Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecības un alkahols

 
Reitings 1
Reģ: 22.02.2020
Kāpēc sievietes alkahola reibumā, kad tiek pārkāpta alkahola robeža krāpj parneri? Šādas dažas reizes ( cik zinu es) vairāku kādu garumā ir lēnām sabojājušas attiecības, kā arī jau attiecības ar draugiem. Ikdienā viss ir lieliski! Ir runāts un izrunātas šādas situācijas , bet alkahola "līnija" sievietei nav kontrolējama, viens malks vairāk un tāds kā "klikšķis" un cits cilvēks ar citu raksturu( gadrīz uzreiz redzams) Esmu centies pasargāt cilvēku no šādām situācijām, jo nākamājā rītā neko neatceras un nesaprot, kā kkas tāds ir noticis, bet nevienmēr es varu būt blakus un mēģināt pasargāt no šādām reizēm. Jo liekas ka es moku sevi un atpūsties vairs nevaru pilnībā, uztraucos par partneri, ka nepārkāpj "līniju". Šādas reizes piedodu un cenšos saprast ka tas nav apzināti, bet jūtu ka tas var atkārtoties. Kāds ir Jūsu viedoklis par šo?
22.02.2020 23:13 |
 
Reitings 1399
Reģ: 19.05.2016
Jā, VISAS sievietes. ?
24.02.2020 09:15 |
 
Reitings 167
Reģ: 29.01.2020
nu vecīt, tev jau sen viņu vajadzēja pamest, laikam sieviete spēj labi iežēlināt...
23.02.2020 14:23 |
 
Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Izklausās, ka tā ir alko atkarība, jo normālā gadījumā sievietei gan vajadzētu spēt apstāties brīdī, kad reibums sāk palikt nekontrolējams, ja jau iepriekš ir šāda pieredze, plus nākamajā rītā seko tas, ka "neko neatceras un nesaprot". Protams, ir jautājums, vai viņa pati jūtas apmierināta ar savu uzvedību. Ja pašai tādas pārdzeršanās un uzmanības meklēšana pie citiem vīriešiem (esot aizņemtai) šķiet fun, tas tiek ataisnots ar alko un īsta nožēla nav jūtama, tad meitene ir vienkārši vieglas uzvedības, kura domā tikai par savu ego, alkst citu vīriešu iekāri un uzmanību, uzliekot mīkstu savas otrās puses jūtām. Nevērtē viņu īpaši augstu, vai nu domā "kur ta liksies", "gan jau neuzzinās", bet ja uzzinās, "gan jau piedos kā vienmēr".
Man arī ir viena tāda druška, un es viņu uzvedu uz pareizā ceļa, riktīgi salamājot. Reizēm vajag atvērt acis un iedot kā ar āmuru pa pieri. Pateicu skarbiem vārdiem, kāda viņa izskatās no malas, kad atkal ir pārdzērusies, kad atkal karas kaklā pirmajam bikšainim, kas gadās viņas ceļā. Kā cilvēki no malas ne tikai ieņirdz, bet arī sāk vērtēt viņu ļoti zemu, un ka drīz tas alko jūtami nobeigs viņas veselību, izskatu, reputāciju utt. Ja viņa būtu laimīga par šādu dzīvesveidu, tad es ar tādu audzināšanu nenodarbotos, bet pati redzēju, ka pēdējā gada laikā pati pēc ballītēm ļoti pārdzīvoja savu uzvedību, lielāko daļu atcerējās miglaini vai vispār neatcerējās utt, bet baigi neizrādīja. Alkoholiķi ļoti bieži noliedz savu problēmu un domā, ka citi cilvēki no malas to tā īsti nepamana, jo pamatā "dzīvo kā pa miglu" un vispār daudz laika nevelta sevis analīzei, tā vietā ierauj un atkal viss ir labi. Respektīvi, iesaku skarbi izrunāties ar šo meiteni, pastāstīt, kāda viņa izskatās no malas, un vai tiešām vēlas būt tāda sieviete? Vai tiešām grib, lai ar laiku visi viņu uzskata par mau*u, vai tiešām grib pazaudēt visu, kas pašai svarīgs. Nav citu variantu, kā pārstāt dzert. Jo ja to nedarīs, būs arvien trakāk un trakāk. Beigās vēl kāds taxists pa pālim aizvedīs uz mežu un izdarīs visu, ko vēlas.
23.02.2020 00:02 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Es personīgi negribētu būt tādās attiecībās, kur man nepārtraukti būtu otrs jāvaktē, lai, ka tik neiedzertu par daudz un nesāktu krāpt.
Domājams, ka otrai pusītei vnk ir nosliece uz krāpšanu, kur alko tikai pastiprina.
Krāpšanai nav attaisnojuma, jo būsim reāli, ja Tu piedzertos līdz pelītēm, tad pat fiziski nebūtu spējīgs uz tuvību, ja vien viņa neguļ komā ar paplestām kājām.. tad tā būs nevis krāpšana, bet izvarošana.
22.02.2020 23:55 |
 
Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
.Kāpēc sievietes alkahola reibumā, kad tiek pārkāpta alkahola robeža krāpj parneri?

Nū, šis jautājums ir ļoti nekorekts. Arī vīrieši tā dara. Tik pat labi var attiecināt jautājumu uz vīriešu kārtas pārstāvjiem, kāpēc vīrieši alkohola reibumā krāpj.
Alkohols pa tiešo ietekmē smadzeņu ķīmiju līdz ar to ietekmē domu procesu, uzvedību un emocijas.
Risinājums? Nelietot alkoholu vispār, vai nedzert līdz baltajām pelītēm
22.02.2020 23:49 |
 
Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Vajag uzturēties kopā ar cilvēkiem kas nelieto alkaholu, tad nebūs šādu problēmu.
22.02.2020 23:23 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits