Līdzīgi kā Nikola, cenšos, lai mājās nebūtu neveselīgi našķi.
Kiskismau @ 29.05.2020 10:37darba dienās:brokastis- šokolades pārslas ar mandeļu pienu. Pusdienas, ja brīnumainā kārtā sanāk paēst tad makaroni ar tofu un salātiem. Vakariņas-kartupeļu pankūkas, saldēta pica vai kas cits ko var ātri uztaisīt. Protams, vakara našķi kāds cepums, šokolāde vai visbiežāk baltmaize ar ievārījmu.
Brīvdienas: bananānu pankūkas slīcinātas kļavu sīrupā vai ievārījumā. Pusdienās burgers. Vakariņās kāds našķis vai roltons.
Neveselīgi, es zinu :D Bet tāpēc vēlētos mainīt lieta un uzlabot attiecības ar ēdienu.
Lasu, cik daudzas ed dēļ stresa... Man ir tieši otrādi, stresa situācijās nevaru ieēst vispār.Tajā brīdī, kad ir stress, es arī neēdu vispār. Ēdu, kad tas ir beidzies vai tad, kad esmu tikusi "drošos" apstākļos, piemēram, ja stress darbā, vakarā mājās riju nepārtaukti.
Villanelle @ 29.05.2020 09:30Lūdzu, noraksturo savu vienas tādas vidējas dienas ēdienkarti.
Lūdzu, noraksturo savu vienas tādas vidējas dienas ēdienkarti.Silvera @ 29.05.2020 09:19Nekad neesmu diži daudz domājusi par saviem ēšanas paradumiem. Kamēr mans organisms un vielmaiņa ļauj, es izbaudu, ka varu ēst visu, ko vien gribu. Zinu, ka mūžīgi gan jau tā nebūs un zinu arī, ka šāda attieksme ir visnotaļ vieglprātīga, jo:
- dzeru daudz kafijas;
- viena no galvenajām piedevām, ko lieku teju pie visiem ēdieniem, ir majonēze;
- bieži garšo sālīts ēdiens;
- salīdzinoši maz dzeru ūdeni;
- mēdzu ēst diezgan vienveidīgi.
Turklāt nenodarbojos ar sportu. Bet nu.. tiešām nejūtu vajadzību neko mainīt pagaidām.