Un kādi Jums patīk?

 
Reitings 42
Reģ: 03.02.2020
Tā kā šeit valda tukšums un totālāka garlaicība uzcepjam katu ko interesantu, lai rīt ir ko lasīt!

Tātad dāmas, kas jums vīriešus patīk? Kādas rakstura īpašības Jūs piesaista? Kādas īpašības Jums ir svarīgas? Kas Jūs piesaista vīrieša ārienē?
Ceru uz daudz jo daudz komentāriem...
un saldus sapņus visiem!
03.02.2020 23:02 |
 
Reitings 59
Reģ: 17.01.2013
Labrīt, Nobriedušais! Lasu tavus komentārus un domāju, vai Tu ar dzīvi esi apmierināts? Es protams, neapstrīdu ka esi zinošs, izglītots un tā, bet kāda velna pēc Tu tērē savu dārgo laiku, lai sieviešu forumā meklētu kašķi, un dižotos ar savām zināšanām? Tas tiešām liek aizdomāties, par Tavu vispārējo apmierinātību ar dzivi!
06.02.2020 08:30 |
 
Reitings 149
Reģ: 30.01.2020
bulta @ 06.02.2020 02:50
Asinsritē barojošās vielas?
Viss, kam ir nozīme ir Tavs hematokrīta līmenis, jeb sarkano asinsķermenīšu % asinīs. Jo augstāks hematokrīta līmenis, jo ātrāk skābeklis tiek piegādāts muskuļiem.
To vari palielināt uzturoties augstkalnē, lietojot retinātā gaisa elpošanas iekārtas, eritropoetīnu vai vienkārši mazāk palaižot savu muti tēmās, kurās Tev vajadzētu paklusēt.

Tev mazāk jāmuld, bet vairak jādara.
Ka jau es iepriekš teicu: https://my.clevelandclinic.org/health/diseases/9784-paranoid-personality-disorder
Tas ir tas ko Tu tagad dari:
Are hypersensitive and take criticism poorly.
Perceive attacks on their character that are not apparent to others; they generally react with anger and are quick to retaliate.
Have persistent suspicions, without reason, that their spouses or lovers are being unfaithful. (Tieši tāpēc Tu šobrīd esi forumā, jo gribi saprast ko sievietes doma)
Are generally cold and distant in their relationships with others, and might become controlling and jealous to avoid being betrayed.
Cannot see their role in problems or conflicts, believing they are always right.
Are hostile, stubborn, and argumentative.
Tend to develop negative stereotypes of others, especially those from different cultural groups.
Ceru, ka Tu tik gudrs, ka maki lasīt angliski:)
Tu vari arī aiziet pie laba psihiatra, bet viņš Tev visticamāk pateiks to pašu ko es. ?
06.02.2020 03:39 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Asinsritē barojošās vielas?
Viss, kam ir nozīme ir Tavs hematokrīta līmenis, jeb sarkano asinsķermenīšu % asinīs. Jo augstāks hematokrīta līmenis, jo ātrāk skābeklis tiek piegādāts muskuļiem.
To vari palielināt uzturoties augstkalnē, lietojot retinātā gaisa elpošanas iekārtas, eritropoetīnu vai vienkārši mazāk palaižot savu muti tēmās, kurās Tev vajadzētu paklusēt.
06.02.2020 02:50 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Es tā painformēšu - es ar sportu/sporta tehniku esmu uzbūvējis savu karjeru un varu atļauties trijos naktī dzert vermutu tieši šī iemesla dēļ.
Esmu pārliecināts, ka mans Vo2Max būs reizes divas lielāks par Tevi un man nevajag kaut kādus amatierus mani mācīt :)
Priekā!
06.02.2020 02:45 |
 
Reitings 149
Reģ: 30.01.2020
bulta
Tu tagad uzrakstiji izrejot no ta, ka dzivo Latvijas, Krieviejas un citu valstu zagli. Jo tie kas nopelna tik daudz cik Bezos, loti daudz strada. Bet tevis aprakstita, darba kaut ka nebija, tikai izklaide un kaut kada dizasanos.
Kaut gan es te atnacis nesen, es uzreiz varu pateikt, ka tev tapat ka Kiki ir sitais: https://my.clevelandclinic.org/health/diseases/9784-paranoid-personality-disorder
Tava problema ir tada pati ka vinai. Tu nepareizi edi un neguli labi. Tavs zinojums ir uzrakstits 01:03 (es rakstu no cita pasaules gala, ja kaut kas :D ) Tas ka tev liekas, ka tu baigi gudrs nenozime ka tas ta ari ir. Ka cilveki saka, ja tu esi tik gudrs, kapec tik nabags? Mes nenemsim, kaut kadu bomzi, vai alkoholiki, kam pat darba nav. Salidzini sevi ar Jeff Bezos :D
Es tev ieteiktu sakuma pariet uz veseligu dzives veidu, tiekot vala no sava liela alus vedera :D (ka es to uzzinaju? Vienkarsi lasot tavus tekstus var loti vienkarsi saprast tavu domu gajienu un kur tas tevi aizveda) Tev ir jasporto vairak un ar labu treneri, tas kurs izcinija pirmo vietu specifiski Arnold Classic. Vinam(-ai) jabut IFBB Professional League statusam. Vari pameklet seit http://www.ifbbpro.com/2019-ifbb-pro-card-winners-internal-use-only/, piemeram Aivars Grigjanis, Katerina Chistova, Lidia Huri Zaza (so sievieti es nedaudz pazistu, bet nerekomedetu, iedomiga un stulba :D, ej pie vinas trenera iespejams bus labs). But par latvijas cempionu un ar citiem tituliem neder. Sitais neder: http://www.ifbb.lv/, tas ir pavisam cita organizacija, kurai nav nekada sakara (šobrid) ar Mr Olympia. http://www.ifbb.lv/ ir korumpeta organizacija, kur vietas pieskir samaksajot naudu, vai savejiem. Kapec es rekomendeju veseligu dzives veidu? Kad asins rite ir labaka barajosas vielas (seit domats makroelementi, nevis taukaino edamo ko tu edi ar maizi un alu) aiziet atrak lidz smadzenem un tu doma labak.
06.02.2020 02:13 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Tam ir līmeņi.
Ir turīgie - 1-10milj net worth. Dzīvo vidusmēra mājā, spēj atļauties uzturēt 1-2 auto uz cilvēku, retu reizi brauc ceļojumā. Vairums šādu cilvēku ir kāds no Taviem nemanāmajiem kaimiņiem. Spēj atļauties pusslodzes mājkalpotāju.
Ir bagātie 10-100milj. Spēj atļauties vasaras māju vidusjūrā, ekskluzīvākus "brīvdienu" auto, palīgus ikdienā(lasi - personīgo šoferi, apsargu, pavāru, pilnas slodzes mājkalpotāju, etc). Var ietekmēt politiskus lēmumus.
Ir ļoti bagātie 100milj-1000milj. Spēj atļauties megajahtu. Ir mājas vairākās pasaules malās. Radikāli ietekmē politiskus lēmumus. Var sarunāt tikšanos ar gandrīz jebkuru pasaules cilvēku pāris dienu laikā.
Ir oligarhi. Šajā lauciņā visiem interesē viņu viedoklis. Sieva pateica, ka grib vakariņas parīzē? Pēc stundas Tava privātā lidmašīna ir gatava pacelties. Parīzē gribās izbraukt ar savu McLaren F1? Izgulies piece de resistance viesnīcā un rīt no rīta Parīzes labākais vallet ir to noparkojis pie viesnīcas ieejas. Jahta? Trešā lielākā Monako līcī. Pirmās divas ir Abramovičam, tāpēc Tu ar viņu nerunā. Politiski lēmumi? Pazvani prezidentam. Galu galā viņš pie Tevis pirms mēneša aizmirsa savas aproču pogas. Mīļākais pulkstenis izgājis no ierindas? Tas nekas, ka Tev ir kolekcija ar kopējo vērtību ap 50milj, Patek Philippe ir saņēmis Tavu overnight sūtījumu un Šveices labākais pulksteņmeistars nakts vidū ir ķēries pie darba.
Gribi aiziet uz sporta zāli? Nobrauc ar liftu trīs stāvus zemāk. Vajag pie ārsta? Beverlihilzas labākā slimnīca ir evakuēta, Tavi juristi ir noslēguši ar pasaules labākajiem ārstiem non-disclosure līgumu un ir gatavi kad Tu esi gatavs.
Sievietes? Labākās. Jebkurā diennakts laikā.
Attiecības? Ļoti smagi. Ja viss ir pieejams tagad un uzreiz bez jebkādiem kompromisiem, Tu neesi gatavs meklēt kompromisu ar sievieti.
Vēlies bērnu ballīti? Teilore Swifta ir aizņemta, bet Mailija Sairusa būs.
Naglu sienā? Tava apdrošināšana to ir aizliegusi.
06.02.2020 01:03 |
 
Reitings 149
Reģ: 30.01.2020

Kiki007 teksts @ 05.02.2020 09:52
Un aktieris,kurš dzīvo Holivudā droši vien nav mans pašmērķis, pirmkārt jau ģeogrāfiski...Muļķīgs piemērs!

Pirmkart Dzefs Bezoss (Jeff Bezos) nav aktieris (vismaz vajadzeja paguglet, kas vins ir pirms atbildet), otrkart vins nedzivo holivuda, bet gan sietla (Medina, Washington, located just outside of Seattle). Tas ir visbagatakais cilveks pasaule un vins ir amazon.com ipasnieks un vaditajs.
Treskart tas nav vina laika racinala izmantosana. Tiesi tapec vins ir visbagatakais cilveks pasaule, ka vins racionali izmanto savu laiku un noalgos kadu citu cilveku "naglu iedzīt sienā", tapec ka pasam naglu iedzit siena vinam izmaksas dargak.
Ja jus nemacejat lasit, un ari saskaitit vins nav milionars, vins ir miliarderis. Vins STUNDA nopelna $9 miljonus. Ja jus nemakat saskaitit tas minute ir $150 tukstoši.
Respektivi tas nagls sienā bus zelta verts :D Speciali prieks jums: pienemsim vins sitis pa naglu 2 minutes un bet mekles kur nopirkt naglu un pec tam vedis to majas kadus paris stundu. Respektivi $9 miljoni izmesti veja :D
Tieši tapec vins ir miliarderis, jo mak izrekinat kas ir izdevigak :)
Bet tie "turigie cilveki", kas jums apkart vienkarsi daudz mulda lai izmantotu Jusu kermeni savu seksualo vajadzibu apmierinasanai.
06.02.2020 00:26 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Nobriedušais @ 05.02.2020 00:48

Nu, ja es ta iztelojos, ka Dzefs Bezoss kurs STUNDA nopelna ap $9 miljoniem pats majas remontu taisa :D Tads neliels apsurds vai ne? :D

Man darba dēļ ir sanācis daudz komunicēt ar turīgiem cilvēkiem. Viņi ir tādi paši cilvēki kā visi. Ēd,guļ,strādā utt. Jā, pamatus viņš varbūt nelies mājāi,bet naglu iedzīt sienā varēs.
Pie tam nauda ir mainīga vērtība, šodien miljonārs,pēc gada pašam jāremontē māja. Es kā sieviete protu gatavot, šūt,adīt un vīram kreklu izgludināt. Lai gan varētu nedarīt neko, sēdēt un turpināt būt smuka! Esmu saimnieciska un ģimeniska un sagaidu,ka vīrietis būs tāds pats. Lai cik bagāta es nebūtu, man vienmēr būs patīkami pagatavot pusdienas ģimenei,kamēr vīrs nopļauj mauriņu dārzā! Tā ir īstā dzīve, vienkāršībā, saticībā un mīlestība nevis glamūrā un pontā. Tās ir manas vēlmes,citam citas vēlmes.
Un aktieris,kurš dzīvo Holivudā droši vien nav mans pašmērķis, pirmkārt jau ģeogrāfiski...Muļķīgs piemērs!
05.02.2020 09:52 |
 
Reitings 149
Reģ: 30.01.2020

Kiki007 teksts @ 04.02.2020 10:31
neatkarīgi no ienākuma līmeņa ir jāprot mājās remontu uztaisīt

Nu, ja es ta iztelojos, ka Dzefs Bezoss kurs STUNDA nopelna ap $9 miljoniem pats majas remontu taisa :D Tads neliels apsurds vai ne? :D
05.02.2020 00:48 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Man nepatīk troļļi kā tu hany sany
04.02.2020 11:36 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Izskata ziņā aktiera Bredlija Kūpera tipāžs ?
Gudrs,veiksmīgs,džentlmenis, labsirdīgs, tāds liels, sirsnīgs lācis ? ar humora izjūtu, ģimenisks, vīrišķīgs, neatkarīgi no ienākuma līmeņa ir jāprot mājās remontu uztaisīt. Nosvērts, mierīgs, vīrietis,kas atrisina problēmas nevis rada. Par viņu vairāk runā viņa rīcība un panākumi, nevis filozofē un romantizē par to kā būtu,ja būtu.
Seksīgs un prasmīgs!
04.02.2020 10:31 |
 
Reitings 59
Reģ: 17.01.2013
Labrīt! Man patīk par sevi pārliecināti, ar humora izjūtu apveltīti, godīgi un tādi, aiz kura pleca varu josties droši! ??
04.02.2020 09:06 |
 
Reitings 42
Reģ: 03.02.2020
sieviešu forumā nevienai nav ko teikt par to, kādi vīrieši Jums patīk? Šeit vispār sievietes sēž?
04.02.2020 09:02 |
 
Reitings 42
Reģ: 03.02.2020
kas tad nosaka vai iekopētais links aus ielikt bildi vai nē? Tas cik garš tas links ir?
03.02.2020 23:08 |
 
Reitings 42
Reģ: 03.02.2020
un atkal neielikās bilde :(
03.02.2020 23:07 |
 
Reitings 42
Reģ: 03.02.2020
03.02.2020 23:02 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits