Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

nesaprotu, ko lai dara ar sajūtām... + diviem vīriešiem

 
Reitings 38
Reģ: 10.12.2017
Labvakar!
Ceru, kad kāda spēs palīdzēt, ne tikai nosodīt. Pati esmu muļķe, to es apzinos.
Biju kopā ar savu puisi četrus gadus, ļoti gribēju ģimeni, bērnus utt, itkā viss bija kārtībā, attiecības ļoti labas, bet viņš nezināja no savas puses vai esmu viņam īstā, vai vēlas bērnus ar mani utt, tā viņš man teica, kad mani mīl, bet nevarot pateikt, kad esmu viņam īstā, lai precētos utt.
Viņš ir 9 gadus par mani vecāks. Bija jau domas par šķiršanos, tieši šī iemesla dēļ, nejutos labi, mani tas nomāca, bet dzīvoju tālāk.
Bet... Vienu dienu satiku CITU... Kurš vienkārši sagrieza manu pasauli otrādāk. Man nebija šādas sajūtas bijušas ne pret vienu, kā pret šo CITU. vienkārši un totāli iemīlējos...
Un ko es izdarīju - viss automātiski izšķīros.
Problēma bija viena - šo CITU pirms diviem mēnešiem pameta un viņš ļoti esot pārdzīvojis, bet neticēju, kad esmu viņam kā plāksteris... jo tās visas sajūtas, to ko jutu un kā viņš pats saka, ko juta utt..
Protams šis CITS apbūra mani ar komplimentiem, ar visām sajūtām, stundām ilgām sarunām utt.... Viss bija lieliski precīzi neilgu laiciņu, bet, pēkšņi kaut kas ir mainījies, es to ļoti labi jūtu... viņam ir mainījusies attieksme, vairs nav tik mīļš utt... es viņam protams uzjautāju un uzrakstīju savas sajūtas, uz ko viņš man ir atbildējis, kad vēlas būt ar mani, bet viņam ir jātiek galā ar šīm sajūtām pret iepriekšējām attiecībām, lai veidotu ko jaunu...
es par to tagad pārdzīvoju, negribu kaut ko gaidīt, kamēr tiks galā ar savām sajūtām... mani sāk mākt domas, vai esmu rīkojusies pareizi šķiroties, iespējams dēļ puiša, kas vienkārši būs papriecinājies utt....
esmu tā apmaldījusies.... bailes nožēlot...
zinu, kad nav laba šāda situācija, bet es ceru, uz kādas ieteikumu, kā man šādā situācijā vislabāk rīkoties.....
paldies jau iepriekš...
22.01.2020 00:08 |
 
Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Jā, meitenēm taisnība. Viss ir pareizi izdarīts, tādēļ par to laiku, ko pavadīji ar bijušo draugu, vari tikai paturēt gaišā piemiņā.
Pēc manas pieredzes, pat, ja ar šo puisi nebūs turpinājuma, tad nav jābaidās palikt vienai pašai ar sevi. Man sākotnēji bija ļoti grūti ar to - kad atnāc mājās pēc darba, ir kapa klusums, neviens pat nekaitina, un tā vien gribējās raudāt, kāda muļķe es biju. Var sākties sentimentālas pārdomas, kas uzvedinās uz domām, ka varbūt jāprasās atpakaļ, bet tā darīt nevajag.
Vajag iemācīties izbaudīt laiku vienai un kā izrādās, var daudz ko vairāk iemācīties, saprast, cik daudz Tu spēj izdarīt pašas spēkiem, līdz ar ko, nākošo puisi vērtēsi jau pēc jauniem standartiem ( varbūt nevērtēsi, varbūt šis Pats būs the one ?)
23.01.2020 19:01 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Meitenes visu pareizi pateica :)
22.01.2020 20:02 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Piekrītu pārējām dāmām, Tu visu izdarīji pareizi!
No sevis varu piebilsts,ka lecot no vienām attiecībām uz otrām,reti,kad nākamās ir veiksmīgas. Ieteiktu paņemt pauzi no vīriešiem un randiņiem. Sadziedēt savas brūces,izbaudīt laiku vienatnē. Vienatne var būt ļoti vērtīgs un pat laimīgs laiks dzīvē, labs atspēriena punkts laimīgām attiecībām nākotnē.
22.01.2020 18:12 |
 
Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Pilnīgi noteikti visu izdarīji pareizi!
Vīrieši ļoti ātri saprot, vai sieviete viņam ir/nav īstā. Tas ir nedēļu vai mēnešu jautājums, ne jau gadu. Tā būtu sevis mocīšana un necienīšana, turpinot būt attiecībās ar kādu, kurš ilgstoši nevar izlemt, esi tu viņam "derīga" vai neesi.
Tu esi malacis, ka izšķīries, nevis sāki mēģināt veidot paralēlas attiecības, kā daudzi diemžēl dara mūsdienās.
Un par to otro vīrieti. Lai viņš aplaiza savas brūces, nevajag mesties viņam par glābēju un psihoterapeitu, tā cīņa viņam pašam jāizcīna. Tavā vietā ietu uz randiņiem ar citiem, mazums, uzplaukst kaut kas skaists!
22.01.2020 15:58 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ja vīrietis nezin vai īstā, tātad nav īstā.
Ja vīrietim jāpadomā jūtas pret citu, jāsagremo bijušais, tātad īsti līdz galam neieinteresēji. Padomā pati vai kāds kļūst tik ātri vēsāks, atturīgs, ja otrs interesē. Vai otrs riskēs ar frāzi par sagremošanu, ja apzinās, kamēr sagremo Tev var cits pievērst uzmanību, zaudēt Tevi.
Aizmirsti abus un gaidu trešo.
22.01.2020 09:28 |
 
Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
Viss izdarīts pareizi - te nav ko nožēlot.
kad vēlas būt ar mani, bet viņam ir jātiek galā ar šīm sajūtām pret iepriekšējām attiecībām, lai veidotu ko jaunu...

Tu jau visu esi izdarījusi - tagad jādod brīvība, jāieņem nogaidoša pozīcija un jāskatās kas būs. Vienu mēnesi var pagaidīt (vismaz līdz valentīndienai noteikti), ja nav, tad move on.
22.01.2020 08:34 |
 
Reitings 174
Reģ: 26.11.2015
Sveika!
Es teiktu,ka nekas tev nav jànožèlo.
Ar 1 vīrieti ja viņś pats izteicås,ka viņš neredz pagaidåm nàkotni ar tevi tad arī visticamàk neredzės.Kàda jėga kautko velti gaidīt un turpinàt attiecības.
Otrs-Tu sàkumà nezinàji,ka viņś ir nesen šķīries. Tà nav tava vaina,vienìgi nevajadzèja lekt tik strauji no vienas laivas otrà. Bet katrà ziņà dzìvė nav nepareizu lèmumu. Noteikti bùs kàds kurś nesàpinàs tevi,neizmantos kà plaksteri un mīlės tevi patiesi.
Un Ja tavs iepriekśėjais puisis nelūdz tevi atgriezties tad nav ko paśai iet atpakaļ.
Ir stulbi saprast ,ka esi kàdam bijis plàksteris.
Bet nu turies. Viss būs labi. :)
22.01.2020 07:44 |
 
Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Ja jau izšķīries tad nu jau ir par vēlu. Atpakaļ tevi neņems un arī nevajag mēģināt atjaunot vecās attiecības. Dzīvo tālāk. Padzīvo viena.
Varbūt tam puisim uzrakstīja bijusī un viņam tagad prātu jauc. Pagaidi paies laiks.
Nesaprotu tās meitenes kuram 365 dienas gadā vajag būt attiecības un nevar padzīvot, bez vīrieša blakām.
22.01.2020 07:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits