Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Par attiecībām

 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Par jebkāda veida attiecībām. Varbūt iemesls ir audzināšana un mentalitāte, taču arvien vairāk jūtu, ka man nav principā nevienu īstu, patiesu, dziļu, kvalitatīvu attiecību.
Ir 2 draudzenes, bet arī ar viņām nespēju tā no sirds "saslēgties". Vai nu viņas ir aizvērtas, vai arī varbūt es pati tāda esmu un tāpēc viņas tādas šķiet. Arī ar vecākiem ir drīzāk sadzīviskas attiecības. Ar brāli arī - ka labām paziņām. Ar māsu pēdējā laikā liekas, ka abas esam tādas "pa īstam", taču viņai ir tik maz laika, dara darbus par visiem, raujas uz visām pusēm. Ar draugu (drīzāk jau eksdraugu), arī bija vai nu kopigas aktivitātes, vai viņa likto lietu pildīšana vai arī drausmīgi dziļi, skaļi, riebigi strīdi / tajos strīdos gan šķita, ka esam vismaz kaut cik jutīgi.
Viss ir tāds weeh.. Virspusējs un pliekans. Un sāku saprast, ka ja man tādi šķiet man gandrīz visi apkārtējie, tad drīzāk vaina ir manī, lai gan visu laiku šķita, ka es taču esmu tik empatiska, iecietīga, mīļa utt.
Nu es pat nezinu, ko lai te saka.. Psihoterapeits manaā budžetā šobrīd neietilpinās, lai gan redzu, ka ļoti vajadzētu. Beidzoties esošajām attiecībām, saprotu, cik patiesībā galvā sajāta esmu.
Vel kādai ir bijušas šādas sajūtas? Kaut kāda ne piederības, vientulības sajūta? Es it kā sevī pastāvīgi cenšos kultivēt optimismu, labestību, izzināt sevi, taču tas viss liekas tads virspusejs, un es netieku dziļākā līmenī. Arī pati ar sevi attiecībās esmu ļoti tālu no sevis. It kā esmu, bet drīzāk eksistēju un lidzaspastavu citiem. Kaut kas jocīgs. Nesen piedzima mans bērniņš, esmu arī jaunizcepta mamma, tāpēc gribas vēl vairāk ko īstu. Bet galīgi liekas, ka nesanāk.
30.09.2020 14:43 |
 
Reitings 163
Reģ: 04.05.2017
Ohh es liekas varu piekrist, ka man ir grūti just kontaktu ar cilvēkiem, censos uzturet sakarus ar cilvekiem, rūpēties un pajautāt, kā viniem iet, bet pretī tikai virspusējas atbildes. Liekas ka nav neviena cilvēka, kas mani saprastu, labi viens ir un man ir prieks, ka nejausi uzdūros, tāda sakritība, ka mums ir bijusas tik līdīgas bērnības, slikti vecāki un tik daudz lietās saprotu, kā tas ir, tā justies.
Bet pa lielam ar cilvēkiem ir man tikai pavirss kontakts, kur runājamies un smejamies, bet vini man nepaprasīs, kā es jūtos un kā mana diena ir pagājusi. Pietrūkst cilvēku par kuriem es varētu rūpēties, jo neviens no manas gimesnes nav labs cilvēks, no viniem man ir jāturas pa gabalu, tad nu, kas paliek pāri?
Arī esmu novērojusi, ka cilvēkiem ir savi draugu loki, koros tikt ieksā ir neiespèjami, jo tevi negrib laist ieksa, ari cilvēki ir daudz sāpināti pagātnē un baidās atvērties, domājot, ka atkal uzticēsies un tas cilvēks to izmantos un pagriezīs pret viniem.
Bet ja nu kas, es esmu gatava parunāties par dzivi, uzkausīt utt, ja autore vēlās kādu, kas uzkausa🙃 drosi uzraksti man privāti.
30.09.2020 19:37 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Bet piekrītu augstāk minētajiem viedokļiem, neesi vienīgā, kas tā jūtās un pēdējos gados cilvēku saskarsme ir kļuvusi virspusēja, atkarīga no vajadzībām, sava laba gūšanas utt., ej un kalkulē, kuram atdot vai neatdot savu enerģiju.
30.09.2020 16:50 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Man vispār neinteresē kādām huiņam ticat vai nē, bet astroloģijas pamatā arī ir psiholoģija, kurā var parakties un saprast kas ir kas zvaigznēs rakstīt, papildus tam var lasīt parasto psiholoģiju, grāmatas un citos veidos sevi izzināt. Katram savi veidi.
30.09.2020 16:48 |
 
Patīk
Reitings 395
Reģ: 28.03.2020
Man arī pēdējos gados ir sajūta, ka pieaug vientulība. Ir grūti uzturēt attiecības ar pofigistiem, šķiet, ka tie defaultā ir absolūti virspusēji cilvēki. Pietrūkst dvēseliskuma un siltuma savstarpējās attieksmēs. Bet pamazām sāku pie tā pierast un, jā, piekrītu vienam no iepriekšējiem komentāriem, ka tā laikam ir normāli justies, it sevišķi šai vienaldzības laikmetā. Bet žēlīgi tāpat.
30.09.2020 16:28 |
 
Reitings 588
Reģ: 22.06.2020
Cilvēks ir viens. Dzimst viens un mirst viens.
30.09.2020 16:27 |
 
Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Es neticu ezotērikai, horoskopiem un citām h.ņām. Bet ticu psiholoģijai. Iesaku palasīt kādu grāmatu par mūsdienīgu bērnu audzināšanu. Izklausās nedaudz dīvaini, bet tur ir daudz informācijas, kas liks dziļāk izprast sevi pašu, savas emocijas, un iemācīties tās kontrolēt. Man pēc dažu šādu grāmatu izlasīšanas palika arī daudz vieglāk izprast apkārtējos cilvēkus un neskatīties uz jebkuru situāciju tikai no viena (savējā) skata punkta. Jo jebkuras attiecības veido divi cilvēki, nevis viens. Cilvēki bieži vien nenojauš, ka ar savām kaut kādām darbībām rada apkārtējos nedrošību, nepārliecinātību. Ja sapratīsi kā viss tas notiek, gan apkārtējos uztversi vieglāk (vai vismaz ar sapratni), gan pašai veidosies labākas attiecības ar apkārtējiem.
30.09.2020 16:15 |
 
Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Es bieži vispār jutos tā, ka esmu no Merkura nokāpusi. Bieži man blakus esošie liekas neinteresanti, vienmuļi un galvās sačakarēti. Tāpēc es sevi esmu pieradinājusi dzīvot sev un komunicēt tieši tik, cik vajag. Patiesu un īstu draugu man nav, nav arī bijusi tāda nenormāla vēlme. Uzturu elementāru komunikāciju caur humoru un sarkasmu, bet pamatā esmu noslēgta. Vienīgi ar draugu paveicies, viņš ir totāla manis kopija un tādā ziņā viss ok.
Iesaku neiespringt uz šo. Ir ok, ja riebjas lietas. Tas nozīmē, ka neesi pelēkā masa un tev ir savi principi un vajadzības, kurām seko.
30.09.2020 15:50 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Scorpio Moon
The Scorpio Moon needs full whole-soul engagement in life but might only find this in passionate, dramatic love affairs. A challenge, says Burk, is for them to find that in other areas of their life, too. Scorpio is a water moon, making you ultra sensitive to the moods around you.
30.09.2020 15:20 |
 
Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
Tu izklausies pēc mēness Skorpionā, kurš cenšās atrast visā dziļumu,intensitāti, citādi viss šķiet tāds virspusējs un nevietā, kamēr nejūt tā pa īstam.
30.09.2020 15:19 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits