Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

sit sev pa galvu ...

 
Reitings 36
Reģ: 03.11.2010

Labrīt!

Ar puisi esam kopā 4 mēnešus, pirms tam pazīstami nebijām. Netiekamies ļoti bieži, parasti nedēļas nogalēs un atsevišķās reizēs - arī kādā darba dienā.

Pēdējā laikā mums bija nelieli strīdi, kuru beigās kāds no mums izmeta jautājumu par to, vai vērts turpināt attiecības. Taču beigās nolēmām tomēr tās turpināt.

Tā kā nedzīvojam vienā pilsētā, sazināšanās notiek ar interneta vai mob. telefona palīdzību.

Samērā bieži ir tā, ka sarunas ir bezjēdzīgas, vārdsakot, nav īsti par ko runāt, lai gan, esot kopā dzīvē, tā nemaz nav.

Puisis, atšķirībā no manis, dzīvo pie vecākiem, ar kuriem nav pārāk labas attiecības (tēvs dzer, bet māte mēģina no sava dēla "izsūkt" naudu - paša puiša vārdi). Nedēļu atpakaļ zaudēja darbu un iestājās bezdarbniekos, tā kā pašlaik dzīvo savās mājās.

Lieta tāda, ka pēdējā laikā ievēroju, ka palicis nedaudz dīvains - cenšas izvest no pacietības katru no saviem paziņām un arī mani, runājot dažādas muļķības un darot bļēņas ... kā tāds mazs bērns. Bet tas nav tas, kas mani satrauc ...

Vakar vakarā, runājot pa telefonu, sarunas laikā viņš nopietnos jautājumus pārvērta par jokiem, kas mani sadusmoja, jo vēlējos saņemt padomu svarīgā jautājumā. Neteiksim, ka mūsu saruna aizgāja strīdā ... bet pēkšņi dzirdēju, ka viņš kaut ko šausmīgi dauza tā, ka man vajadzēja klausuli turēt attālumā no auss.

Atbildot uz manu jautājumu, ko viņš dara - neko! viss kārtībā!

Vairākas reizes pārtrūka saruna.

Beigās gan viņš pateica, ka dauzījis sev galvu ar mobīlo telefonu, kas mani nobiedēja :-O Sarunu centos nobeigt kaut cik pozitīvi - lai nomierinās, viss būs kārtībā utt.

Lai gan īsti neredzu jēgu saviem vārdiem.

Esmu dzirdējusi, ka šādi rīkojas mazs bērns, bet vīrietim jau 24 gadi :-O

Es vienkārši nezinu, ko domāt ...

Katram no mums ir savas dīvainības, bet šī situācija ... nezinu.

23.01.2012 10:49 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
vins pazaudeja darbu,tapec jutas ,it ka butu pamats zem kajam pazudis. dara,runa mulkibas stresa del. ja mamma ir naudas kaseja,tad vina ir tagad dusmiga, brauc auguma par to,kad tagad tevam jauztur lielais delins, japerk partika. ja tevs ir dzerajs,tad nevar vienmer nevar palauties uz to,ka tiks apmaksati rekini, nopirkta partika. viens brauc auguma,otrs, nav naudas personigajiem teriniem,majas jaklausas skandali,ar meiteni ari attiecibas skobas. vinam paslaik nav pozitiva saules starina dzive pec ka tiekties. palidzi atrast darbu,lai atgutu atkal pamatu zem kajam
23.01.2012 11:48 |
 
Reitings 36
Reģ: 03.11.2010
es jau gribēju palīdzēt, bet viņš man atbildēja, ka vēloties atpūsties no darba kādu mēnesi :-/ jebkurā gadījumā darbs viņam garantēts pavasarī (strādā būvniecībā) - tā viņš apgalvo (t)
23.01.2012 11:53 |
 
Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
L.A.D.Y es neesmu redzejusi,dzirdeejusi ari iapsi daudz gadijumu, kad mazi berni sistu sev pa galvu ar kko, ja ir nikni... Un man kka skiet,ka puisim ir problēmas ar psihi. Cilveks vesels nekad nedaris ko tadu,kas kaitee vinjam vai rada sapes. Un ja vinjam tas ir kads veids kaa varbut pieverst savu uzmaniibu sev vai arii stresa nodziisana... Katraa zinjam, uzskatitu ka esmu pietiekami jauna veel lai begtu no tada neatskatiidamas un gaiditu normalu puisi ar ienaakumiem un bez šādam isteniba, nopietnam, divainiibam.. Nedod dievs veel piekersies Tev kaa traks un ja gribesi visu beigt metiisies zem mašīnas vai kārsies... Noveelu Tev izveeleties pareizo ceļu ;)
23.01.2012 14:25 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Vasaras beerns pareizi saka. Nu varbūt ne pēc viena šāda gadījuma mukt, bet ja redzi, ka šīs dīvainības atkārtojas, tad gan. Sākumā lasot likās, ka gandrīz kā par manu pusisi.. viņam arī traka māte, pie kuras jādzīvo, jo darba nav. Tēvs miris. Un abi ar māti visu laiku plēšas. Strādāt grib, meklē, bet nekur neņem, kaut arī ir laba pieredze dažādās jomās. Un man šķiet, ka dēļ šiem niķiem, ka viņš var kaut vai ielas vidū apstāties, arī viņu nekur neņem. Protams, sabiedrībā tas notiek ļooooti reti, biežāk mājās un tomēr... Pamanīju to jau sākumā, bet kaut kā nepievērsu uzmanību, domāju, ka ākstās. Esmu runājusi. Ja es prašņāju vai spiežu aiziet pie galvas ārsta, viņš sadusmojas un viņam atkal uznāk. Kad es to ignorēju, tad arī ir mazāk. Sliktākais ir ar to aiziešanu, mēs esam kopā jau pāris gadus un ik pa laikam man uznāk vēlme mest visu pie malas un aiziet. Kad mēģinu ar viņu runāt, viņš burtiski salūzt. Bet cīnās par mani un es palieku. un kādu laiku atkal viss ir labi. Taču pārāk bieži es domāju, ka labāk būtu ar kādu citu. Tāpēc tev, L.A.D.Y nopietni iesaku novērtēt situāciju, mēģināt runāt, un ja nav atsaucības, labāk iet.
23.01.2012 16:34 |
 
Reitings 112
Reģ: 13.08.2009
Cerams, ka viņam vismaz nav 3310 Nokia :-D
23.01.2012 17:14 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pasaule pilna ar visadiem divainiem cilvekiem...protams, ka slimiem ar. 8-)
23.01.2012 19:50 |
 
Reitings 23
Reģ: 04.01.2012
Manējais kad nenormāli psapsihojas sit sev ar kulaku pa galvu !
Bet tas ir pāris reizes kad tā darījis ir ! :-/
23.01.2012 20:57 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es sev ar plaukstām esmu situsi pa galvu. Izskatās no malas sāpīgi bet nesāp tik pat kā.. :D Un parasti to daru ļoti stresainos mirkļos kad vienkārši nav kur niknumu vai uztraukumu izgāzt. Man tas nav veids kā pievērst uzmanību jo parasti to daru kad neviena tuvumā nav. Otrs variants ko daru ir situ pa sienu.. Nedomāju ka ir jābūt garīgi slimam.. vienkārši katram ir robeža tam cik daudz var izturēt.. un ja tā robeža tiek pārkāpta tad katrs reaģē savādāk.
24.01.2012 10:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits