Mūsdienu sievietes.

 
10 gadi
Reitings 734
Reģ: 04.10.2009
Hei lasītājas! 🤗
Manas individuālās pārdomas😎
Šorīt pamodos 6.30, bija jāmostas, jo ieplānota tikšanās blakus pilsētā.
Iegāju Instagram, sasodīts...
Influenceru ēra.
Super sievietes.
Super mammas.
Super "uzņēmējas".
Super, super, super...
Lielākajai daļai vajadzīgs mosties 5.00 no rīta, jo redz viņas sevi mīlot...vajag jogu, restartu, vingrošanu, mūziku, rīta kafiju...u.c. štruntus.
Citai vēl vajag terapeitu, vai koučinga treneri... lai ir kas motivē, un atbalsta. 😬
Esmu no laukiem, mana mamma 40 gadus modās 5.15 lai dotos uz kūti slaukt, un koptu lopus... cikos tad viņai būtu jāmostas, lai sevi "mīlētu"?! 😄
Bāc, kas notiek ar mūsdienu sievietēm un pasauli!?
Mēs sevi nemīlam jo izguļamies!?
Vai arī mūs pārāk maz motivē, slavē un ievēro mūsu vīri, dzīves biedri, draudzenes un ģimene!?
Mēs tā vietā savas problēmas stāstam kaut kādam svešiniekiem, kas mūs uzklausa, un iesaka "pareizāko" viņaprāt. Minimālais kurss ir sākot no 6.mēn...😶😬, ja 6 mēn no savas dzīves par sevi stāstīsi vīram viņš tevi sāks mīlēt un cienīt vairāk.
Kas notiek!?
Mūsdienās, sievietes ir švakas...neuzticas saviem tuvajiem, un meklē sev elkus, geštelterapeitus,  iedvesmotājus! Kur ir mūsu iekšējais ES, ka katrs dzīvojam sev, nevis kaut kādā vadlīnijās ko kāds "gudrs koučinga treneris" tev liek, vai norāda!
Mums ir vajadzīgi sapņi, mērķi, To Do liste nedēļai, mēnesim vasarai un gadam!?
Mērķi un sapņi nav jāraksta tie ir jāsasniedz, un jāizsapņo! 😊
Vai mūsdienu sieviete nevar būt spontāna un rīkoties mirkļa iegribās, bet tikai pēc bezjēdzīga plāna sastādīšanas diena iedomājamam!? 🙊
Un tad tas "grūtais" darbs, kas ir rakstīt Instagrama profilā zem bildītēm aprakstus, cik veiksmīga esmu, vai plānotāja pildīšana kas ir nakošajam mēnesim, gadam vai pusgadam, vai ēdienu saraksts ar bezglutēna un bez gaļas, lai tikai saņemtu ♥︎, "uhhh kāda es malacīte". Un tad tā runāšana pie automašīnu stūres no stāsta "tas ir vienīgais brīdis mīļie sekotāji ka man ir Jums laiks parunāt", nez ar ko esi aizņemta ārpus auto, varbūt tikai gribi parādīt skat kā man mašīna un telefons? 😛
Un vēl noteikti par to visiem ir jāpastāsta Insagramā, jo kā tad citi zinās cik es esmu modīga un laikmetīga, un kā man sponsori spēs novērtēt ar ko sadarbību veidot 🤭
Un tie mani  bērni "tādi briesmoņi" jāatpūšas ar vīru, no vīra uz nedēļu, vai bērni jāsūta pie omītēm, jo esam tā noguruši, veltīsim laiku sev...jā sev- t.i "sēdēsim telefonos liksim storijus cik labi mums kopā divatā atpūtā" 🤭 bet būsim noguruši no bērniem kas tāpat lielāko savu dzīves daļu pavada bērnudārzā, vai pie aukles, jo tās 2h no rīta un 2h vakarā ir vājprātīgs laiks ko pavadīt ar saviem miesīgajiem bērniem!🥴 (#supermamma)
Lūk un tāpēc es esmu super mamma, tieku ar visu galā- ar vīru varam brīvdienās atpūsties, un vakariņās no Boltiņa pasūtīt kādu ēdienu- jo es tik smagi strādāju runājot muļķības pie auto stūres, un rādīju savus outfitus ka pie pannas stāvēt nav bijis laiks 😃 (gan jau bolts tika vakariņās jo bija #sadarbība)
Es esmu es pati, es iedvesmoju citus ar savu pozitīvismu, dzīvesprieku un arī citos cilvēkos to "paņemu" sev.
Man nevajag citu cilvēku apbrīnu ka ceļos 6.45, jo mani bērns modina. 😃
Mani apbrīno un novērtē vīrs, draudzenes, bērni, un ģimene!
Es nemeklēju sevi, es esmu ES, bez visām mūsdienu "trendīgajām" lietām.
Jo tomēr dzīvot sev - par to jau ir katra cilvēka sūtība uz šīs zemes🌍
P.S. gan jau arī "modīgās" mūsdienu sievietes dzīvo sev, bet es saskatu tukšu cilvēku - kas dzīvo pēc modes principiem un ir paši sevi sagūstījuši! 🙈
Un  šāda tipa sievietes nevis mani iedvesmo, bet iedzen dziļā depresijā!
Uhhhh kā sarakstīju! 😼😺
26.01.2021 17:13 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
putns @ 26.01.2021 19:30
Ā, tā bilde ir domāta kā sievietes 90ajos vs sievietes mūsdienās.

Salīdzinam, varbūt, vēl sievietes no 18.gadsimta?🤗
26.01.2021 19:50 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Vakarkleita @ 26.01.2021 18:27

Protams viss teksts nav tikai par Govīm ko tik ļoti visi uztver ?
Katrs protams pats dzīvo sev!
Arī es un Jūs. ?

Taisini tā. Manuprāt, diskusija ir krietni pārspīlēta, jo mūsdienas mums sniedz pārāk daudz ērtību, iespēju, lai cilvēki to neizmantotu un dzīvi nepadarītu sev jaukāku, reizē arī vieglāku un patīkamāku. Vienam tā būs govs kūtī, citam piens no veikala. Pašiem sava izvēle.
Nesaskatu problēmu instagramam un savas dzīves atrādīšanai 21.gadsimtā, īpaši tagad, kad nav sociālā dzīve un var sēdēt ekrānos 24/7 + radīt saturu.
26.01.2021 19:50 |
 
Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Ā, tā bilde ir domāta kā sievietes 90ajos vs sievietes mūsdienās.
26.01.2021 19:30 |
 
Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Piekrītu! Cilvēki tagad šķiet kā kopijas, it īpaši jaunieši. Ej pa ielu, pretim iet bariņš skolnieku, kuri ir līdzīgi viens otram kā dvīņi.

Pilnīgi piekrītu. Piemēram:

Jā, var teikt, ka arī agrākos gadsimtos cilvēki ģērbās vienā ''stilā''. Par to nav runas. Mūsdienās ar kosmētiskajām procedūrām (botokoss utt.), plastiskajām operācijām, matu krāsošanām un audzēšanām, instagram make-upu (kas būtībā tev uzzīmē jaunu seju pa virsu vecajai) sievietes tiešām sāk izskatīties kā no Xeroxa tūkstošos eksemplāru printētas. Nu nebija agrāk tā, ka visas uzkačā vienādas lūpas, uzoperē vienādu degunu, uzzīmē vienādas uzacis un vaigu kaulus utt. utjpr. Man piemēram nav saprotama šī vēlme iznīcināt visas savas dabiskās atšķirības un izskatīties pēc kārtējā klona.
26.01.2021 19:28 |
 
Reitings 870
Reģ: 27.07.2020
Minelūše @ 26.01.2021 18:49

Nav runa par cenšanos būt atšķirīgam, bet gan par to, ka sociālie mediji neinteresē un nav nekādas vēlēšanās tur atrasties.

Nu tas ir tāds vispārīgs novērojums, kuru, protams, nevaru attiecināt uz konkrētu personu kā absolūti patiesu.
26.01.2021 19:24 |
 
10 gadi
Reitings 183
Reģ: 12.06.2012
Starp citu, es pati esmu domājusi par to, vai savu ig kontu arī neveidot kā tādu atrādīšanu labajiem ieradumiem, jo tas savā veidā veicina šo ieradumu nostiprināšanos un regularitāti. Kā accountability, jo pats sev vari pa kluso kko neizdarīt, noslinkot. Ta ir laba motivācija un šo paņēmienu bieži izmanto dažādu mērķu sasniegšanai, gan privātajā dzīve, gan biznesa
26.01.2021 18:50 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 3681
Reģ: 31.10.2010
Ar jums problēma drīzāk ir tā, ka ar savu cenšanos būt atšķirīgi jūs kļūstat līdzīgi tādiem pašiem kā jūs. Tā teikt no viena grāvja otrā.

Nav runa par cenšanos būt atšķirīgam, bet gan par to, ka sociālie mediji neinteresē un nav nekādas vēlēšanās tur atrasties.
26.01.2021 18:49 |
 
10 gadi
Reitings 183
Reģ: 12.06.2012
Es piekrītu. Nav saprotams, kā var filmēt un atrādīt un vēl pa virsu rakstīt visādus tekstus, kad pavadi laiku divatā ar vīrieti. Man nekad prātā kas tāds nenāktu. Vai atrādīt, kā “beidzot atpūšos” - nu tad atpūties. Bet es arī nesekoju tādiem kontiem, varbūt reizēm sanāk garām ejot iemest aci
Par to, ka ceļas 5, jogo, skrien, journalingo utt - pilnīgi vienalga, vai to atrada vai nē, trenda dēļ vai no sirds - galvenais, ka tas cilvēku patiesam pozitīvi iespaido. Jā, tas tagad ir moderni un grib sekot aktualitātēm, bet, ja tās ir veselību un labsajūtu veicinošas, tad tikai uz priekšu. Es arī tādas lietas daru, bet neatradu. Tomēr, ja kādreiz sanāk slinkums un neko negribas, labāk paskatos uz kādu, kam sanāk un arī ceļos un daru
26.01.2021 18:48 |
 
10 gadi
Reitings 734
Reģ: 04.10.2009
Bellatresa @ 26.01.2021 17:45
Piekrītu! Kopš ir dators, telefons +internets, cilvēki ir pazaudējuši sevi un savu Es. Ne tikai
sievietes, bet arī vīrieši. Nu jau arī jaunieši, pusaudži
un pat bērni. Jāatzīst, es arī bieži pavadu brīvo laiku internetā, par ko citreiz sevi šaustu, jo tukši nosists laiks.
Kad nebija internets, mēs dzīvojām savas reālās dzīves, tagad dubultā dzīve. Bija daudz kam laika, tagad nav, jo ir internets. Protams, internets ir vērtīga lieta, bet ar mēru, ja tas nav saistīts ar mūsu darbu. Pavadīt vairāk laika ar ģimeni, draugiem, vairāk doties pie dabas, lasīt grāmatas,hobiji utt. Pagaidām man nav vēl pašai ģimene, bet noteikti es nebūšu tā mamma, kas savus bērnus un vīru izrāda visai pasaulei. Ēdienu gatavotu nevis sūtītu,jo sievietei ir jāprot gatavot. Nemāki-mācies. Kādreiz tas esot bijis negods, ja neprot gatavot.. Es Tavu domu ļoti labi saprotu un priecājos, ka ir vēl tādi cilvēki, kas tā domā. Kā reiz dzirdēju tādu atziņu, ka mūsu laikmeta cilvēkiem ,aiz labas dzīves, rodas depresija un motivācija dzīvot ?

Liels paldies par būšanu uz viena viļņa!🤩
Es protams nevienam nenorādu kā dzīvot, vai to ka mana uztvere ir vienīgā un pareizā, bet man liekas par daudz visa šī "SEVIS MĪLĒŠANA" un "IEDVEAMOŠANA". Būsim reāli - kurš normāls cilvēks +/-30 gados dejo ar fēnu, stāsta cik grūta ikdiena bijusi uzfilmēt 3 video, vai sevi filmēt vannā ar vīna glāzi un svecītēm (lieki piebilst ka visas šīs būtnes ir precētas, pieļauju ka tomēr dzīvesbiedra uzmanība ir visai maza), kam ir viss šis jaizrāda?! 🤭🤭🤭
26.01.2021 18:34 |
 
Reitings 870
Reģ: 27.07.2020
Minelūše @ 26.01.2021 18:24
Tā tas ir, ir cilvēki, kuriem ir ļoti svarīgi par katru savu padarīto darbu atskaitīties, iepostojot bildi sekotājiem. Un tad tādi kā es, kam nav ne Instagram, ne Twitter, ne Facebook, ne līdzīgu prikolu, tiek uzskatīti par ērmiem un dīvaiņiem.

Ar jums problēma drīzāk ir tā, ka ar savu cenšanos būt atšķirīgi jūs kļūstat līdzīgi tādiem pašiem kā jūs. Tā teikt no viena grāvja otrā.
26.01.2021 18:29 |
 
10 gadi
Reitings 734
Reģ: 04.10.2009
Katz @ 26.01.2021 18:14
Vispār instagrams ir ego boosters, tāpat kā rīta skriešana, joga, kafija un viss pārejais Tevis minētajā. Ik katra lieta, sīkums, ko paveicam veido mūsu ikdienu jaukāku, vienam tie ir lopiņi, otram selfijs instagramā. Un vairs nav nozīmes kādā veidā izpaužas šo mazo lietiņu kārtība. Neviens nelika sievietei dzīvi izvēlēties kūtī. Tā ir paša izvēle kā iekārtot savu dzīvi. Un, ja reiz cilvēks to dara, nozīmē, ka tā ir tā lieta, kas viņu dara laimīgu un priecīgāku ikdienu.

Protams viss teksts nav tikai par Govīm ko tik ļoti visi uztver 🤭
Katrs protams pats dzīvo sev!
Arī es un Jūs. 🤗
26.01.2021 18:27 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 3681
Reģ: 31.10.2010
Tā tas ir, ir cilvēki, kuriem ir ļoti svarīgi par katru savu padarīto darbu atskaitīties, iepostojot bildi sekotājiem. Un tad tādi kā es, kam nav ne Instagram, ne Twitter, ne Facebook, ne līdzīgu prikolu, tiek uzskatīti par ērmiem un dīvaiņiem.
26.01.2021 18:24 |
 
Reitings 266
Reģ: 23.09.2020
Piekrītu katram vārdam! 💯💯💯
Saprotu ka raksta autore uzrakstījusi vispārināti, bet kā naglai uz galvas, loģiski ka nav liegts nekas no nosauktā, bet tā publicēšana un pasniegšana, DEPRESĪVA.
Man viena paziņa skatās visas IG mammītes ir tuvu depresijai ka nekam neatliek laiks, bērni, māja, ēst gatavošana.... atpūtai divatā kur nu vēl ceļojumi u.c. aktivitātes.
26.01.2021 18:21 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Vispār instagrams ir ego boosters, tāpat kā rīta skriešana, joga, kafija un viss pārejais Tevis minētajā. Ik katra lieta, sīkums, ko paveicam veido mūsu ikdienu jaukāku, vienam tie ir lopiņi, otram selfijs instagramā. Un vairs nav nozīmes kādā veidā izpaužas šo mazo lietiņu kārtība. Neviens nelika sievietei dzīvi izvēlēties kūtī. Tā ir paša izvēle kā iekārtot savu dzīvi. Un, ja reiz cilvēks to dara, nozīmē, ka tā ir tā lieta, kas viņu dara laimīgu un priecīgāku ikdienu.
26.01.2021 18:14 |
 
Reitings 870
Reģ: 27.07.2020
Nezinu, neko tādu neredzu. Kādi bija cilvēki prims 20/40/60 gadiem, tādi ir tagad. Ārējās izpausmes ir nenozīmīgas.
26.01.2021 18:14 |
 
Reitings 1310
Reģ: 19.07.2019
Piekrītu! Cilvēki tagad šķiet kā kopijas, it īpaši jaunieši. Ej pa ielu, pretim iet bariņš skolnieku, kuri ir līdzīgi viens otram kā dvīņi.
Un liela daļa sabiedrības ir pārvērtušies par čīkstuļiem.
Pārlieku liela sevis slavināšana par dažādām lietām liek domāt, ka tas ir tikai lielākoties tukši vārdi. "Tukša muca tālu skan". Ja cilvēks tiešām ir aizņemts ikdienā, tad nebūs laika bieži likt informāciju sociālajos tīklos. Ik pa laikam, protams, var.
26.01.2021 18:02 |
 
Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Paga, paga. Šīs ir mūsdienās. Cilvēki ir TIIIK sasodīti dažādi. Ir sievietes kuras uzvedās kā Tu aprakstīji, ir jorpojām sievietes kuras dzīvo laukos, ceļas 5:00 iet apkopt lopiņus un visu pārējo. Ir sievietes kuras mostas 6:00 lai pavingroty, iemalkotu kafiju, paskrietu krosu , bet par to nerakstīs Ig.
Vispār par šo nebūtu vērts ieslīgt diskusijā.
Internets ir pārvērtis šo pasauli, vērtības. Liela daļa vēlas iegūt slavu un līdzināties kaut kādiem mūsdienu standartiem un tad nu sākas pārspīlēšana, katra soļa likšana Ig, FB.
26.01.2021 18:00 |
 
Reitings 291
Reģ: 27.12.2019
Piekrītu! Kopš ir dators, telefons +internets, cilvēki ir pazaudējuši sevi un savu Es. Ne tikai
sievietes, bet arī vīrieši. Nu jau arī jaunieši, pusaudži
un pat bērni. Jāatzīst, es arī bieži pavadu brīvo laiku internetā, par ko citreiz sevi šaustu, jo tukši nosists laiks.
Kad nebija internets, mēs dzīvojām savas reālās dzīves, tagad dubultā dzīve. Bija daudz kam laika, tagad nav, jo ir internets. Protams, internets ir vērtīga lieta, bet ar mēru, ja tas nav saistīts ar mūsu darbu. Pavadīt vairāk laika ar ģimeni, draugiem, vairāk doties pie dabas, lasīt grāmatas,hobiji utt. Pagaidām man nav vēl pašai ģimene, bet noteikti es nebūšu tā mamma, kas savus bērnus un vīru izrāda visai pasaulei. Ēdienu gatavotu nevis sūtītu,jo sievietei ir jāprot gatavot. Nemāki-mācies. Kādreiz tas esot bijis negods, ja neprot gatavot.. Es Tavu domu ļoti labi saprotu un priecājos, ka ir vēl tādi cilvēki, kas tā domā. Kā reiz dzirdēju tādu atziņu, ka mūsu laikmeta cilvēkiem ,aiz labas dzīves, rodas depresija un motivācija dzīvot 🤔
26.01.2021 17:45 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits