Iepazīstoties online- kam pievēršat uzmanību?

 
Reitings 102
Reģ: 14.08.2019
Čau!
Te noteikti ir meitenes kuras ir pamēģinājušas iepazīšanās portālus/aplikācijas tādās kā flirts, tinder, badoo, utt .
Jautājums - kādam vīriešu profilam Jūs pievērsāt uzmanību, lai dotu viņam "iespēju"?
Jums Ir svarīgi redzēt vairākas, dažādas bildes, lai saprastu kas pa cilvēku, kāds statuss, vai tomēr pietiek ar vienu selfiju mājās?
Kas Tev ir svarīgi?
03.02.2020 09:31 |
 
Reitings 149
Reģ: 30.01.2020
eergle @ 06.02.2020 11:03
Kāpēc man liekas, ka nobriedušais nu galīgi neatbist savam nikam? :D

Jums neliekas. Tas ir vienkārši jūsu manipulācija lai mani pazemotu. No ka mēs varam izspriest, ka jūs izrēķinājāt uzbrukumu un šobrīd to izpildat.
Atkal, skatāmies psihiatrisko traucējumu sarakstu: https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/narcissistic-personality-disorder/symptoms-causes/syc-20366662
Have an exaggerated sense of self-importance
Become impatient or angry when they don't receive special treatment
Have significant interpersonal problems and easily feel slighted
React with rage or contempt and try to belittle the other person to make themselves appear superior
Un nedaudz šeit:
https://blogs.psychcentral.com/psychology-self/2017/09/narcissistic-projection/
Ways Narcissists Project and Attack You:
Calling you things that you are not
Preemptive strike
Whenever a narcissistic person feels threatened, they will call you the things that they themselves are as or are afraid that others see them as. And then they will try to stalk you, slander you, or discredit you. They will try to sabotage and destroy you. They will start a smear campaign and attempt character assassination. In their mind, frighteningly, you have become their mortal enemy.
Šādi es protu pielietot teoriju praksē ?
Vēl kāds grib diagnozi? ? Ha-ha
06.02.2020 17:42 |
 
Reitings 102
Reģ: 14.08.2019
Kāpēc man liekas, ka nobriedušais nu galīgi neatbist savam nikam? :D
06.02.2020 11:03 |
 
Reitings 149
Reģ: 30.01.2020
06.02.2020 05:51 |
 
Reitings 149
Reģ: 30.01.2020

Elie Saab teksts @ 04.02.2020 19:56
bet strādāt un veikt pelēkos ikdienas darbus un būt SATICĪGAM un PIEKĀPĪGAM dzīvesbiedram ... kaut kā tas tagad ir retums.

Es arī to pašu saku, neviena sieviete negrib būt saticīga un piekāpīga veicot ikdienas pelēkos darbus. Visas grib lai dzīvesbiedrs visu izdara, bet viņas tiksies ar draudzenēm, iepirksies veikalos un sedes dzīvesbiedram uz kakla ?
Man pieņemsim tādas ar pretenzijām, kuras grib uz visu gatavo nav vajadzīgas. Tādam tikai vairāki kaķi derēs ?
06.02.2020 05:46 |
 
Reitings 149
Reģ: 30.01.2020

Kiki007 teksts @ 04.02.2020 10:01
interesējas par mani

Kiki, tie cilveki kas interesejas par Jums vini vienkarsi megina ielist jusu galva lai saprastu ka ar jums manipulet lai aizvest jus lidz gultai vai kadai citai vietai kur tas cilveks apmierinas savas seksualas vajadzibas un pec tam ies talak. Proti vins varbut ari atgriezisies, jo vinam tak seksu vajag.
Man kadreiz bija attiecibas ar tadu meiteni ka Jus (vinai tolaik bija ap 25, jus varbut bisku vecaka spriezot pec jusu dzives pieredzes ar ko jus dalaties šeit foruma).
Vina bija loti tieva, bet to tievumu vina panaca ar badosanos (ar badajosam dietam). Pirms attiecibam mes ar vinu sarakstijamies kadus 6 menesus skype. Es vinu uztveru ka draugu un man pat neienaca prata kaut kadas atticibas veidot. Vienkarsi paplapat un viss. Tomer vina gribeja lai es uzaicinu vinu uz randinu. Viena momenta vina man ta ari pajautajai: Kas ar tevi nav kartiba? Kapec tu negribi uzaicinat mani randina? Nu labi es vinu uzaicinaju uz pirmo randinu. Pec tam vina mani aicinaja sava brivaja laika pati. Faktiski vina mani pavedinaja lidz gultai.
Mes tiekamies 2 nedelas, divreiz nedela. Katru reizi es paliku pa nakti. Mes gulejam ar vinu gulta pa nakti pilgi kaili un respektivi, pirms iet gulet es vienmer vinu apmierinaju. Lai jus neparprastu, mans dzimumorgans procesa nepiedalijas. Es apmierinaju vinu savadak. Lai but vel skaidrak nebiju neko vinas kermini bazis :D Savi es nebiju apmierinajis. Vina mani apmierinat negribeja, laikam domaja ka seks, tas ir kad kads izmanto vinas kermeni savam seksualam vajadzibam, nevis kad abi partneri viens otru apmierina. Nu labi, pec divam nedelam es saku izmantot vinas kermeni laikam ta ka vina to domaja. Pec tam es par vinu ari rupejos, piemeram gatavojot edienu, bet nekadas atdeves vispar nebija. Vina laikam domaja ka attiecibas, tas ir kad vina atlauj izmantot savu kermeni partnera seksualo vajadzibu apmierinasanai un pec tam partneris apkalpo vinas vajadzibas. Vina proti ari dizojas visam savam draudzenem ar to ka es vinu seksuali apmierinaju. Es vinu piekeru aiz ta, kad vina savai draudzenei stastijusi to skypa. Es sedeju vinu gaidiju, bet vina bija pie datora. Atnacu paskatities ko vina tur dara un saradzeju vinas saraksti. Pie ta vina izmantoja tadus vardus, ka man pasam pretigi bija to lasit (vemjosais smaidinš)
Man attiecibas svarigi, lai otrs cilveks macetu mani iedvesmot manam darbam utt. ka ari neskalo man smadznes (lai nebutu manipulativs). Kad es pa taisno vinu paludzu un ari paskaidroju, ka tas vinai jadara vina atteicas to darit, jo vajag tak smadzenes pielietot :D Nu es ar vinu izskiros pec 3 menesiem, jo es ieguldijos attiecibas un devu vinai to ko vinai vajadzeja (vismaz tas kas vinai patika), bet man nebija ta ko man vajag. Kad esmu viens es pats maku sevi iedvesmot. Bet kad man kads blakus, man ir nepieciesama papildus iedvesmosana, jo otrs cilveks faktiski man atnem energiju un ir ka papildus nasta.
Vina man pec tam rakstija, ka man no vinas tikai seksu vajadzeja :D Nu bet protams, tiesi tapec es no vinas izkiros pec 3 menesiem, pec tam kad vina atteicas mani iedvesmot :D Dzelzaina logika.
Kas ir kopigs vinai un jums? Tas ka jums ir paranoidas peronibas traucejumi. Respektivi jus needat labi, varbut slikti gulejat, rezultata namakat logiski domat un izdarit pareizus secunajumus, jo nepieversat uzmanibu visam sikam detelam un pec tam jums sanak absurdas idejas un domas.
Visu dzivi jus busiet nabaga un ir varbutiba, ka vientula. Vai nu ar cilveku kam ir narcistiskas personibas traucējumi, kurs jus visu dzivi kraps un skalos jums smadzenes, bet jums liksies ka visi viriesi tadi :D
Proti, šo manejo atbildi jus uztversiet ka personigo uzbrukumu, nevis ka iespeju uzlabot sevi. Jo tadi cilveki ka jus domajat ka esat ideali, citi vienkarsi jums uzbruk. Tas ir par jums: "Are hypersensitive and take criticism poorly." Vairak par sevi lasiet seit: https://my.clevelandclinic.org/health/diseases/9784-paranoid-personality-disorder
Par savu nakotnes dzives biedru lasiet seit: https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/narcissistic-personality-disorder/symptoms-causes/syc-20366662
06.02.2020 01:34 |
 
Reitings 149
Reģ: 30.01.2020
law7 @ 04.02.2020 20:06

Izteikta sešpaka, kas iegūta sportojot, ir gandrīz tikai profesionāliem sportistiem.
Savukārt, ar tiem, kuriem tā izteiktā sešpaka iegūta "fitnesojot", daudz kas nav jauki. Pazīstamām meitenēm ir bijušas attiecības ar tādiem puišiem. Viņas arī ir stāstījušas, kādas medicīniski nedrošas vielas tiek lietotas, t.sk., špricētas pa taisno muskuļos, lai augtu muskuļi un tiktu dedzināti tauki. Visas šīs attiecības ir izjukušas, jo tie puiši visi ir bijuši arī ar kaut kādiem pamatīgiem putniem attiecību jomā. Turklāt, ar tāda, faktiski neveselīga, dzīvesveida piekopējiem nav droši radīt bērnus.

Tur ta lieta, lai dabut isto sespaku ir nepieciesams loti veseligs dzives veids. Cilvekam ir jaed pareizi (noteikta laika un pareizi izrekinatas specifisko makroelementu devas), jagul labi (vismaz 7 stundas) un jaizpilda noteiku trenesanas programmu trenazier zale (2-3h). Proti ir ari jalieto uztura bagātinātāji. Ir japerk kvalitativu (0% tauku un 0% oglihedratu) olbaltumvielas (parasti tirgotas bunzas vai pakas), amino skabes, L-argenine (lai nepartreneties, jo pasu kermenis neizstrada nepieciesamo daudzumu), Glutamine (lai barotu jau izveidotus muskulus).
Bodibildings nav nekada rakesu zinatne, bet ir to so jadara lai dabutu rezultatu.
Tomer ir ari daudz negativu blakus efektu. Piemeram ir tada lieta ka ir parak daudz psihiski neveseligas sivietes (narcistiskas personibas traucejumi) kuri tev uzmaksies. Sadas sieveietes doma ka vinam ir japieder visam labakam. Un ja tu tai atteiksi, vina mekles ka tev atriebties. Piemeram sudzesies citiem viriesiem, ka tu vinu apvainoji, vai vel trakak, var policija uzrakstit suzdibu par izvarosanu.
05.02.2020 00:32 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Jā. Ja mani pazīsti, PM par to vari paziņot.
04.02.2020 22:42 |
 
Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
bulta @ 04.02.2020 20:18
Prese, nopietni?
Lai dabūtu funkcionālu, nevis mākslīgi veidotu presi ar pārtikas bagātinātājiem, viss pārējais organisms izskatīsies briesmīgi.
Kad sportoju, bija ļoti izteikti preses muskuļi, bet pārējais ķermenis izskatījās briesmīgs. Tu negribi redzēt, kā izskatās sportists ar 3% tauku saturu. Neviens muskulis vai ķermeņa daļa nebija veidota, lai izskatītos smuki, bet ķermanis būtu maksimāli ātrs. Tagad ir +5kg, ķermenis izskatās veselīgāk, prese mazāk izteikta.
Bet nu likt tinderī bildi ar kailu torsu ir pieņemami tikai tad, ja cilvēks nodarbojas ar bodybuilding un ieliek kādu bildi no sacensībām. Tīri tā, lai saprastu ar ko cilvēks nodarbojas.
Bulta tu no Jelgavas, vai +- tā gala?
04.02.2020 22:40 |
 
Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Bildes ar bērniem ir tricky, ja bērni ir liels nē, tad, attiecīgās bildes uzreiz ļauj atsijāt kandidātus, bet interese līdz ar to būs mazāk. Ja šo bilžu nebūs, atkal interese būs lielāka, betl var lieki izniekot laiku, ja šis nē atklāsies vēlāk.
04.02.2020 22:26 |
 
Reitings 312
Reģ: 24.09.2015
Kad biju Tinderī, tad uzmanību pievērsu bildēm: ja bija tikai viena bilde, likās, ka ir kāds neīstais profils, pusplikie torsi, sešpaku rādītāji, selfiji no tualetēm - pilnīgs nē. Ballīšu zvēri, kas apķēruši vairākas daiļavas, rokās vēl cigarete vai kokčika pudele. Strīpbikši notupušies pie sava bmw/audi /merša (iespējams, ne pie sava). Tie visi bija pa kreisi daudz nedomājot. Jā, arī pievērsu, kā raksta, ja nezina elementāru vārdu rakstību (nerunāju ne par divdabju teicieniem vai sazin ko, bet tiešām elementārām lietām).
04.02.2020 22:24 |
 
Reitings 143
Reģ: 09.10.2018
law7 @ 04.02.2020 20:06

Izteikta sešpaka, kas iegūta sportojot, ir gandrīz tikai profesionāliem sportistiem.
Savukārt, ar tiem, kuriem tā izteiktā sešpaka iegūta "fitnesojot", daudz kas nav jauki. Pazīstamām meitenēm ir bijušas attiecības ar tādiem puišiem. Viņas arī ir stāstījušas, kādas medicīniski nedrošas vielas tiek lietotas, t.sk., špricētas pa taisno muskuļos, lai augtu muskuļi un tiktu dedzināti tauki. Visas šīs attiecības ir izjukušas, jo tie puiši visi ir bijuši arī ar kaut kādiem pamatīgiem putniem attiecību jomā. Turklāt, ar tāda, faktiski neveselīga, dzīvesveida piekopējiem nav droši radīt bērnus.

Ļoti iespējams, ka tos putnus arī izraisa injicētās vielas, jo vismaz no daļas no tām paaugstinātā testosterona dēļ cilvēks kļūst nesavaldīgs un agresīvs.
Personīgi uz mani sešpakas nekad nav atstājušas iespaidu. Tās ātrāk saistās ar tādu nenobrieduša zaļa gurķa domāšanu, nevis vīrišķību.
04.02.2020 21:22 |
 
Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
bulta @ 04.02.2020 20:18
Prese, nopietni?
Lai dabūtu funkcionālu, nevis mākslīgi veidotu presi ar pārtikas bagātinātājiem, viss pārējais organisms izskatīsies briesmīgi.
Kad sportoju, bija ļoti izteikti preses muskuļi, bet pārējais ķermenis izskatījās briesmīgs. Tu negribi redzēt, kā izskatās sportists ar 3% tauku saturu. Neviens muskulis vai ķermeņa daļa nebija veidota, lai izskatītos smuki, bet ķermanis būtu maksimāli ātrs. Tagad ir +5kg, ķermenis izskatās veselīgāk, prese mazāk izteikta.
Bet nu likt tinderī bildi ar kailu torsu ir pieņemami tikai tad, ja cilvēks nodarbojas ar bodybuilding un ieliek kādu bildi no sacensībām. Tīri tā, lai saprastu ar ko cilvēks nodarbojas.

Es saprotu, ko tu centies pateikt, bet tāpat ir skaidrs, ka tu līdz galam nesaproti par ko tu runā.
04.02.2020 20:39 |
 
Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
law7 @ 04.02.2020 20:06

Izteikta sešpaka, kas iegūta sportojot, ir gandrīz tikai profesionāliem sportistiem.
Savukārt, ar tiem, kuriem tā izteiktā sešpaka iegūta "fitnesojot", daudz kas nav jauki. Pazīstamām meitenēm ir bijušas attiecības ar tādiem puišiem. Viņas arī ir stāstījušas, kādas medicīniski nedrošas vielas tiek lietotas, t.sk., špricētas pa taisno muskuļos, lai augtu muskuļi un tiktu dedzināti tauki. Visas šīs attiecības ir izjukušas, jo tie puiši visi ir bijuši arī ar kaut kādiem pamatīgiem putniem attiecību jomā. Turklāt, ar tāda, faktiski neveselīga, dzīvesveida piekopējiem nav droši radīt bērnus.

Nu redz, kā pati atzīsti dabīgā ceļā to tik viegli dabūt nevar. Lai gan tā daļa par "profesionālajiem sportistiem" ir stipri pārspīlēta.
04.02.2020 20:25 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Prese, nopietni?
Lai dabūtu funkcionālu, nevis mākslīgi veidotu presi ar pārtikas bagātinātājiem, viss pārējais organisms izskatīsies briesmīgi.
Kad sportoju, bija ļoti izteikti preses muskuļi, bet pārējais ķermenis izskatījās briesmīgs. Tu negribi redzēt, kā izskatās sportists ar 3% tauku saturu. Neviens muskulis vai ķermeņa daļa nebija veidota, lai izskatītos smuki, bet ķermanis būtu maksimāli ātrs. Tagad ir +5kg, ķermenis izskatās veselīgāk, prese mazāk izteikta.
Bet nu likt tinderī bildi ar kailu torsu ir pieņemami tikai tad, ja cilvēks nodarbojas ar bodybuilding un ieliek kādu bildi no sacensībām. Tīri tā, lai saprastu ar ko cilvēks nodarbojas.
04.02.2020 20:18 |
 
Moderators
Reitings 3679
Reģ: 13.11.2016
aphoria @ 04.02.2020 18:27
Kas vainas kailam torso? Ja jau ir ko rādīt, tad kāpēc gan ne? Kārtīga sešpaka jau kuram katram nav.

Izteikta sešpaka, kas iegūta sportojot, ir gandrīz tikai profesionāliem sportistiem.
Savukārt, ar tiem, kuriem tā izteiktā sešpaka iegūta "fitnesojot", daudz kas nav jauki. Pazīstamām meitenēm ir bijušas attiecības ar tādiem puišiem. Viņas arī ir stāstījušas, kādas medicīniski nedrošas vielas tiek lietotas, t.sk., špricētas pa taisno muskuļos, lai augtu muskuļi un tiktu dedzināti tauki. Visas šīs attiecības ir izjukušas, jo tie puiši visi ir bijuši arī ar kaut kādiem pamatīgiem putniem attiecību jomā. Turklāt, ar tāda, faktiski neveselīga, dzīvesveida piekopējiem nav droši radīt bērnus.
04.02.2020 20:06 |
 
Reitings 42
Reģ: 03.02.2020
domāju, ka darba devēji arī nevēlas pieņemt šādus vīriešus pieklājīgās iestādēs.
04.02.2020 19:57 |
 
Reitings 42
Reģ: 03.02.2020
aphoria @ 04.02.2020 18:27
Kas vainas kailam torso? Ja jau ir ko rādīt, tad kāpēc gan ne? Kārtīga sešpaka jau kuram katram nav.

man jau liekas, ka par to nav jāiesprings .. tatad tik daudz tās infomācijas un iespēju, ka to 6 paku dabūt var gandrīz jebkurš pus gada laikā. Mierīgi var savu draugu kuram nav muskuļu sūtīt uz sport zāli un dabūs viņš to 6 paku. Bet ar sakarīgu raksturu, prātīgu, saticīgu un strādīgu vīrieti mūsdienās gan atrast ir neiespējamā misija. Visi vēlas būt fitnes zvaignes instagram, izrādīties sabiedrības priekšā.... bet strādāt un veikt pelēkos ikdienas darbus un būt SATICĪGAM un PIEKĀPĪGAM dzīvesbiedram ... kaut kā tas tagad ir retums.
kad izrāda plikums ... man jau ieslēdzas tas... ka cita nav ko rādīt un kādas tad tam tur ir vērtības.. tāpat kā sieveite, kas izrāda plikas krūtis... uzreiz doma ka nav nekā cita ar ko lepoties un izrādīt. Piedevām ir gender euality ... un vīrietis kas irrāda pliku torsu internetā ir tas pats kā topless female ... amorāli.
04.02.2020 19:56 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Redpill @ 04.02.2020 18:47
Bultam bērni = red flag

Tas bija vairāk domāts tā,ka iepazīšanās portālā bērnu bildes nevajadzētu likt. Ko ar tādām bildēm vēlās pateikt-papucītis meklē mammīti? ?
Man patīk bērni, man šķiet,ka bērni padara dzīvi īstu,jēdzīgu. Nekas nav pret vīriešie ar bērniem. Tas drīzak ir pluss attiecīgā vecumā!
04.02.2020 19:08 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
aphoria @ 04.02.2020 18:27
Kas vainas kailam torso? Ja jau ir ko rādīt, tad kāpēc gan ne? Kārtīga sešpaka jau kuram katram nav.

Manuprāt, tādi meklē vienas nakts sakarus...tas ir tāpat kā sieviete publicē bildes ar dekoltē vai dupšu bildes. Seksuālā pieskaņa ir acīmredzama un rada noteiktas asociācijas. Bet varbūt tie ir mani stereotipi...paļaujos uz savām sajūtām šādos jautājumos ?
04.02.2020 19:05 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Blanche @ 04.02.2020 18:24

Riktīgi. ? Nesaprotu, kā to var nemācēt uzrakstit pareizi. Pirmajā klasē to māca. :(

1.klasē pavisam noteikti pareizrakstību tik padziļināti nemāca. Otrajā drīzāk ?
Cilvēki ir tik dažādi,man ir prieks par to,ka pasaule ir raiba-interesanti! ?
04.02.2020 19:01 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits