža mutē. Jūt arī pēc zobu mazgāšanas, pē. Bet nu ja nekur nav jāiet un var sēdēt mājās tad ok.

Biešu- ķiploku salāti
Viltotie siera salāti (roltons :D, ķiploki, ola, svaigs burkāns, majonēze/krējums)
Ķiploku grauzdiņi
Ķiplokmaizītes, kā jau meitenes minēja, uz rupjmaizes, arī speķa/ kupinātas gaļas
Vienkārši ķiploks piespiests ( ar ķiplokspiedi) vai sarīvēts klāt jebkuriem salātiem, zupām. Ja nedaudz, tad nejūt.
Ķiploku/ tomātu/ gurķu salāti, ar krējumiņu ommm ommm ommm.
Ķiploku mērcīte, ko ēd pie jebkā- kartpeļiem, gaļas, zivju ēdieniem, dārzeņiem, salātiem, šašlika utt. ( dažādās variācijās-krējums, majo, garšvielas, bezpiedevu jogurts, ķiploki, protams.)
Burkānu salāti ar ķiplokiem. Majonēzes vietā var likt bezpiedevu jogurtu. Ļoti veselīgi un ekonomiski sanāk.
Marinēju arī vistas stilbus ķiplokos, ļoti garšīgi sanāk.
03.06.2012 23:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits