Nāviska slimība vai New World Order plāns CO19

 
Reitings 1914
Reģ: 28.04.2019
Vai jūs ticat konspirāciju teorijām, par visu šo, kas notiek jau gadu? Viss par šo co19 uzliesmojumu, vakcīnām, čipošanu.
Kāds ir jūsu viedoklis attiecībā pret ierobežojumiem? Vai tas ir pareizi, ka mums (parastajiem mirstīgiem) tagad ir ierobežota dzīve, ir vispasaules krīze, biznesi bankrotē, cilvēkiem ir jādomā kā jāiztiek? Nav jau tā ka katrs vai katrs otrais cilvēks ir politiķis vai miljardieris, kas var mierīgi dzīvot savā villā, un pasūtīt visu uz mājām, plus, lidot ar privāto lidmašīnu kur vien uziet.
Un kā ar vakcīnām, kuras sola nākamgad jau dot visiem iedzīvotājiem? Vakcīna ir kaut kas ļoti nopietns, un to nevar izstrādāt dažu mēnešu laikā. Tā nav pārbaudīta. Plus, tās nesola pasargāt no co19, kā arī, kā dzirdēts, tajā būs mikro čips, kuru neviens nepamanīs, pat nenojautīs. Viss būs kontrolēts. Mēs jau tagad esam zem kontroles, tikai viss paliek arvien stingrāk, piemērs tam ir ierobežojumi.
Ja šī būtu tiešām tik bīstama un nāviska slimība, kā to valstu governments un mēdiji uzdod (fun fact: media makes things worse than it is in reality, that's why you should not read news too much), tad būtu 'kara' stāvokļi, jeb apokalipse kā tas ir filmās. Neviens neiziet no mājām, skolas, darbi atcelti, jo kurš gan tādos nopietnos apstākļos domā par iešanu KAUT KUR? Visi saloni, izklaides ciet, jo apokalipses laikā nevienam nevajag iet frizūru taisīt. Varētu visu nepieciešamo izdarīt no mājām, VISU piegādāt uz mājām, visi darbi darāmie TIKAI no mājas. Ja šis co19 tiešām būtu tik briesmīgs, tad tāds stāvoklis būtu VISĀS VALSTĪS, nevis kaut kur mazāk - kaut kur vairāk. Kapēc Zviedrijā un Baltkrievijā nav ierobežojumu, kur dati saka, ka saslimstība ir diezgan liela, bet gan mazajā Latvijā kur ir salīdzinoši niecīga saslimstība un zema mirstība ir ierobežojumi kā kaut kādā 'apokalipsē'?
Vai jūs, vecāki, neuztrauc, kāda būs jūsu augošo bērnu nākotne? Tāda forša bērnība kā jums, ka varēja dzīvoties pa āru ar draugiem, nebūs jūsu bērniem! Viņi grib visus likt sēdēt maskās skolās, darbos, un savakcinēt.
03.12.2020 21:34 |
 
Reitings 870
Reģ: 27.07.2020
Tīša kaitniecība ir mazo ļautiņu stratēģija, jo skauž. Un citādi arī netikt būt labākam par veiksmīgo kaimiņu, jo vajadzīgo spēju šiem cilvēkiem nav. Un tā kā šādi cilvēki spriež pēc sevis, tad arī citas nelāgas lietas, kas notiek pasaulē, viņi uzskata par tīšu kaitniecību.
Spējīgam cilvēkam tīša kaitniecība, ja vien nav izteikta prāta patoloģija vai īpatnēja morāle, nav pamatmērķis. Jo kāda jēga no tā? Nezinu nevienu, kas grib būt turīgs un ietekmīgs vai kurš tāds ir, kura patmērķis būtu kaitēt.
07.12.2020 16:07 |
 
Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Daudzas korporācijas maksā veikaliem, lai tie plauktus aizpilda tikai ar viņu produktiem (t.i., mazie un lokālie ražotāji tiek izspiesti no tirgus). Domā, ka korporācijas neatbalstīs nekādus citus paņēmienus, kā viņiem kaitēt?

Visu nosaka tirgus.
Cilvēkam vienmēr ir izvēles iespējas. Pērciet mazo tirgotāju preces un veikalos tās būs vairāk. Veikali izvēlas tās preces ar kurām var labāk nopelnīt.
Boikotējiet tās preces kuras uzskatiet par uzspiestām. Nevienas korporācijas nevar piespiest tirgot preci ja tā nav ejoša.
Kapitālismā nav 100% godīgu tirgus attiecību, pastāv konkurence un jebkurš gribēs mazāk konkurentus un vieglāk tikt pie peļņas.
Kas ir korporācijas ? Piemēram Ja 10 Latvijas pārtikas uzņēmumi apvienojas un rada spēcīgu tirgus dalībnieku, tad tie arī ir tautas ienaidnieki ?
Uzņēmējs kurš sāka ražot preces kā mazs uzņēmums, spēja attīstīties līdz lielam, automātiski kļūst par sabiedrības ienaidnieku ? Tas drīzāk izskatās pēc skaudības.
Tirgū nekad nepietiks vietas visiem, izdzīvo spējīgākie, gudrākie un radošākie. Daudz kas ir atkarīgs no riska un veiksmes.
~ 60 % no mazajiem un vidējajiem uzņēmumiem nostrādā 2-3 gadus. Izdzīvo stiprākie.
Viss ir atkarīgs no pašiem cilvēkiem un to ieradumiem. Uzņēmējdarbība ir smags un riskants darbs, bet tā ir iespēja kaut ko mainīt sabiedrībā.
Bet vieglāk protams vainot vienot visus pērējos un dzīvot ar apziņu ka korporācijas mērķis ir kaitēt sabiedrībai.
07.12.2020 15:10 |
 
Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Trulums ir ticēt visādām muļķībām par sazvērestībām un ļaunajiem grupējumiem kas nabaga tautu grib pakļaut un paverdzināt.

Daudzas korporācijas maksā veikaliem, lai tie plauktus aizpilda tikai ar viņu produktiem (t.i., mazie un lokālie ražotāji tiek izspiesti no tirgus). Domā, ka korporācijas neatbalstīs nekādus citus paņēmienus, kā viņiem kaitēt? Korporācijas var mierīgi slēgt veikalus un peļņai paļauties uz milzīgu online tirdzniecības infrastruktūru. Mazie uzņēmumi - daudziem no kuriem vispār pat mājaslapas nav, un pat ja ir, tad cilvēki tāpat diez vai to speciāli meklēs, lai pasūtītu 2 ierastos produktus - tikmēr virzās uz bankrota pusi. Jā, un mazie parasti ir "tautas" uzņēmumi, korporācijas - pieder dažiem internacionāliem miljardieriem. Ūbers u.tml. jau arī piekopj līdzīgu taktiku. Bet jā, neviens ar milzīgu naudu un politisku ietekmi nekad nevienam nemēģinātu kaitēt, kādas muļķības ;)
07.12.2020 13:56 |
 
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Cik no sazvērestības teorijām ir piepildījušās? Šī noteikti piepildīsies, jau pildās.
07.12.2020 13:38 |
 
Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Un ja mēs paskatamies vispār globāli kas notiek, tad tomēr jasecina, ka viss tiek darīts, lai sabiedrība kā tada paliktu ar vien trulāka un trulāka.

Trulums ir ticēt visādām muļķībām par sazvērestībām un ļaunajiem grupējumiem kas nabaga tautu grib pakļaut un paverdzināt.
Kontrole jau sen pastāv. Globāli, galvenās ekonomikas atkarīga no resursu ieguves. Tās jau ir oligarhu kontrolē, pie tam legāli un tur neko daudz nevar mainīt.
Tālāk tas viss ietekmē nacionālās ekonomikas. Vidējie un mazie uzņēmumi nevienu daudz neinteresē, tie var darboties paši.
Ko vēl var kontrolēt un valdīt ? Cilvēka personisko brīvību ? priekš kam ?
PSRS jau bija tādas tendences, kas visiem obligāti bija jāstrādā utt. Tas neko daudz nedeva, vairāk tikai ilūziju ka viss tiek kontrolēts.
Čipošana ? Kāda tam jēga. 70% savas personiskās dzīves, lielākā daļa cilvēku paši izliek publiskai apskatei sociālajos tīklos.
Izsekot cilvēku var pēc viņa viedierīces. Nezinu kam tas ir vajadzīgs un kuru tas daudz interesē (izņemot kriminalistiku)
Kas ierobežo cilvēku brīvību ? Brīvība ir atbildība par savu rīcību un likumi ir jāievēro. (Izņēmums ir šā brīža situācija, bet tā agri vai vēlu beigsies)
Pārējā ziņā -dzīvo kur gribi, strādā, darbojies, ceļo, iepērcies utt
Kurš to aizliedz ?
07.12.2020 13:33 |
 
Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Sazvērestības teorijai ir jābūt lielam materiālam un ekonomiskam pamatojumam.
Pasaules oligarhi vislabāk pelna, kad ekonomika rullē un resursu patēriņš ir liels, kad daudzi procesi ir paredzami un kontrolējami.
Šobrīd daudzas nozares ir gandrīz apstājušās un tas vēl ietekmēs daudzas blakus nozares.
Ja sabiedrības pirktspēja un patēriņš samazinās, no tā neviens neiegūst, tikai zaudē.

Tā nu gluži gan nav. Mēs te nerunājam par miljonāriem un miljardieriem, kuri ir forbs top 100 sarakstā. Šie daži indivīdi, vai pareizāk sakot ģimenes, neiespringst uz to, ka uz dažiem mēnešiem, vai pat gadiem ekonomija pilnīgi apstājas. Ja mēs ticam sazvērestības teorijām, tad tomēr jāsecina ka viss iet pēc plāna. Taisnība, ka īstermiņā viņiem pašiem ir zaudējumi, bet uz tā fona, kas viņiem ir un pieder, šos zaudējumus viņi vispār nejūt, savukārt ilgtermiņā viņi tikai iegūst. Ir diezgan muļķīgi uzskatīt, ka te vispār ir runa par naudu, ņemot vērā to, ka viņa vienkārši tiek printēta cik vien vajag. Te ir runa par kontroli, varu, kas arī vienmēr ir bijis pats galvenais mērķis elitei, jo ilgtermiņā viņi tikai no tā iegūst. Nu tas ir protams pie nosacījuma, ja šādas Sazvērestības teorijas eksistē. Jo dumjāka sabiedrība, jo vieglāk to arī ir kontrolēt. Un ja mēs paskatamies vispār globāli kas notiek, tad tomēr jasecina, ka viss tiek darīts, lai sabiedrība kā tada paliktu ar vien trulāka un trulāka.
07.12.2020 12:35 |
 
Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Sazvērestības teorijai ir jābūt lielam materiālam un ekonomiskam pamatojumam.
Pasaules oligarhi vislabāk pelna, kad ekonomika rullē un resursu patēriņš ir liels, kad daudzi procesi ir paredzami un kontrolējami.
Šobrīd daudzas nozares ir gandrīz apstājušās un tas vēl ietekmēs daudzas blakus nozares.
Ja sabiedrības pirktspēja un patēriņš samazinās, no tā neviens neiegūst, tikai zaudē.
Šinī situācijā ciest var visi.
Pat iespēja nopelnīt ar covid vakcīnām neatsvērs tos zaudējumus ko jau atnesa, viesnīcu, lidojumu, tūrisma, izklaides, atpūtas industriju zaudējumi.
Ja tā būtu sazvērestības, tad pirms pandēmijas visi ieinteresētie pārdotu savas akcijas un kapitāldaļas viesnīcu, aviokompānijas u.c šobrīd zaudējumu nesošajās nozarēs. Tas noteikti būtu piefiksēts.
Un jebkuram miljardierim / oligarham pašam ir iespēja noķert covid, ja vien viņš nesēž izolētos un sterilos apartamentos. Protams pastāv iespēja ka ir slepeni izstrādātās vakcīnas utt, bet lai to fatu noslēptu, tāpat būtu jāievēro “drošības noteikumi”
Daudziem patīk uzskatīt ka šādas situācijas nevar rasties pašas no sevis, jo dzīvojam skaistā un drošā pasaulē.
Diemžēl tas tā nav un vēsturē ir daudz pierādījumi ka šādi notikumi nav nekas jauns.
07.12.2020 11:49 |
 
Reitings 27214
Reģ: 11.02.2015
Kā obligātu vakcīnu pilnīgi noteikti esmu "pret". Visas parējās vakcīnas ir brīvprātīgas, arī šai tādai jābūt.
Čips vakcīnā? Camon. Mūs jau tagad telefonos pēc katras apmeklētās lapas izseko un pielāgo rādīto ziņu/reklāmu saturu. Ko vēl no parasta mirstīga cilvēka vajag kapitālismā, kā vien pirktspēju un politisko vadāmību? Tas viss jau notiek. Naf kādam čipu vēl vajadzētu?
"Rindas, produktu ierobežošana, nekur nevar iet". Psiholoģiaki tas iegruzī, jā, bet tas ir tāds millenials bitching and moaning *facepalm* šajā jautājumā vislaik atceros tvītu "labāk piedzīvoju covid, nekā jebkādu citu krīzi līdzšinējā vēsturē". Līdz šim tas viss bija tāds mantu un naudas tērēšanas kults, tagad tam uzlikts stops. Ak dievs, lasiet grāmatas, sēdiet super ātrajā internetā, gadžetos, pērciet caur internetu. Kaut kas ir ierobežots, bet ir arī ļoti daudz alternatīvu attīstījies.
06.12.2020 22:09 |
 
Reitings 870
Reģ: 27.07.2020
Ja jau maskas pasargā, tad kādēļ Lietuvā, kurā masku nēsāšana ir obligāta jau no augusta, pozitīvo gadījumu skaits mērāms jau tūkstošos?

Jo lietuvieši, kā nācija, ir tādi paši kā latvieši. Maskas nelīdz, jo pritonā masku vienkārši nav.
Latvija ir tā unikālā zeme, kur joprojām slimo 20 tūkstoši cilvēku, bet izveseļojušies tikai mazāk par 2 tūkstošiem.

Pirmajā vilnī īpaši vairāk par 40 cilvēkiem dienā nesaslima, lielākoties krietni mazāk. Vasarā vispār bija dienas bez neviena saslimušai vai ar viencipara skaitli mērāmu. Lielākā daļa saslimušo ir pēdējos pāris mēnešos. Kas izskaidro lielo aktīvo slimnieku skaitu. Tiesa, jāpavēro šis ilgāk, jo iespējams ir problēma arī pašā uzskaitē.
06.12.2020 12:27 |
 
Reitings 870
Reģ: 27.07.2020
@Danni
Problēmas, ko es redzu šajā attēlā.
1. Virsraksts - vai nav jau saknē provocējošs?
2. Ceturtais punkts - šaubos vai mēra gadījumā kāds atļausies teikt - "šis nav nekas traģisks, dzīvojiet vien tālāk". Turklāt - neredzu, ka kāds šobrīd celtu paniku. Varbūt man ir dzelzs nervi, nezinu.
3. Piektais punkts - "ar nolūku", kādam laikam īpaši skabarga acīs bija tūrisma, ēdināšanas nozare un manikīra meistares. Lai arī slikti (un priecājieties, ka nav mēris, jo tad būtu vēl lielākā bietē), tomēr atbalsta mehānismi eksistē.
4. Sestais punkts - cik redzu, pārsvarā tiek izsmieti sazvērestības teoriju izplatītāji un sekotāji, no kuriem "slavens zinātnieks" tā īsti nav neviens? Turklāt "slavens zinātnieks" nenozīmē, ka tu esi kompetents visos jautājumos. Vēl jo vairāk - tieši dēļ sazvēristnieciskajiem "alternatīvajiem viedokļiem" tiešām racionāli pamatoti, kaut arī alternatīvi, uzskati tiek norakti.
5. Septītais punkts - muļķības, katrā krīzē kāds uzvārīsies.
6. Astotais punkts - muļķības, neskaidrā krīzes situācijā pieņemt labus lēmumus ir laimes spēle. Būtu mēris, būtu vēl lielāks haoss. Cita lieta, ka mēra gadījumā ierobežojumi jau noklusēti būtu pietiekami stingri, jo par to, kā balansēt starp to, lai cilvēki varētu šopingot un vienlaicīgi samazinātu izplatību neviens nedomās. Prioritāte būs slimība. Tā kā Covid nav tik nopietns, tad attiecīgi arī grūti atrast labus ierobežojumus un pa lielam viss ir atkarīgs no sabiedrības, kura, kā labi to var redzēt, mums sūkā.
Pārējo slinkums komentēt.
06.12.2020 12:21 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
No vienas puses maskas mūs pasargājot, bet, no otras puses, tiek ieviesti aizvien jauni pulcēšanās ierobežojumi, kas liek jautāt: ja jau maskas ir tik drošs aizsardzības līdzeklis kā mums to cenšas iegalvot, kāda starpība vai veikalā atrodas 100 vai 10 cilvēku

Jautājums vai tu izproti vīrusu un baktēriju pārnešanas ceļu? Izskatās ka nē. Un arī to ka maskas nevis aizsargā bet samazina gaisu pilienus kuri cilvēkam runājot, klepojot izplatās. Maskas jo auduma vai ķirurģiskā nepasargā. Tā samazina vīrusa izplatību. Atkarībā no maskas gaisa pilieni ko cilvēks izplata runājot var samazināties līdz pat 90% un distance cik tālu izplatās samazinās no 2 metriem līdz centimetriem.
Tā pat vīruss neizplatās tikai šķaudot. Kāds cilvēks veikalā pieskaras degunam, grābsta masku un tālāk pieskaras gurķim. Tu to gurķi nopērc aizej līdz mašīnai noņem masku un paberzē dugunu, acis un vīrus no rokām nonāk tevī. Vai arī ja pēc veikalā nomazgā rokas tad mājās vari šo gurķi aizmirst nomazgāt un apēst. Tā izplatās daudzas slimības. Tāpēc rokas, produkti ir jāmazgā. Gan jau kādreiz ikviens ir saslimis ar neksaidram vedere sāpēm, caureju vemšanu utt. Tas viss no baktērijām kuras kāds cits atstāja uz produktiem.
Otrā lieta ir starpība vai veikalā 100 vai 10. Jāievēro distance 2 metri. To noteica valdība. 2 metri un roku mazgāšana būtu pietiekami, lai apkarotu vīrusu, ja cilvēki ievērotu pulcēšanās ierobežojumus
Bet nu labi pieminēsim kaut kādas Āfrikas valstis. Tā ir pati uzticamākā informācija. 😂 Nav taču 3.pasaules valstis kurās cilvēku dzīvē līmenis ir slikts, un visa informācija tike safabricēta. Paskaties Austrālijas statistiku un viņu taktiku šajā skāra.
06.12.2020 09:30 |
 
Reitings 94
Reģ: 09.06.2019
:D :D :D
Katram sava taisnība šeit, dažas tā nopietni sabiedētas :D turās, meičas.
es personīgi nekādu vakcīnu netaisīšu līdz pēdējam.
05.12.2020 23:43 |
 
Reitings 211
Reģ: 27.06.2020
Par šo tēmu prātā nāk viena smuka bildīte. Pirmajam un otrajam punktam gan nepiekrītu, jo gan pati esmu slimojusi, gan zinu cilvēkus, kuri slimojuši, kā arī mazajā Latvijā slimnīcas un ārsti tiešām ir noslogoti, uzņemot neparedzēti lielu pacientu skaitu, taču par visu pārējo gan gribas piekrist, īpaši par to, kā visu laiku mainās ierobežojumi.

Sākumā mums centās iegalvot, ka aizsardzībai der jebkurš mutes aizsegs, pēc tam jau izrādījās, ka tā plānā kokvilnas lupatiņa aizsargā labāk par šalli vai jebkādu citu mutes aizsegu. Vēl pirms nedēļas vizieris bija labs aizsardzības līdzeklis, bet nu tas tāds vairs nav. No vienas puses maskas mūs pasargājot, bet, no otras puses, tiek ieviesti aizvien jauni pulcēšanās ierobežojumi, kas liek jautāt: ja jau maskas ir tik drošs aizsardzības līdzeklis kā mums to cenšas iegalvot, kāda starpība vai veikalā atrodas 100 vai 10 cilvēku? Ja jau maskas pasargā, tad kādēļ Lietuvā, kurā masku nēsāšana ir obligāta jau no augusta, pozitīvo gadījumu skaits mērāms jau tūkstošos? Par visiem pārējiem ierobežojumiem es vispār neizteikšos. Tāpat kā par nepārtraukto panikas sēšanu, depresīvu, iebiedējošu rakstu publicēšanu, draudēšanu ar sodiem, policijas un armijas kontroli utt., utjp..
Vispār man ļoti patīk šī lapa (https://www.worldometers.info/coronavirus/), jo smuki un ļoti uzskatāmi parāda visus skaitļus un statistiku. Protams, protams, zinu, ka skaitļi nav akmenī cirsti un saslimušo un/vai mirušo skaits var būt lielāks, taču visā visumā iespējams vismaz aptuveni gūt priekšstatu par šī vīrusa bīstamību. Vēl man patīk tas, ka pat Zambijā, Mozambikā un Sudānā izveseļojušies cilvēku tūkstoši, kamēr Latvija ir tā unikālā zeme, kur joprojām slimo 20 tūkstoši cilvēku, bet izveseļojušies tikai mazāk par 2 tūkstošiem. Interesanti. Varbūt, saistībā ar vīrusa apkarošanu, jājautā padoms nabadzīgajām Āfrikas valstīm. :)
05.12.2020 23:28 |
 
Reitings 870
Reģ: 27.07.2020
Krievijā jau vakcinē.
Nošēro kādu no šiem rakstiem, ja atrodi.
05.12.2020 22:51 |
 
Reitings 775
Reģ: 30.09.2019
Es ļoti priecājos, ka šajā laikā neesmu Lv un man ir darbs, kas jebkurā laikā man būs un nepazudīs.
Šeit arī ierobežojumi nav tik strikti, veikalos gribi nēsā masku, negribi nenēsā, neviens neskrien no pakaļas un neliek vilkt virsu. Skaistumkopšana viss notiek, bari, restorāni laikam ciet, to nezinu jo nevajag.
Bēttt. Par tām vakcīnām, nu tas nav iespējams tik ātrā laikā izsktrādāt tiešām drošu un efektīvu vakcīnu. Vai tad tam nevajag pāris gadus? Un kur visi tie teksti , ka pirmā valsts būs ASV kur tiks veiktas visas vakcīnas?
Nu tas tak nav nopietni? Vēl tie kuri saka , ja gribēsi lidot vai staigāt bez maskas jābūt vakcīnai? Nu kas tas ir? Gribi ej, gribi neej veikt vakcīnu, Tava atbildība.
Viss saprotams, vīruss ir , nu viņš ir, bet nu tā lielā netaisnība un pārspīlējums ir ļoti jūtams. Šajā laika vislielākā problema ir mediji.
05.12.2020 21:28 |
 
Reitings 64
Reģ: 01.06.2015
Piekrītu, ka gribētos domāt, ka ja jau visi pasaules gudrākie prāti ir metušies kopā, lai radītu šo vakcīnu, tad tai vajadzētu būt kvalitatīvai.
Tomēr stāsts par to kā šis vīruss radās, joprojām šķiet visai interesants. Sikspārnis...
05.12.2020 19:38 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Ja ar kādai cilvēku grupai būtu jābaidas no jaunās vakcīnas , tad tās ir grūtnieces, mātes kas baro ar krūti un bērni. Jo lai veiktu pētījumus par šīm grupām vajadzīgs ilgāks laiks un pārsvarā pirmajos pētījumos nepēte šo grupu.
Ja nu kādam interesē skaidrojums par grūtniecību un covid vakcīnu.
https://www.youtube.com/watch?v=xTQ3cf81KUs
04.12.2020 10:42 |
 
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Un par vakcīnu, šajā ziņā neko daudz nesaprotu, bet tomēr gribu ticēt, ka vakcīna būs laba. Neticu, ka kaut kādu draņķi ļautu vakcinēt. Tā tomēr ir atbildīga lieta un vakcinējot neefektīvu, kaitīgu vakcīnu - vinnētājos vakcīnu izstrādātāji nebūs, jo viņi tomēr šobrīd ir zem “pasaules lupas”. Tāpat kā vakcīnu apstiprinātāji, kā pasaules veselības organizācija u.c.
Jā, parasti vakcīnas izstrādā daudz ilgāk, bet šis tomēr bija pavisam cits gadījums, kad pie vakcīnas strādāja ne viena vien valsts, ikdienā. Šaubos, ka tik liels kopējais darbs un laiks tika veltīts kādai citai vakcīnai līdz šim.
04.12.2020 10:35 |
 
Reitings 870
Reģ: 27.07.2020
Shakti @ 04.12.2020 10:19
Forši. Izstrādāt vakcīnu aizņem gadus, bet izstrādāt vakcīnu ar čipu, kurš kontrolēs masas, vakcīnā!!!!! Gan var ātri, jau gatavs! Čips vakcīnā! Tak domā līdzi tam, ko runā.. bet forši, ja viena daļa cilvēku ir tik labās domās par zinātniskajiem sasniegumiem.
P.S. Izslēdz telefonu, ja tāda paranoja.

Nu ja. Čipus kā reiz var sabāzt jebkurā esošajā vakcinā. Kaut vai visās. Nav jēgas taisīt šādu afēru. Kritiskā masa tāpat izpotēsies, tiks aktivizēti sleeper agents un piespiedu kārtā vakcionēs pārējos.
04.12.2020 10:22 |
 
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Forši. Izstrādāt vakcīnu aizņem gadus, bet izstrādāt vakcīnu ar čipu, kurš kontrolēs masas, vakcīnā!!!!! Gan var ātri, jau gatavs! Čips vakcīnā! Tak domā līdzi tam, ko runā.. bet forši, ja viena daļa cilvēku ir tik labās domās par zinātniskajiem sasniegumiem.
P.S. Izslēdz telefonu, ja tāda paranoja.
04.12.2020 10:19 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits