Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ingvera tejas pagatavosana!

 
Reitings 201
Reģ: 29.01.2009

Sveikas milas meitenes,pastastiet ka Jus gatavojat ingvera tejinu??? (l) (l) (l) (l)

19.12.2011 19:59 |
 
Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
tas ir ļoooti sarežģīti - sagriežu ingveru, laimu, pieberu krūzē cukuru - un tagad sekos pats sarežģītākais - ieleju krūzē karstu ūdeni :-P
19.12.2011 20:06 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
es taisu vēl sarežģītāk-ielieku pāris ingvera gabalus, pielieku medu un taaaaaaaad nāk ūdens!
19.12.2011 20:09 |
 
Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
Tas tiešām ir sarežģiti, prasa zināmas iemaņas :-D bet nu jokus pie malas.

Nogriez šķēlīti, nomizo, es nedaudz iegraizu, vai ar gaļas āmurīti paklapēju, lai pēc iespējas vairāk izsūcās labums no nelabā :-D nedaudz medus un min iekšā.
19.12.2011 20:09 |
 
Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Man garšo ļoti stipra,tādēļ karstā ūdenī iemetu labi daudz ingvera gabaliņus un kādu ripiņu citrona. Viss. Brīdi pagaidu, līdz ievilksies, un dzeru.
19.12.2011 20:09 |
 
Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Es gan neko nemizoju, neklapēju un nebakstu, lai peld ūdenī, kā pašam ingveram tīk. :-P
19.12.2011 20:11 |
 
Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
*Queen es tā daru, jo nepatīk gaidīt kamēr ievelkās.. vnk. tad man ir apziņa,ka labums ir izsūcies, nevis tiks tikai uz krūzes pēdējiem malkiem.
19.12.2011 20:12 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka to sakni nevajag mizot...es nogriezu mazu gabalinu-cik vajag,nomazgaju ,ielieku karsta udeni un vel mazliet uzvaru tomer.Neko klat nelieku-ir tads varbut bezgarsigs :-D ,bet labs vederam! :-)
19.12.2011 22:25 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits