Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Šķiršanās bet domas par atgūšanu

 
Reitings 2
Reģ: 05.01.2021
Sveiki! Radusies šāda situācija kurai es neredzu tuneļa gala gaismu.
Man bija attiecības ar meiteni nepilnu gadu, viss sākumā bija normāli līdz brīdim kad sākās strīdi, protams strīdos sākumā es izvairījos jo zinot sevi man pašam nepatīk strīdēties, pēcāk sekoja tas kad īsi pirms šķiršanās, viņa sagāja kopā ar citu puisi. Izšķīrāmies, tad sāka mani nomelnot, pēcāk kad aizbrauca tagad uz ārzemēm viņa saka kad manis pietrūkst utt.. Es protams kad tagad esam šķirti, es savu kļūdu esmu atzinis un esmu rakstījis piedošanu, sākumā teica kad dos man otru iespēju, pēc tam tomēr pasaka kad nē, nedos kad jūtas esot pazudušas. Protams es neko nenoliedzu kad tā varētu būt, bet man kaut kā tā sirdsapziņa, saka kad nu kaut kas nav riktīgi. Viņa protams saka kad jūtu nav un viss ir cauri, bet neslēpšu ,kad es nosapņoju sapni kurā ir šis viss trakais burbulis, viņa atgriežās atpakaļ Latvijā un seko zvans kurā viņa man pasaka kad viņa vēlētos veidot kaut ko. Atgriežoties pie izdarītā, tad protams es esmu izdarījis lielu kļūdu un atzīstu viņu, rakstījis biju viņai tās entās piedošanas utt. A neatkarīgi tam visam, pāri stāv pāris lietas, kas nedod man mieru. Pirmkārt, viņa ir sūtījusi ciiem cilvēkiem tas ko es esmu darījis, viņa itkā mani ir visur nobloķējusi, bet tajā pašā laikā viņa mēdz ik pa laikam pazvanīt. Kā piemēram viņa man sākumā nemaz patic neteica kad vairāk neko nevēloties, es to uzzināju no cita cilvēka un tikai pēc tam es to uzzināju. Protams, mēs tagad esam šķirti, viņa dzīvo bez manis un saka kad neko nevēloties, bet tanī pašā laikā man ir vēl tās simpātijas un jūtas, jo tādas kādas man bija, pret viņu tādas man nav bijušas ne pret vienu cilvēku.. Tāpēc lūdzu padalieties ar idejām kā atgūt cilvēku un kā izraisīt tās jūtas atpakaļ, jo viņa arī zin to kad dēļ mūsu šķiršanās es esmu noskrējis no ceļa pat..
05.01.2021 17:43 |
 
Reitings 1310
Reģ: 19.07.2019
Redrose @ 25.01.2021 14:24
Man šķiet, šī ir jauniešu pirmā mīla un tad nu domā , ka iestājies pasaules gals.
Puis, liecies mierā un tiec tam pāri. Tev nevajag meiteni kura pati nezina ko vēlas.
Atradīsi citu un par šo tikai pasmiesies.

+
Autor, nomierinies, ignorē viņu, neraksti pats, ar laiku pāries un atradīsi kādu citu. Nav jēgas tērēt laiku, pieaudziet abi.
26.01.2021 10:41 |
 
Reitings 940
Reģ: 06.01.2021
Man šķiet, šī ir jauniešu pirmā mīla un tad nu domā , ka iestājies pasaules gals.
Puis, liecies mierā un tiec tam pāri. Tev nevajag meiteni kura pati nezina ko vēlas.
Atradīsi citu un par šo tikai pasmiesies.
25.01.2021 14:24 |
 
Reitings 4
Reģ: 22.01.2021
Bet vispār, Emanuēl, teikšu šādi - aizmirsti to mamzeli un visas šīs bērnu spēles, un padari ko prātīgāku par šo katru viņas soļa vai frāzes analīzi. Dzīvo!
25.01.2021 14:16 |
 
Reitings 4
Reģ: 22.01.2021
Lasīšu otrreiz, lai saprastu - par ko ir teksts, kad acis pārstās asiņot no visiem nepareizā vietā un laikā esošajiem "KAD" :))
25.01.2021 14:10 |
 
Reitings 10595
Reģ: 18.08.2014
Lai vai kāds vecums, meitenei noteikti ir kaut kādas uzmanības vai savādākas problēmas.
25.01.2021 13:26 |
 
Reitings 1914
Reģ: 28.04.2019
Bērnudārzs kaut kāds
25.01.2021 12:51 |
 
Reitings 352
Reģ: 03.05.2019
Zini ko autor, ja pats nespēj meiteni nobloķēt, visos sociālajos portālos, nespēj bloķēt viņas telefona numuru tad atliek viens. Skaties savas finanses ja iespējams ej pie psihoterapeita vai ja finanšu nav tad uz sociālo dienestu un mēģini izkārtoti 10 valsts apmaksātas psihoterapeita apmeklējumus. Pārtrauc uzturēt attiecības. Esat šķīrušies un viss. Divreiz vienā upē neiekāpsi. Beidz sūtīt bildes, sarakstīties. Siersniņa protams sāpēs, domāsi par viņu vēl ilgi, bet ļauj paiet gadam. Sēro par savām izjukušām attiecībām, tas ir normāli. Kad mēs partraucam attiecības tad tiek piedzīvots tas pats kas ja cilvēks būtu nomiris. Ieraksti Google sēras un palasi. Kaut ko līdzīgu tu šobrīd piedzīvo. Šobrīd ir posms kad gribi meiteni atpakaļ, ilgojies, vainas izjūta jau ir. Vēlāk būs arī dusmas un viss pārējais. Saproti kas ar tevi notiek. Kad būs īstais laiks satiksi citu meiteni. Kamēr atrodam īsto partneri nākas pirms tam satikt daudz neīsto kas mūs dziļi sāpina. Emanuēl, tavas attiecības ir beigušās pavisam, nevajag pazemot sevi un mēģināt kaut ko labot. Un ņemot vērā meitenes slimo izturēšanos tad vari gaidīt ka tad kad ar viņu pārtrauksi visus kontaktus tad viņa būs tā kas tevi meklēs. Tā darīt nevajag, nelaid viņu vairāk savā dzīvē. Neļauj viņai tevi atkal sāpināt. Kā jau te raksta, tavai meitenei ir narcistiskas uzvedības pazīmes. Tēlaini izsakoties viņa ir zirneklis, bet tu muša viņas spēlē.
25.01.2021 08:56 |
 
Reitings 243
Reģ: 15.07.2018
viņa teica kad neko nevēloties, bet tas nebija gana pārliecinoši teikts

Gribu arī uzzināt šo, vai es rīkotos pareizi, ja es esot viņai blokā, paņemtu un nezinot, aizbrauktu pie viņas tā neitrāli, paņemt pāris lietas un aiziet neatskatoties, jo cik esmu runājis, daudzi saka kad bloks, neesot tas šķērslis, kad tas kad viņa nobloķē, atbloķē periodiski var liecināt kad viņa no manis gaida kādu nejaušu gājienu.

Es taču teicu, ka mūc ko kājas nes! Tūlīt tādos sūdos iekulsies.
25.01.2021 03:24 |
 
Reitings 2
Reģ: 05.01.2021
Hmm, pacelšu šo tematu vēlreiz ar papildinājumu kas mani protams tagad izraisa tādu dīvainu sajūtu sevī.
Pāris dienas atpakaļ mēs sākām komunicēt un viņa teica atkāroti, kad vēloties būt kopā, teica kad esot savas kļūdas apzinājusies un ir vainojusi mani arī itin visā un piedevām atsūtīja nelielu videorullīti ar mūsu bildēm, pēc kā sekoja kad tas viss tika kārtējo reizi izdzēsts ārā un nobloķēts.. Nu labi, pofig. Divas dienas vēlāk atkal tur kaut ko uzraksta es pretī un sāka runāt visādu figņu, vēlāk teica kādi esot mani mīnusi un teica kad varot atrast daudz labāku un ir atradusi, jo esot pusotru mēnesi kopā, neesot nekādi sīkie strīdi, kopā ir jautri utt. Tad nu lūk, atkal kārtējo reizi tieku iemests blokā.. Gribu uzzināt jūsu lēdiju viedokli. Vai man nav prāts vai arī viņa ir aizklejojusi kaut kur uz savu pasauli, un nav nosēdusies uz zemes.? Lai arī kad runājam par saiešanu atpakaļ, viņa teica kad neko nevēloties, bet tas nebija gana pārliecinoši teikts.
Gribu arī uzzināt šo, vai es rīkotos pareizi, ja es esot viņai blokā, paņemtu un nezinot, aizbrauktu pie viņas tā neitrāli, paņemt pāris lietas un aiziet neatskatoties, jo cik esmu runājis, daudzi saka kad bloks, neesot tas šķērslis, kad tas kad viņa nobloķē, atbloķē periodiski var liecināt kad viņa no manis gaida kādu nejaušu gājienu.
25.01.2021 02:38 |
 
Reitings 243
Reģ: 15.07.2018
Stāsts kā no ābeces - esi uzķēries uz tipisku sievieti narcisisti. Diemžēl tādu ir vesels lērums.
The relationship cycle typical of extreme narcissistic abuse generally follows a pattern: Idealize, Devalue, Discard.
... man ir vēl tās simpātijas un jūtas, jo tādas kādas man bija, pret viņu tādas man nav bijušas ne pret vienu cilvēku..

Narcissist's idealization stage. The first stage in a narcissistic relationship is “idealization” and is perhaps the most dangerous of them all. This is how they hook you! Love bombing is a phrase describing this stage, in which the narcissistic person may smother the target with praise, courting, intense sex, promises of a future together, and designation, essentially, as the most special person ever.
viss sākumā bija normāli līdz brīdim kad sākās strīdi, protams strīdos sākumā es izvairījos jo zinot sevi man pašam nepatīk strīdēties

Narcissist's devaluation stage. When narcissists get past the thrill of the chase, the adrenaline rush, the relationship ease into a stable stage, the narcissist gets bored, so they pick fights out of the blue to get their adrenaline fix.
Once a narcissist has hooked their victim, they start showing their true self. This is where the insults and put-downs start slipping into what they say. They suddenly criticize things about their partner that they once seemed to love — everything they say is part of their scheme to shatter their partner's confidence.
īsi pirms šķiršanās, viņa sagāja kopā ar citu puisi.

Narcissist's discard stage. A narcissist’s discard is a usually an abrupt end of a relationship with no closure or empathy. Sometimes the discard occurs when the narcissist finds someone who they believe is better or more interesting than their current partner.
Izšķīrāmies, tad sāka mani nomelnot,

Narcissist's smear campaign. The smear campaign is born out of a combination of factors, including the need to be right and have his or her “truth” become the prevailing script, retaining status and standing (making sure that his or her inner hidden shame doesn’t become public), and maintaining control of his or her image.
pēcāk kad aizbrauca tagad uz ārzemēm viņa saka kad manis pietrūkst utt..

Narcissistic hoovering. Narcissistic hoovering refers to attempts made by the narcissist to bring you back into their life – often after a period of distance on your part. Especially if this is a new behaviour for you, the narcissist might hold off for a short while to see if you're really serious about creating that distance.
s protams kad tagad esam šķirti, es savu kļūdu esmu atzinis un esmu rakstījis piedošanu, sākumā teica kad dos man otru iespēju, pēc tam tomēr pasaka kad nē, nedos kad jūtas esot pazudušas.

Tu viņai narcissistic supply.
Ja gribi kaut ko nopietnu, tad mūc ko kājas nes, bet ja gribi viņu tikai padrātēt, tad rēķinies, ka tevi tāpat izmetīs un publiski nomelnos.
05.01.2021 18:54 |
 
Reitings 115
Reģ: 01.03.2019
Nesapratu neko no tā ko izlasīju 😁
05.01.2021 18:48 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Manas acis! Tik daudz "kad" un nepareizu tā lietojumu ilgi neesmu redzējusi. 😂
05.01.2021 18:34 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
To sauc par toksiskām,neveselīgām = nevajadzīgām attiecībām.
Priecājies, miskaste pati sevi iznesa.
Un noteikti atradīsi kādu foršāku dūdiņu! šitādas neizlēmīgās nevienam vecim nav vajadzîgas!
05.01.2021 18:27 |
 
Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Ja manu puisi sauktu Emanuēls, es arī viņu pamestu 😁
05.01.2021 18:11 |
 
Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Kaut kāda 16gadnieku mīla. Pāries, draudziņ, pāries.
05.01.2021 17:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits