Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Palīdziet man

 
Reitings 2
Reģ: 23.01.2020
Esmu puisis kurš mācās vidusskolā un jau kādu laiku esmu izšķīries ar meiteni kura mani pameta un arī mācās ar mani vienā skolā... Izšķīrāmies dēļ muļķīga iemesla - ignorēšanu no viņas puses, (sākumā noliedza un tad tika pieķerta melos)
Bijām kopā 3 gadus, bija šad tad strīdi un tajā diena kad viņa mani pameta, viņa pateica iemeslu, ka mums ir rakstura nesaderība, es piestrādāju pie sava rakstura un mēnesi vēlāk viņa pateica jaunu iemeslu, kad tomēr viņas tuvinieki un draudzenee neuzskata kad būt kopā ir laba doma, tādēļ mani esot pametusi. Tāpēc nolēmām todien būt par draugiem, 2 nedēļas vēlāk pateica kad tomēr iemesls par tuviniekiem neesot īsts un vienkārši un jutusies tābitkā ka es nevēlos būt kopā tāpēc, pēc tā pasakot viņa mani noskūpstīja un mēs turpinājām skūpstīties ilgi... 5 dienas pēc tā kas notika viņa man pateica attiecības nesanāks atjaunot un ir zaudējusi interesi par mani un lai nekontaktējos ar viņu vairs. Un tagad kad ir pagājušas nedēļa kopš tā visa, man draugi, kuri iet vienā klasē ar viņu, saka kad sarakstoties ar citiem un skaļi ar draudzenēm apspriež to.
Jūs kā sievietes un meitenes varētu man pateikt vai dot vismaz variantus kāpēc viss tā, jo esmu apjukumā, kādeļ viņa mani noskūpstija un 5 dienas vēlāk ko tādu pasaka. Un vēl nedēļu vēlāk jau mēğina nomainīt mani?
Meiteni pats ļoti mīlu un būtu gatavs uz visu, viņa man ir ļoti īpaša, jo ar viņu asocējās visas labākās atmiņas un neviena cita meitene nespēs dot tādu sajūtu kāda bija ar viņu, taču nezinu vai ir iespējams ko mainīt, jo nesaprotu kas šobrīd notiek....
23.01.2020 18:28 |
 
Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Piekrītu ka skriet pakaļ nevajg, tas tikai atbaida.
23.01.2020 23:49 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Varu vēl bilst, ka Tu radīji situāciju, visu laiku skrienot pakaļ un pieprasot uzmanību.
Tas ir tāpat kā ar āboliem ābolu gadā. No sākuma nogatavojas mazliet ābolu Tu tos ēd, bet velāk jau vars negribi, jo to ir tik daudz, ka jau atstāj zemē, lai sapūst. Nevajag. Bet gadā, kad nav ābolu Tu tos ļoti gribi, jo tas ir deficīts un ar 3 gabaliem nepietiek, lai apmierinātu kāri. Tā arī ar Tavām attiecībām.
Vajag darīt savas lietas, cienīt sevi un ļaut lai meitene ir tā, kas prasa uzmanību. Cieni sevi. Praktizē Nofap!
23.01.2020 23:40 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
23.01.2020 23:26 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Tā lieta, kas notiek ir tā, ka Tu ar laiku paliki pārāk mīksts un pārāk sāki censties meitenes labā. Skraidi pakaļ. Kādu brīdi, tas var patikties, bet meitenēm tomēr vairāk patīk tādi vēsāki tipi, kas ir kaislīgi guļamistabā, bet ārpus tās ne.
Šobrīd viss labākais ko Tu varētu darīt ir vienkārši pārtraukt jebkādu kontaktu un virzīties uz priekšu. Viņai tāpat nepatiks, tas ka Tu skrien pakaļ vai pastāvīgi drukā saldus tekstus.
Lai ātrāk aizmirstu es varu ieteikt izdzēst visas ziņas, telefona nummuru, izdzēst no facebook un pēc 2 nedēļām jutīsies jau daudz labāk.
Ja, vēlies mainīt sevi un kļūt vīrišķīgāks un par sevi pārliecinātāks + emocionāli stabilāks + drošāks + labāks komunikācijā + skaidrāku prātu(labāks mācībās), tad sāc apgūt NOFAP. To var darīt kopā ar austrumu ciņām. NOFAP informācija ir atrodama reddit un youtube.
Domāju arī, ka Tev ir nepieciešams atkopšanās periods, kur Tu vari uztaisīt sev challenge 30dienas bez fapošanas.

Tavā vecumā optimāli būtu, ja ejakulācija notiek tikai 5dien vai 6dien (skolas laikā) un brīvā laikā ik pa 3 pilnām dienām. Bet pēc 18 gadu vecuma reizi 4dienās, pēc 25 reizi 6 dienās un pēc 30 reizi 8 dienās.
Tam visam paralēli var praktizēt austrumu cīņas, kas iemācīs vairāk sakoncentrēt savu enerģiju un izmantot vajadzīgos brīžos.
Šobrīd iesaku uzlikt austiņas un youtube paņemt kādu "gaided meditation" un sekot norādēm, kamēr aizmiedz.
23.01.2020 23:24 |
 
Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Ahh, skolas laiki jau sen aiz muguras, tāpēc varu paskatīties uz situāciju mazliet "pieaugušāka" cilvēka acīm.
Zinu, ka patreiz jūties dranķīgi un par visām varītēm gribi viņu atpakaļ. Ar to reiz nākas saskarties visiem.
Kā jau te iepriekš minēja, meitene tiešām izskatās jauna un vēl vējš svilpo galvā, pati īsti nezin ko grib. Visticamāk kāpēc tā notika, jums iestājās rutīna un meitenei vēl sagribējās patrakot apkārt ar citiem, iespējams arī jau noskatīja citu, bet tas viņu atšuva, vai kaut kas nesanāca pa prātam, tāpēc uz brīdi atgriezās atpakaļ pie tevis.
Tici man, lai arī patreiz Tev tā neliekas, tev viņu nevajag. Ar laiku tu to sapratīsi un parādīsies kāda, kas Tevi spēs novērtēt. Labākais ko tu šobrīd vari darīt ir pievērsties sev un ieguldīt laiku sevī, pilnveidoties, attīstīties un kļūt patstāvīgākam. Pieredze rāda, ka ļoti iespējams šī pati meitene tad to pamanīs un pati tevi uzmeklēs, bet Tev tad viņa vairs galīgi nesaistīs un tu atšūsi viņu tāpat kā viņa tagad atšuva tevi.
23.01.2020 20:00 |
 
Reitings 686
Reģ: 06.02.2016
Tarpiņu paspēji iemercēt vismaz ?
23.01.2020 19:56 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Tādā vecumā meitenēm neinteresē labie puiši, kas vēl plusā ir gatavi viņas dēļ uz visu. Droši vien palika garlaicīgi, lai arī cik liela ir mīlestība viņa ir mainīga un Jūs vēl abi esiet ļoti jauni. Labāk šķirties tagad, nekā kad būtu viens otram nodarījuši pāri.
Lai skrien un uzraujas uz kādu babņiku un, tad varbūt savādāk sāks domāt.
Tev novēlu būt pārliecinātam par sevi, izkopt sevi, būt labākā sevis versija, noteikti nevajag domāt, ka viņa tāda vienīgā, gan satiksi vēl tādu, kas sagrozīs Tavu galvu un būsi iemīlējies līdz ausīm.
23.01.2020 19:54 |
 
Reitings 90
Reģ: 18.01.2020
Lielākā daļa cilvēku savā dzīvē sastapsies ar salauztu sirdi vai nodevību. Reti kuram pirmā mīla paliek uz visu mūžu.
Es uzskatu, ka meitene vel nav pieaugusi un nav gatava attiecībām, drošvien, tevi izmantoja kamēr meklēja citu vai lai palielītos draudzenēm, ka viņai ir draugs un ka var izrīkot tevi pēc sirdspatikas. Varbūt viņai patīk speleties ar jūtām, patīk, ka skrien pakaļ, tapēc nozūd un atkal parādas tādā veidā tevi “kārdinot” un gūstot uzmanību no tevis.
Nav ko pārdzīvot, vel esi jauns, dabūsi meiteni kura gribēs tevi un pieņems tādu kāds tu esi. Nevienam jūtas un mīlestību pret sevi neuzspiedīsi.
Centies ar viņu nekontaktēties, nelūgties un necenties viņu dabūt atpakaļ, kļūsti labāks un viņa iespejams nožēlos to, ko ir pazaudējusi. Galvenais neskrien pakaļ, tas viņai sagādās baudu un iespejams dižosies ar to, ka ir puisis, kas skrien viņai pakaļ un nespēj viņu aizmirst, jo viņa ir “laba”.
23.01.2020 19:18 |
 
Reitings 2
Reģ: 23.01.2020
Esmu puisis kurš mācās vidusskolā un jau kādu laiku esmu izšķīries ar meiteni kura mani pameta un arī mācās ar mani vienā skolā... Izšķīrāmies dēļ muļķīga iemesla - ignorēšanu no viņas puses, (sākumā noliedza un tad tika pieķerta melos)
Bijām kopā 3 gadus, bija šad tad strīdi un tajā diena kad viņa mani pameta, viņa pateica iemeslu, ka mums ir rakstura nesaderība, es piestrādāju pie sava rakstura un mēnesi vēlāk viņa pateica jaunu iemeslu, kad tomēr viņas tuvinieki un draudzenes neuzskata kad būt kopā ir laba doma, tādēļ mani esot pametusi. Tāpēc nolēmām todien būt par draugiem, 2 nedēļas vēlāk pateica kad tomēr iemesls par tuviniekiem neesot īsts un vienkārši jutusies tā itkā es nevēlos būt kopā tāpēc arī esot pametusi, pēc tā pasakot viņa mani noskūpstīja un mēs turpinājām skūpstīties ilgi... 5 dienas pēc tā kas notika viņa man pateica ka attiecības nesanāks atjaunot un ir zaudējusi interesi par mani un lai nekontaktējos ar viņu vairs. Un tagad kad ir pagājušas nedēļa kopš tā visa, man draugi, kuri iet vienā klasē ar viņu, saka kad sarakstoties ar citiem un skaļi ar draudzenēm apspriež to.
Jūs kā sievietes un meitenes varētu man pateikt vai dot vismaz variantus kāpēc viss tā, jo esmu apjukumā, kādeļ viņa mani noskūpstija un 5 dienas vēlāk ko tādu pasaka. Un vēl nedēļu vēlāk jau mēğina nomainīt mani?
Meiteni pats ļoti mīlu un būtu gatavs uz visu, viņa man ir ļoti īpaša, jo ar viņu asocējās visas labākās atmiņas un neviena cita meitene nespēs dot tādu sajūtu kāda bija ar viņu, taču nezinu vai ir iespējams ko mainīt, jo nesaprotu kas šobrīd notiek....
23.01.2020 18:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits