Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kā tik vaļā no sapņiem..?

 
Reitings 62
Reģ: 21.10.2011

jā, tieši to es šobrīd gribētu izdarīt (t)

pēdējā laikā, nu, kādu mēnesi vismaz, katru/katro otro nakti rādās ļoti sižetiski, "smagi" sapņi. tie reālistiskie, kuros vienmēr satieku kādu pazīstamu cilvēku (visdažādākos, kuriem saistība nekāda - gan no pagātnes, gan tagadnes, gan tos, kas patīk, gan tos, ko neciešu u.t.t.), vienmēr kaut kas notiek - arī dažādas, nesaistītas lietas. vienu nakti mani kāds pagātnes paziņa grib noslepkavot, citu nakti es ceļoju ar brāli vai cīnos ar kaimiņu suni. līdz tam vien pa retam rādījās tādi sapņi, kurus var labi atcerēties, kuri ir riktīgi saistoši, tomēr tagad tieši no tiem vienmēr naktīs mostos un izgulēties ir ļoti grūti.

īsti nezinu, kas tam par iemeslu. pirms gulētiešanas neēdu, arī nekas krasi dzīvē nav mainījies. pietam - sapņiem nav nekāda vienojoša elementa. tie vienkārši pēkšņi sākuši nenormālos daudzumos rādīties.

grūti izskaidrot to manu "problēmu", bet varbūt kāda var padalīties - ir kādas metodes, kā tikt vaļā no sapņiem? (t) kāds var būt iemesls tam, ka mans prāts pēkšņi naktīs tā sācis darboties?

izklausās smieklīgi, zinu, bet tas jau sāk palikt mokoši... :-/

21.01.2012 16:49 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
Man tā ir katru nakti jau 2 gadus. Ir smagi sapņi, ar dažādām zīmēm un simboliem arī, ar matu krišanās kvantumos, zzobu izkrišanām, slimu bērnu piedzimšanu, kā arī tādi psiholoģiskie, kur ir jārisina baigās problēmas. Izgulēties varu tikai ar miega zālēm. Gāju pie ārstiem, rakstīja nomierinošās zāles, bet tās nelīdzēja.
Ko man pateica - no ilgstošas nervu un emocionālās pārslodzes, ka vnk tagad tādā veidā tas viss ir sācis līst uz āru, visi pārdzīvojumi, bailes un stress.

Tā nu es reizi nedēļā iedzeru miega zāles, prasti piektdienā un tad sestdienas rītā jūtos izgulējusies, bet katru nakti nevar dzert. Pārējo nedēļu dzeru homeopātioskās, bet tolka man liekas, ka no viņām nav.

Bet es atzīstu, ka esmu diezgan emocionāla un stresaina, ikdiena un darbs tāds, un arī mana uztvere.
21.01.2012 16:55 |
 
Reitings 61
Reģ: 14.01.2010
Nu nezinu man bija sapnji,katru nedeljas otro dienu,kad braucu ar vilcienu(ne uz to pusi kur vajadzetu),2 nedeljas radijas mamma sapni (kaut vina ir jau zem zemites) bet ar laiku tas viss izbeidzas..bet dazreiz joprojam vilcieni radas,ka kaut kur braucu,kaveju,ta ka nezinu joprojam skaidrojumus..:(
21.01.2012 17:01 |
 
Reitings 62
Reģ: 21.10.2011
esmu dzirdējusi, ka reālistiskie sapņi - ar konkrētiem notikumiem - tā īsti jāskaidro nemaz neesot, jo tie vienkārši attēlo mūsu zemapziņas pārdomas, vēlmes, bailes u.t.t.

gribētos vienkārši rast kādu iemeslu vismaz - kāpēc pēkšņi tā. jo nesaistu savu ikdienu ar stresu, nav lielu uztraukumu vai pārspīlētas emocionalitātes. protams, kādreiz gadās, bet, ka tagad ilgstoši tā būtu... ja vēl kaut kas dzīvē būtu mainījies, tad saprastu, bet tie sapņi tā pēkšņi uzradās :-/
21.01.2012 17:16 |
 
Reitings 214
Reģ: 29.11.2011
coloramaaa ja vēlies es varētu apskatīties ko par to saka taro, ko tev darīt lai atbrīvotos no viņiem un kāds ir viņu cēlonis, vienīgi man blakus nav plānotāja tāpēc nezinu kura diena man brīvāka :(
bet ja interesē tad manas koordinātes atradīsi: http://paziileejam.weebly.com/

P.S. Piedāvāju jo pašai šķiet ka tas varētu būt interesants gadījums, apnicis jau tik par mīlu vien zīlēt (t)
21.01.2012 17:27 |
 
Reitings 651
Reģ: 20.06.2009
Teikšu kā ir....man bija posms, kad nevēlējos iet gulēt jo sapņi, kurus sapņoju bija briesmīgi tādi kā pareģojoši (pazīstamu cilvēku nāves , kas pēc tam piepildījās tieši tā kā nosapņotas, man nepatīkamas situācijas, kas pēc tam notika tieši tā kā sapņots utt..)

Aizgāju vairākas reizes uz baznīcu, pirms gulētiešanas noskaitīju lūgšanu..un ar laiku tas pārgāja...!

Un zinu, ka smieklīgi tas galīgi nav, jo vienubrīd dom;āju, ka eju jau ku-kū..!
21.01.2012 17:27 |
 
Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Man arī bija tā, ka kādus 2 gadus katru nakti sapņu vietā rādījās trilleri, šausmu un asa sižeta filmas, bet ar mani vai tuviem cilvēkiem galvenajās lomās, tiešām ļoti baisi un nepatīkami sapņi. Nevarēju izgulēties, bieži modos augšā nosvīdusi utt. Par laimi, tuvs cilvēks ir ārsts, kas paskaidroja, ka tas ir no pārslodzes, stresa utt., un izrakstīja zāles (jāsaka, stipras). Dzēru laiciņu tās zāles, laikam pat kkādi antidepresanti skaitījās, un vēl pirms gulētiešanas Relaxen kapsulas - katru reizi, ejot gulēt, tieši pirms gulētiešanas pa kapsulai (homeopātiskās). Palīdzēja, jau labu laiku tadi sapņi nav rādījušies, lai gan liels stress un pārslodze ir vēl joprojām. Izklausās jau briesmīgi, ka bija jādzer antidepresanti, lai atbrīvotos no traucējošiem sapņiem, pašai sķita tā dīvaini (jo sapņi bija vienīgais, kas traucēja, nepadomājiet - citu problēmu man nav :D ), bet, kas ir galvenais - palīdzēja!
21.01.2012 17:28 |
 
Reitings 140
Reģ: 22.07.2011
Sapņoju gandrīz katru nakti kaut ko, bet nereti ir arī nepatīkamas lietas, piemēram, pirms pāris dienām redzēju kapos sevi ar vecākiem un uz kapakmens redzēju tuva cilvēka vārdu, pēc tam nakts vidū piecēlos un nevarēju vairs aizmigt. Sapņi par nāvi man rādās diezgan bieži. Kad biju pavisam maziņa, sapnī redzēju vectēvu zārkā un nākamajā dienā viņš nomira. Tāpēc visas šīs zīmes mani satrauc, nākamajā dienā vienmēr piezvanu tam cilvēkam, kuru redzēju sapnī un pārliecinos, ka viss kārtībā.
21.01.2012 17:56 |
 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man visu mūžu faktiski ir bijuši sižeti, kuri nav diez ko pozitīvi, bet ar dzelzs nervu sistēmu arī nelepojos. Es jau smejos, ka man reāli nav jēgas bēgt no problēmām, jo zemapziņa man naktī atriebjas un uzsūta to problēmu dažādos sižetos. Mācos pofigu :)
21.01.2012 18:01 |
 
Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Problēma ir nevis tajā, ka Tu sapņo, bet tajā, ka Tu atceries. Šīs bildītes un sižetus mēs redzam ātrajā miegā un vairākas reizes naktī. tas ir neizbēgams fizioloģisks process. Ja Tu saki, ka tas ir pēējos 2 mēnešus, padomā, kas šajā laikā ir mainījies, kas ietekmē tavu pašsajūtu un miega kvalitāti. Varbūt spriedze darbā, varbūt kāda problēma ģimenē vai tikvien kā jauns un ne visai ērts spilvens. Nav jābūt lielai problēmai.
21.01.2012 18:01 |
 
Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
man taa ir praktiski katru nakti, pie taa esmu pieradusi un nekas shausminosh un neparasts tas man vairs neliekas. vnk ir un ir. kaa jau te mineeja, ir patiikami sapni un ir ljoti nepatiikami, bet nez vai var tikt valjaa no tiem, taa ir tava zemapzinja...un mani sapni arii ir ljoti spilgti un briiziem paaraak reaali, ka iisti nevar saprast vai tas notiek pa iistam. jociiga sajuuta ir, bet shaubos, ka tur dizi var ko mainiiit. man liekas, ka es no saviem sapniem vareetu jau kaadu veerieniigu bojeviku uzrakstiit vai draamu :D na ljuboj vkus i cvet :D
21.01.2012 18:03 |
 
Reitings 3
Reģ: 10.01.2013
Mani sapņi ir pa visam dīvaini. Katru nakti es redzu tādus baisus sapņus,kurus es mēģinu aizmirst.
Tad nu tā pāris dienas atpakaļ es sapņoju par to ,ka leja pie tilta nogāzusies lidmašīna ,un es skrienu pa kalnu augsa un saucu paliga ,bet neviens man nepalīdz. Un tad es skreiņu leja,un palīdzu tie cilvēkiem,bet izglābju tikai dažus. Ka tik no tādiem sapņiem vaļā?
24.02.2013 17:11 |
 
Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Man ir līdzīgi kā Ju
Kopš mazotnes rādās spilgti sapņi. Daudzus atceros, sapņa emocijas pat varu dienām ilgi vēl just sevī. Daži sapņi tiešām seriālu cienīgi. Arī redzu mirušus cilvēkus, vai ir nācies paredzēt sapnī, ka kāds nomirs. Vienu reizi mūžā pat lietuvēns sapnī mani apciemoja.
Tomēr es esmu pieradusi un manā dzīvē nav stresa vai citu nepatīkamu blakusefektu, es tieši otrādi esmu ļoti optimistiksi un mierīgi noskaņota, bet sapņi ir tādi kā ir. Esmu tos jau pieņēmusi, jo tādi man tie ir visu mūžu.
24.02.2013 17:18 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
ai, es jau samierinájos, ka katru reizi, kad aizmiegu kaut uz 5 min - redzu sapnjus, un ne ípashi normálus :D neko nevaru izdarít, vienígá reize, kad neredzéju sapni guljot- anestézija :D
24.02.2013 20:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits