Pazuda dzirkstele

 
Reitings 18
Reģ: 02.12.2018
Ja godīgi par šo es vēlējos runāt jau diez gan ilgu laiku atpakaļ, bet nevarēju saņemties, tādēļ šoreiz esmu saņēmusies izstāstīt savu problēmu. Sākšu visu pilnībā no sākuma. Iepazinos ar viņu (dzēsts). Es ļoti uzklausītu Jūsu domas, droši arī privāti tās uzklausītu.
14.02.2020 03:09 |
 
Reitings 159
Reģ: 29.01.2020
kopsavilkums šim gara darbam: es,es, es, manas emocijas, es, es , es...
14.02.2020 07:05 |
 
Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
Izklausās, ka esi pilnībā pakārtojusi savu dzīvi viņam, kas jau liela kļūda pašā saknē. Es īsti nezinu vai vispār krāpšanu var piedot un aizmirst pilnībā, tas tev vienmēr vilksies līdz kā ēna, un vienmēr būs domas "ja nu atkal", pat strīdu brīžos tas nāks uz āru. Ja tu ar to spēj sadzīvot - ļoti labi, ja nē, tad nekas nākotnē tur labs nebūs, mocīsi tikai sevi. Neuzskatu, ka attiecībās ir jābūt tik lielam stresam un uztraukumiem, manuprāt, tā nav normāla dzīve.
Tas ka dzirksts ir beigusies, tā dažreiz notiek, tam pat nevajag nekādu iemeslu, dažreiz jūtas mēdz pazust, vai tas ir saistīts ar viņa sānsoli? tas jau tev pašai labāk būtu zināms. Man drīzāk izklausās, ka tu vienkārši ar šīm attiecībām esi "pārdegusi".
14.02.2020 04:16 |
 
Reitings 18
Reģ: 08.02.2020
Skolas pabeigšanu vajadzētu likt pirmajā vietā.
Ja zudusi dzirkst, tad vienmēr ir iespēja viņu pamest, braukt atpakaļ uz Latviju, iekārtoties atpakaļ vecāku paspārnē un pabeigt vismaz vidusskolu.
Ieteiktu skolas, darbus nepamest vīriešu dēļ. Parasti nopietni cilvēki nemaina vairākas reizes skolas, darbus dēļ otra cilvēka. Tev nav otra dēļ jāiet no ādas ārā un jārisina problēmas, kuras viņš negrib risināt. Neesi mamma, lai skraidītu, lūgtos, kārtotu viņa skolas lietas.
Ja 1x nokrāpa, tad var atkārtoties atkal.
Ja ceļojums bija ar prāmi, tad nemaz dārgi tas neizmaksā.
Tev viņš pats vairāk patīk vai dāvanas, ceļojumus, ko viņš dāvina? Uz šo jautājumu vari atbildēt pati sev nevis publiski.
14.02.2020 03:37 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits