Darbs Hesburger, atsauksmes

 
Reitings 3
Reģ: 04.08.2020
Labdien!
Kāda no jums ir strādājusi Hesburger? Vēlētos palasīt citu cilvēku pieredzi.
Sāku strādāt pirms diviem mēnešiem un rūgti nožēloju savu izvēli, esmu cita darba meklējumos, ar standarta darba laiku, jo ļoti maisa dzīvi tas, ka vienmēr bāž nedēļas nogalēs maiņas, nekur netieku, neko nevaru ieplānot, grafiks tāds nekāds. Pieteicos, jo reklāmā rakstīts, ka elastīgs darba laiks. Haha.
Man pagaidām vēl neiet tik ātri, kā citām darbiniecēm, taču ātrāk ir gan, kā bija pašā sākumā. :) Pretī nerunāju, esmu klusa, jo darba vieta nav vieta, kur vārstīt savu muti. Taču vienalga, lai vai kā censtos, lai vai cik ātri kustētos, vienmēr ir par lēnu, vienmēr kaut kur piesienas, tas tāāā kaitina! Piemēram, jātaisa čupa ar pasūtījumiem, gadās aizmirst aizpildīt kādu trauku ar sastāvdaļām. Piesienas. Uzpildu trauku ar sastāvdaļām? Aizkavējas pasūtījums, piesienas. Kā es varu uzturēt virtuvi spīdoši tīru, ja pie kases ir 3 darbinieki, rinda ar cilvēkiem un es viena virtuvē? Vai piemēram, 4 kasē, 2 virtuvē, vēl lielāka rinda ar cilvēkiem? Ja atkal kaut ko uztīru, llai tīrāka virtuve, aizkavējas pasūtījums, atkal piesienas. Pēc 8-9 stundām šeit es jūtos vairāk izmocīta, nekā, kad strādāju, mazgājot traukus 16-19 stundas.
Domāju, ka problēma ir tajā, ka pietrūkst darbinieku, nu nav normāli tas, ka vienam/diviem pa virtuvi jāplosās, kamēr pie kases pa 4 un kaudze ar cilvēkiem.
Man patīk vienveidīgs, monotons darbs un ir problēmas ar multitasking. Kad strādāju par trauku mazgātāju, mani pat uzslavēja par ātrumu. Man patika mazgāt traukus un bija ātri man viss. Šeit nekad un nekas nav gana labi, gaidu, kad tikšu ātrāk prom.
04.08.2020 10:27 |
 
Reitings 3
Reģ: 04.08.2020
Kauns nav, jo visus darbus uztveru vienādi, un visi darbi ir cienījami, vai tas būtu sētnieks un trauku mazgātājs vai kompānijas direktors. Visi darbi vajadzīgi. Neuzskatu, ka būtu jākaunas par šādiem darbiem. Vienmēr laipni sveicinos ar kasieriem un apkopējiem. :) Ļoti cienu šos cilvēkus. Ja šādu darbu uztver kaunpilni, tad arī jākaunas iet ēst uz Hesburger, kā klientam.
Es tā arī atbildu, ka strādāju Hesburger.
Emocionāli liek justies slikti, jo visu laiku rausta uz visām pusēm, vienam/diviem cilvēkiem jāspēj izdarīt 3-4 cilvēku darbs.
04.08.2020 10:34 |
 
Reitings 588
Reģ: 22.06.2020
Mani interesē, kā Tev šis darbs liek justies emocionāli? Vai ir kauns no draudzenēm, radiem, kursa biedriem? Vai arī neizpaud savu darba vietu. Plus, ja satiec jaunu cilvēku um Tev jautā par darbu, ko atbildi? Ja man kaut kas tāds būtu jādara, morāli sabruktu.
04.08.2020 10:29 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!