Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Azartspēles

 
Patīk
Reitings 677
Reģ: 11.04.2019
Sveikas!
Kāda ir Jūsu attieksme pret vīriešiem, kuri spēlē azartspēles? Vai Jūs ar tādu būtu attiecībās?
Esmu kopā ar puisi, kas ik dienas jau vairāku gadu garumā spēlē pokeru - tā ir viņa sirdslieta. No paša, paša sākuma tā šķita nekaitīga kāršu spēle, taču ne ilgu laiku, līdz uzzināju, kādas naudas summas tajā tiek iesaistītas un cik ilgu laiku aizņem klikšķināšana uz kārtīm.
Tā jau teju pusotru gadu es cīnos ar šo ikdienas klapatu - puisim daudz brīvā laika, ko pavada tikai pie datora un telefona, vai nu spēlējot pokeru, vai skatoties stundām ilgus video, kā šo kaitinošo spēli spēlē citi, tādējādi tiek ārkārtīgi sačakarētas mūsu attiecības - es esmu pret stundām ilgu spēlēšanu uz naudu, kas visbiežāk vainagojas ar mīnusiem, tādējādi viņam liedzot sapni kļūt par profesionālu pokeristu un dienā to vien darīt kā spēlēt uz naudu! Bet kam man to paciest? Kāda velna pēc man vajag sev blakus tādu cilvēku?
Nebija pagājis pat pus gads, kad mans mērs bija pils un jau sāku pieminēt šķiršanos, taču es nevaru no viņa tikt vaļā, viņš mūždien var mani apvārdot, lai es viņu nedzenu prom un es kā muļķe vienmēr uzķeros.
Vai es viņu vēl mīlu? Laikam, ka nē... Man ir ārkārtīgi svarīgi būt kopā pēc iespējas vairāk, saņemt uzmanību, bet tas viss tiek veltīts datoram.
Cik vien tas bijis iespējams, esmu mēģinājusi uzlabot mūsu attiecības, taču bez panākumiem, vienmēr paliekot muļķīgās un neveiklās situācijās.
Cik vien esmu mēģinājusi izšķirties bez domstarpībām, arī nesekmīgi.
Pokers nav vienīgais iemesls, kāpēc es vēlos izbeigt šīs attiecības (varētu par to runāt stundām ilgi), kurās es neredzu nākotni, taču, kopš mūsu kopdzīve ir kļuvusi arvien nekvalitatīvāka, šai spēlei tiek veltīts arvien vairāk un vairāk laika, kas pamazām grauj manu pacietības līmeni.
Varbūt tas ir normāli, tā tam jābūt, labāk, lai sēž mājās un baksta taustiņus, nekā blandās apkārt? Varbūt es esmu tā ļaunā, kas nespēj pieņemt puiša aizraušanos? Kā domājat Jūs? Varbūt Jums ir sava pieredze, kurā dalīties gan tajā, kā pievērt aci uz puiša hobiju, kas Jums nešķiet pieņemams, gan to, kā izbegt šādas toksiskas attiecības?
31.10.2020 16:33 |
 
Patīk
Reitings 677
Reģ: 11.04.2019
Esmu jautājusi, ko viņš darīs, ja tiešām regulāri nauda būs plusos un laika gaitā iekrās brangāku summiņu.
Jaudīgs dators, jauns telefons, kaut gan tagad jau viņam ir cits (muļķe, pirms kāda laika uz sava vārda viņam uz nomaksu paņēmu telefonu 🤦‍♀️), samaksās mašīnas kredītu, aizies no darba, lai 100% varētu pievērsties spēlēšanai, kurā arī ieguldīt lielākas naudas summas, nopirktu tādu lietu, šitādu lietu un tas arī viss. Nedzirdēju pieminam itin nekādus ieguldījumus mūsu nākotnē - pilnīgi nekādus!
03.11.2020 20:49 |
 
Reitings 588
Reģ: 22.06.2020
Roze4 @ 03.11.2020 20:31

Muļķības! Atkarigs cilvēks par to naudu neko jēdzīgu nenopirks. Maximums jaunu telefonu vai no datoru uz kura visu pārējo nospēlēs.
Piedot un samierināties vairākas reizes pēc kārtas jau ir devis viņam iemeslu domāt, ka tā būs vienmēr.
Bet zinu čali, kurš nopirka uzreiz dzīvokli. Tagad var ietaupīt par īri katru mēnesi. Jābūt neatlaidīgam un izvara nāks.
03.11.2020 20:38 |
 
Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
parunasimparlaiku @ 03.11.2020 17:17
Tāpat viņa to naudu būtu ēdienā vai lupatās notriekusi. A, ja atnāks džekpots, ta visai ģimenei dzīve mainīsies. Kas neriskē, tas nedzer šampanieti.

Muļķības! Atkarigs cilvēks par to naudu neko jēdzīgu nenopirks. Maximums jaunu telefonu vai no datoru uz kura visu pārējo nospēlēs.
Piedot un samierināties vairākas reizes pēc kārtas jau ir devis viņam iemeslu domāt, ka tā būs vienmēr.
03.11.2020 20:31 |
 
Reitings 686
Reģ: 06.02.2016
Laikam zelta kaja :) ka nemet ara.
Vai ari pelna 1000€ kur azartspele notere 80% parejais paliek edienam.
03.11.2020 20:30 |
 
Patīk
Reitings 677
Reģ: 11.04.2019
Ar laika piešķiršanu, lai paņemtu savas mantas un aizietu, vairākkārtīgi nav bijis līdzēts, es pasaku visu, ko domāju, neļaujot neko iebilst, nododu instrukcijas, cik ilgs laiks ir dots, kur jānoliek atslēgas, atgriežos un itin nekas nav mainījies, viņš tikai izmantojis laiku, lai izdomātu kārtējās atrunas ar ko aizbildināties un es atkal uzķeros.
Reiz sakrāmēju viņa mantas un mirklī, kad jau teju devos prom, lai atgriežoties tās var vienkārši paņemt un aiziet, ieradās viņš, pilnīgi piedzēries. Tad gan viņam bija dūša ņemt maisus un čāpot uz mašīnu, toreiz gan es viņu prom nelaidu, negribēju, lai izdara muļķības, sēžoties pie stūres reibumā, pēctam pāris dienas dzīvojām mierīgi, un atkal viss no sākuma.
Nesaprotu - mans izskats viņu neapmierina, visu laiku, viņaprāt, viņu trobelēju, kaut ko lieku darīt, naudas jau man arī nav pārpārēm, bet prom gluži vienkārši iet negrib.
Pirmkārt, ja arī tā "lielā" nauda tiktu laimēta, skops paliek skops, neticu un nemaz negaidu, ka viņš nopirks dzīvokli, lai dzīvotu tajā kopā ar mani, viņš dzīvo sev, ne mums!
03.11.2020 20:14 |
 
Reitings 588
Reģ: 22.06.2020
Mākoņmaliņa @ 03.11.2020 17:14

Un cik viņa jau ir iztērējusi savu naudu vīrieti uzturot, cik vēl iztērēs uzturot? Pa šiem gadiem jau varēja viņa to naudu sakrāt kā lielo laimestu.
Domā viņš vinnēs lielo naudu un viņai kaut 50Eur iedos?
Tāpat viņa to naudu būtu ēdienā vai lupatās notriekusi. A, ja atnāks džekpots, ta visai ģimenei dzīve mainīsies. Kas neriskē, tas nedzer šampanieti.
03.11.2020 17:17 |
 
Reitings 335
Reģ: 29.07.2020
Un, ja viņš vinnēs lielo naudu un paliksi tukšā, jo pameti?

Un cik viņa jau ir iztērējusi savu naudu vīrieti uzturot, cik vēl iztērēs uzturot? Pa šiem gadiem jau varēja viņa to naudu sakrāt kā lielo laimestu.
Domā viņš vinnēs lielo naudu un viņai kaut 50Eur iedos?
03.11.2020 17:14 |
 
Reitings 54
Reģ: 22.04.2020
Mūc un atpakaļ neskaties. Tu reāli uzturi vīrieti. Kāds tev no tā labums? Dzīvo sev, ietaupīsies līdzekļi uz ēdienu un drebes būs japērk tikai sev
03.11.2020 10:06 |
 
Reitings 273
Reģ: 24.08.2013
Nekad nebūtu ar spēlētāju. Nekad! Esmu redzējusi kā mocījās bijušajam mamma. Vīrs pelnīja labi, bet visu savu algu nospēlēja vienā vakarā. Nepilngadīgs dēls, visi rēķini, ēšana uz viņas kakla. Izmest nevar, jo dzīvoklis pirkts laulības laikā. Un protams, ka cilvēks, kas viens par visu maksā, nevar atdod viņam pusi, kas viņam likumiski pienāktos, lai gan realitātē viņa jau to dzīvokli pirka. Viņam neinteresēja ne viņa, ne dēls. Un dēlam, tas atstāja dziļas traumas.
Tavā vietā nekad nepieņemtu domu, ka tas ir hobijs. Tas nav hobijs, tā ir atkarība.
03.11.2020 09:27 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Elisa_M @ 02.11.2020 23:16
Es mūsu kopdzīvē neredzu neko pozitīvu, neredzu nedz laimīgu nākotni, nedz bērnus - neko!
Viņš ir ieciklējies uz to, ka viņam viss ir labi, ir paēdis, ir apģērbts un nodrošinājies ar atrunām, ko atkal teiks brīdī, ja man viss apriebsies, ja es viņam gan pieklājīgi lūgšu savākt savas mantas un aiziet, gan tad, ja ārdoties sākšu lidināt laukā viņam pirktās drēbes.
Taču to, ka viņam blakus ir meitene, kura vēlas uzmanību un visu šo laiku ko ir mēģinājusi saglābt, lai tas nenonāktu līdz šādam līmenim, kā tas ir šobrīd, viņš neredz! Mūžīgā lūrēšana ekrānā (braucot auto, ēdot, sēžot uz poda, darbā, brīvajā laikā, gultā) man ir apnikusi, bieži nevaru saprast, kurš no mums ir garlaicīgāks - es, kas visādi mēģina viņu noturēt atkal nelūrēt ekrānos, taču bez panākumiem, vai viņš, kuram nekas vairāk kā pokera spēlēšana un video skatīšanās neinteresē.
Jā, būtu feini man šo "brīvo laiku" izmantot, īstenojot savus sapņus, taču žēl, ka visi mani ienākumi tiek apmaksāti mūsu rēķinos, lai viņš pats par savu naudu varētu aizrauties ar savām darīšanām!
Es gribu šķirties mierīgi, bez kašķiem, domstarpībām, lai arī viņš atzīst, ka kopīgu nākotni neredz un mierīgi aiziet prom, taču viņš zina, ka vēlos šķirties mierīgi un uz to spekulē. Kas viņu vēl pie manis tur, nav ne jausmas!
Kad ievirzu šādu sarunu, mūždien ir atrunas, ka es esmu sliktā, taisu traci, kaut viņš neko nav izdarījis (tieši tā - viņš jau neko citu kā sēdēt pie datora nedara), neļaujot viņam dzīvot savu dzīvi, piepildot desmit gadu laikā nerealizēto sapni nopelnīt lielo naudu pokerā (jo lielākais iemesls tam, kādēļ vēlos to visu pārtraukt, protams, ir nesamērīgais laiks, ko velta datoram un ko man). Lai vai kāds šis kopīgais laiks bija, vismaz šobrīd man šķiet, ka šķiršanās būtu pareizākais variants!
Puisis manī pat vairs neklausās, ja to pieminu. Ko darīt? Neko nesakot, vienkārši nomainīt ārdurvīm slēdzeni un viņa mantas pēctam aizvest atpakaļ vecākiem? Samelot kaut ko, lai pats aiziet? Ko vēl? Brīvprātīgi viņš prom nedosies, lai vai kā es censtos viņu pārliecināt, kā arī savu dzīvesstilu nemainīs - tas ir skaidrs.

Godīgi sakot nesaskatiju nevienu iemeslu, kādēļ vēlētos palikt šādās attiecībās, izņemot to cik svarīgi Tev ir ar kādu būt kopā un to pašu nesaņem.
Protams, ir viegli uzrakstīt "šķiries un pamet," bet realitātē esi devusi viņam jumtu virs galvas, viņš ir iekārtojies pārāk ērti, lai tik viegli izšķirtos un zinot to penteri, ko esi sarakstijusi, pašai noteikti ar ir grūti sakravāt čemodānus. Bet tici man, paies ilgāks laiks un pati priecāsies, ka viss ir beidzies. Īpaši, kad atrodi labāku puisi. Tā arī var kalpot kā laba motivācija. Jo izskatās, ka laimīga neesi, un vientuļa palikt arī nevēlies, taču, jo ilgāk tiksies ar viņu, jo ilgāk vientuļa būsi. Ver vaļā durvis pasaulei:)
03.11.2020 07:26 |
 
Reitings 588
Reģ: 22.06.2020
Un, ja viņš vinnēs lielo naudu un paliksi tukšā, jo pameti?
03.11.2020 00:09 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Man šķiet, ka ja jau visu priekš sevis saprati un nolēmi, tad jārīkojas. Es tā sapratu, ka viņam ir vecāki un uz ielas nepaliks. Tāpēc dod dienu laika, lai tinas prom un viss. Ja negribēs pa labam, sauc policiju. Galvenais, lai saprot, ka šoreiz ir nopietni un viss.
03.11.2020 00:01 |
 
Reitings 870
Reģ: 27.07.2020
No parazītiem nekad nav viegli tikt vaļā. Līdz ar to uz mierīgu šķiršanos neceri. Tāpēc rīkojies.
02.11.2020 23:49 |
 
Reitings 7466
Reģ: 24.11.2019
Manai māsai šāds cilvēks bija uzsēdies 6 gadus uz kakla, atpazīstu jau, kad ieraugu... Tev vismaz, izskatās, ka apmēram rodas sajēga laicīgi, kas tie par bezdibeņiem ir šie cilvēki. Bet tāls ceļš vēl Tev ejams.. ja cienītu sevi - aizietu pat neatskatoties un neuzdodot vairākus muļķīgus jautājumus.
02.11.2020 23:47 |
 
Reitings 335
Reģ: 29.07.2020
Kāpēc, lai viņš vēlētos iet prom, ja Tu viņam apmaksā jumtu virs galvas, ēdienu?
Prasi daļu no dzīvokļa īres, lai nomaksā pusi no siltuma , ūdens rēķina. Sāc pirkt, tikai pārtiku sev. Gatavo sev. Nepērc drēbes. Lai staigā savās vecajās.
visi mani ienākumi tiek apmaksāti mūsu rēķinos, lai viņš pats par savu naudu varētu aizrauties ar savām darīšanām!

Parasti attiecību beigās nosaka laiku, kuru dot, lai otrs izvāktos. Vienojas mēneša vai divu mēneša laikā, lai atrod sev dzīvokli, kur būtu doties. Ja tāds vīrietis, kuram nav naudas, lai uzturētu sevi,īrētu dzīvokli, tad var ātri vien sūtīt dzīvot pie mammas un negaidīt mēnesi.
Atslēgu nomainīša būtu pēdējais, ko darīt. Ja galīgi nav aizkustināms prom.
02.11.2020 23:46 |
 
Patīk
Reitings 677
Reģ: 11.04.2019
Es mūsu kopdzīvē neredzu neko pozitīvu, neredzu nedz laimīgu nākotni, nedz bērnus - neko!
Viņš ir ieciklējies uz to, ka viņam viss ir labi, ir paēdis, ir apģērbts un nodrošinājies ar atrunām, ko atkal teiks brīdī, ja man viss apriebsies, ja es viņam gan pieklājīgi lūgšu savākt savas mantas un aiziet, gan tad, ja ārdoties sākšu lidināt laukā viņam pirktās drēbes.
Taču to, ka viņam blakus ir meitene, kura vēlas uzmanību un visu šo laiku ko ir mēģinājusi saglābt, lai tas nenonāktu līdz šādam līmenim, kā tas ir šobrīd, viņš neredz! Mūžīgā lūrēšana ekrānā (braucot auto, ēdot, sēžot uz poda, darbā, brīvajā laikā, gultā) man ir apnikusi, bieži nevaru saprast, kurš no mums ir garlaicīgāks - es, kas visādi mēģina viņu noturēt atkal nelūrēt ekrānos, taču bez panākumiem, vai viņš, kuram nekas vairāk kā pokera spēlēšana un video skatīšanās neinteresē.
Jā, būtu feini man šo "brīvo laiku" izmantot, īstenojot savus sapņus, taču žēl, ka visi mani ienākumi tiek apmaksāti mūsu rēķinos, lai viņš pats par savu naudu varētu aizrauties ar savām darīšanām!
Es gribu šķirties mierīgi, bez kašķiem, domstarpībām, lai arī viņš atzīst, ka kopīgu nākotni neredz un mierīgi aiziet prom, taču viņš zina, ka vēlos šķirties mierīgi un uz to spekulē. Kas viņu vēl pie manis tur, nav ne jausmas!
Kad ievirzu šādu sarunu, mūždien ir atrunas, ka es esmu sliktā, taisu traci, kaut viņš neko nav izdarījis (tieši tā - viņš jau neko citu kā sēdēt pie datora nedara), neļaujot viņam dzīvot savu dzīvi, piepildot desmit gadu laikā nerealizēto sapni nopelnīt lielo naudu pokerā (jo lielākais iemesls tam, kādēļ vēlos to visu pārtraukt, protams, ir nesamērīgais laiks, ko velta datoram un ko man). Lai vai kāds šis kopīgais laiks bija, vismaz šobrīd man šķiet, ka šķiršanās būtu pareizākais variants!
Puisis manī pat vairs neklausās, ja to pieminu. Ko darīt? Neko nesakot, vienkārši nomainīt ārdurvīm slēdzeni un viņa mantas pēctam aizvest atpakaļ vecākiem? Samelot kaut ko, lai pats aiziet? Ko vēl? Brīvprātīgi viņš prom nedosies, lai vai kā es censtos viņu pārliecināt, kā arī savu dzīvesstilu nemainīs - tas ir skaidrs.
02.11.2020 23:16 |
 
Reitings 335
Reģ: 29.07.2020
Vai Jūs ar tādu būtu attiecībās?

Nē, nebūtu.
ko pavada tikai pie datora un telefona, vai nu spēlējot pokeru, vai skatoties stundām ilgus video, kā šo kaitinošo spēli spēlē citi. es esmu pret stundām ilgu spēlēšanu uz naudu, kas visbiežāk vainagojas ar mīnusiem

Mani tāds vīrietis garlaikotu. Ja viņš izvēlas katru dienu spēlēt spēli, skatīties video, bet Tev gandrīz nemaz nevelta laiku, tad ko Tu gūsti no šīm attiecībām? Viņam nav pamatdarbs un vienīgie ienākumi nāk no pokera spēles, vai arī lielāko daļu savas algas iztērē pokeram? Ja viņš bieži zaudē naudu, tad cik ilgi Tu gaidīsi vai viņš vispār spēs sasniegt, kaut kādu visai labu līmeni, kurš nestu regulāri naudu plusā?
Vīrietim būtu jāsaprot, kas viņam padodas vai nē. Ja nezin cik ilgus gadus nav uzcēlis labu līmeni, nevar gūt biežas uzvaras, bet iet visu laiku mīnusos, tad būtu jāmaina savs hobijs.
Tev pašai ir jānokļūst līdz vēlmei nekad pie viņa neatgriezties. Neuzķeries uz vārdiem, bet padomā par darbiem, par nākotni. Cik viņš velta Tev uzmanības, kā rūpējas par Tevi, cik iegulda materiāli kopdzīvē, kā Jūs kopā pavadāt laiku, kāda ir viņa attieksme pret Tevi.. Kāda būtu dzīve ar viņu, ja būtu bērns.
31.10.2020 22:25 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Nu, man šādas problēmas nav un šādu cilvēku attiecības neveidotu. Mana doma bija tāda, lai autore necer, ka viņas dēļ kaut kas mainīsies.
31.10.2020 21:04 |
 
Reitings 216
Reģ: 17.11.2019
A kur esi dzirdējusi, ka azartspēles sauc par hobiju? Ja hobijs negatīvi ietekmē spēju izveidot veiksmīgas attiecības, domāju, ka to var saukt par atkarību. Konkrētajā situācijā nezinu par naudas aspektu, bet ja čalis naudu ar lāpstu grābtu, šīs diskusijas arī droši vien nebūtu. Ļaunuma vairāk nekā labuma. Bet lai naktī mierīgāk gulētu, var mēģināt sev iestāstīt, ka tas ir tikai hobijs un viss ir labi. Tur arī tas izdevīgums.
31.10.2020 20:49 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Crazy Eye, kas atšķir atkarību no hobija šajā gadījumā? Un kas tur izdevīgs?
31.10.2020 20:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits