Kādi vīrieši dominē mūsu sabiedrībā?

 
Reitings 91
Reģ: 14.08.2019
Sveiki!
Pacelšu tēmu kura mani ieinteresēja.
Jautājums vairāk laikam meitenēm par puišiem kuriem ir 20gadi un vairāk.
Pēc Jūsu personīgās pieredzes vairums vīriešu uzsākot kaut kādu kontaktu ar Jums ir kādi?
Labie zēni kuri nāk pretī ar visu savu lielo sirdi un grib ļoti iegūt Jūsu uzmanību, vai tomēr sliktie zēni "alfa tēviņi" kuri Jums ir jāiekaro?
Ja skatās ārzemju pickup kursus (par sieviešu savaldzināšanu), tad pilnīgi visos tajos kursos dominē uzskats, ka tomēr ir tā, ka vairums sabiedrībā ir labie zēni, kas protams neesot efektīvi, līdz ar to apmāca tādu attiecību modeli pret meitenēm, kur vīrietis ir alfa un meitenei viņš ir jāiekaro.
Bet neņemiet par piemēru tikai tos vīriešus kuri Jums patīk. Paskatieties uz pilnīgi visiem vīriešiem kopā no Jūsu pieredzes. Kādi īsti dominē?
Paldies par komentāriem!
17.01.2020 09:52 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
bulta @ 18.01.2020 17:27
Ieej vīriešu forumā un uztaisi aptauju, cik vīrieši būs gatavi iet uz 10 randiņiem bez seksa. Ja pēc piektā nav, 99% būs sen atmetušies. Un atkārtoju - uzjautā to vīriešiem, nejautā to sev.
Būs daļa, kas nevedīs uz mājām, tie parasti būs tie, kuri dzīvo kopmītnēs vai pie mammas.

Vecīt,kad es biju brīva,man bija 3-5 pieludzēji ar ko tikties. Ja kāds pārāk uzmācīgi mēģināja virzīt lietas tālāk,paskaidroju,ka man sekss ir svarīgs.Es iemīlos,vēlos attiecības pēc tā...pagaidām neesmu gatava. Viss,ja kāds atmetās,tad tikai uz labu. Bet kā likums, tādi,kas pazuda pēc pusgada rakstīja atkal ?
18.01.2020 17:50 |
 
Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Kiki007
Es ar to vīrieti biju labi pazīstama iepriekš, tāpēc nebija gluži tā, ka 5. reizi dzīvē viņu satieku. Netaisnojos, bet fakts. Viņš to apakšveļu dāvināja ar domu, ka nu es tūlīt izkusīšu, tomēr tā nebija. Tas bija mūsu pēdējais randiņš. Jo nu dāvināt apakšveļu ne savai draudzenei.. man arī tas šķiet ļoti vulgārs žests.
18.01.2020 17:38 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Ieej vīriešu forumā un uztaisi aptauju, cik vīrieši būs gatavi iet uz 10 randiņiem bez seksa. Ja pēc piektā nav, 99% būs sen atmetušies. Un atkārtoju - uzjautā to vīriešiem, nejautā to sev.
Būs daļa, kas nevedīs uz mājām, tie parasti būs tie, kuri dzīvo kopmītnēs vai pie mammas.
18.01.2020 17:27 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Es nekad neiet pie vīrieša uz mājām,ja neplānotu seksu. Attiecīgi tas nav 5 randiņš,pat 10 nē. Apakšveļa dāvanā mani aizskartu. Ko Tu no sevis esi iedomājies!? ?
Tu izliecies par to,kas Tu neesi,tāpēc arī tas nogurdina. Ja attiecies pret otru kā pret objektu,tad,protams, ir jāviļās,ka mīlestības jūtas nedzimst.
Jādzīvo ir ar atvērtu sirdi!
18.01.2020 16:53 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Lasot bultas tekstu liekas, ka zobos jau kariess iemetās :D
18.01.2020 16:18 |
 
Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
bulta

Nu jā, man tik saldens scenārijs atbaidītu. Kāpēc gribi visu tik ļoti iestudēt, kāpēc nevari randiņā vienk ļauties un būt tu pats?
Man vienreiz piektajā randiņā vīrietis uzdāvināja veļu, un es galīgi nebiju priecīga. Pirmkārt, biksītes bija par lielu, izskatījās kā bumbierenes ? komplekta krāsa oranža, un oranžā ir vispār no no priekš manis, nepiestāv arī pie sejas. Tajā brīdī šķita, nu kāpēc tu man ko tādu uzdāvināji ? būtu labāk kopā aizgājuši uz veļas veikalu un izvēlējušies, tas arī būtu seksīgāk.
18.01.2020 15:43 |
 
Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Ja tu jautā, kādi vīrieši dominē, es ar nožēlu varu atzīt, ka dominē sievietes. :(
18.01.2020 15:23 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Kiki, ir vīrieši, kuri nekad nebūs ģimenes materiāls, lai vai cik jauki tie izturētos pret sievieti. Un, protams, tādas ir arī sievietes.
Varbūt es izvēlos sievietes, kuras man nav piemērotas, bet ja sieviete man patīk, vai es varu izmainīt savu gaumi sievietēs? Ja es esmu divmetrīgs, slaids, vai man fiziski būtu iespējamas attiecības ar īsu un apaļīgu dāmu? Diez vai. Savukārt slaidās un garās, parasti, ir dārgas sievietes ar lielu piekrišanu no pretējā dzimuma.
Jā, es lieliski māku spēli, es varu sarunāt tikšanos ar jebkuru sievieti, ja es to tiešām vēlētos. Piebraukt kā Šons Konerijs ar Aston Martin DB7 V12(vai Vantage, pārējie ir pārāk dārgi) un nolaistu jumtu, perfekti augumam uzšūtā uzvalkā ar krāsainām zamšādas kurpēm, skanot Fila Kolinsa "You'll be in my heart", aizvest uz lielisku, bet mājīgu kafejnīcu īsam small talk pirms doties pie manis, kur jau iepriekš radīta atmosfēra lieliskam vakaram, rožlapiņas, klusa, liriska mūzika, sveces, kamīns un ziedu buķete kārbā ar viņas mīļākajiem gardumiem, par kuriem esi uzzinājis, uzjautājot to viņas labākajai draudzenei viņai nezinot. Jā, lieliska filma un nedaudz atturīga attieksme pret viņu, liekot viņai pašai spert pirmo soli, liekot viņai pašai piesēsties tuvāk, redzot siltumu viņas acīs un sirdskukstus, kuri ir palikuši skaļi un to ātrais ritms piepilda neērtos klusuma brīžus. Pēc lieliski pavadīta vakara, gaidīt otro vai trešo randiņu, kurā uzdāvināt viņai Laumas veļu, liekot viņai sajusties kā devītajās debesīs. Un atkal - nedaudz neveiklā klusēšana, maigie pieskārieni un tad Tu čukstot vināi ausī nodziedi Ronana Keatinga - When you say nothing at all
The smile on your face let's me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall
You say it best
When you say nothing at all
Jā, es spēli māku. Taču tas viss prasa ļoti daudz spēka. Saproti mani, iekārdināt var jebkuru sievieti, bet kā jau Tu teici, dažreiz sievietes pie tā pierod un vēlas to pašu katru reizi. Un būsim reāli, piece de resistance randiņi prasa ļoti lielus resursus un plānošanu. Es to biju gatavs darīt pirms 10 gadiem, bet tagad? Es nezinu. Man patīk iepriecināt, nepārproti, bet man nepatīk sajusties muļķim, aplidojot sievieti un beigās paliekot bešā.
Zini, es esmu ļoti liels romantiķis un pārāk ātri iemīlos cilvēkos, tāpēc, uzskatu, ka labāk ir vienkārši būt džentelmenim, nekā palikt ar salauztu sirdi.
Tāds esmu es, pazīstu vēl tādus. Tie ir lieliski cilvēki. Patiesi, gudri. Taču viņi visi vairs nav gatavi iet cauri tai ugunij un ellei ko sauc par sievietes prātu. Viņi visi strādā labos amatos, ir turīgi, gudri, bet vieni. Jo tā ir vieglāk. Jo tā ir vieglāk, nekā darīt visu kādas sievietes dēļ, palikt ar salauztu sirdi un vēlos vakaros sēdēt dīvānā bez krekla, dziedot Lenija Kravitza - Believe in me
I can't go on
I know not what to do
My heart is worn
I feel as If I'm through
Please believe in me
'Cause what I need is for you
To believe in me
18.01.2020 15:03 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
bulta @ 18.01.2020 12:43
Gudram, veiksmīgam un vīrišķīgam vīrietim nav laika cīnīties par meiteni, kura satiekas ar vairākiem. Un te mēs atkal nonākam pretrunās, kas ir veiksmīgs. Varbūt, Tavuprāt tas ir tāds, kurš brauc ar pāris gadu vecu, kredītā ņemtu auto, strādā par mazu četrciparu aldziņu un īrē divistabu dzīvokli jaunā projektā? Nē.
Nemelo sev, tādi vīrieši neeksistē. Paralēli viņi satiekas un guļ ar citām, tikai Tev šķiet, ka viņš Tevi aplido mēnešiem.

Man nav jāmelo sev.Es saku,to ko es zinu. Bulta, Tu esi iedomājies, ka sievietēm no Tevis vajadzīga tikai nauda. Un tā arī,jo Tu tiecies ar tādām. Tu pats visu laiku izvēlies sievietes,kuras Tev nav piemērotas un tad secini,ka labāk dzīvot vienam. Iespējams vienam ir vieglāk,bet lasot Tavus tekstus,laimi tajos nesajūtu.
Vairāk vai mazāk katrs vīrietis nonāk pie atziņas,ka vēlās ģimeni. Un tam nav nozīmes četrciparu alga vai piecciparu. Vīrietis ir vīrietis. Viņš vēlās sievieti.
Jā, iespējams,viņš guļ ar citām, bet prātā ir tā viena,kuru dabūt nevar. Un nedomāt par viņu nevar.
18.01.2020 13:12 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Gudram, veiksmīgam un vīrišķīgam vīrietim nav laika cīnīties par meiteni, kura satiekas ar vairākiem. Un te mēs atkal nonākam pretrunās, kas ir veiksmīgs. Varbūt, Tavuprāt tas ir tāds, kurš brauc ar pāris gadu vecu, kredītā ņemtu auto, strādā par mazu četrciparu aldziņu un īrē divistabu dzīvokli jaunā projektā? Nē.
Nemelo sev, tādi vīrieši neeksistē. Paralēli viņi satiekas un guļ ar citām, tikai Tev šķiet, ka viņš Tevi aplido mēnešiem.
18.01.2020 12:43 |
 
Reitings 331
Reģ: 15.11.2019
Ja būtu jāsaliek vīriešu kategorijas,tad
1.ir kategorija,kas mani neinteresē-vīriesi bez mērķiem dzīvē-bezdarbnieki, bez stabila darba un panākumiem, šķirteņi ar bērniem,alimentu nemaksātāji, agresīvi, ar atkarībām, aizņemti, filozofi,tipa visu zin,bet strādā stroikā utt.
2. Vīrietis,kas mani interesē-gudri,veiksmīgi, vīrišķīgi! Un te viņi iedalās divās daļās- tādi, kas grib tikai ievilkt gultā un tādi,kas ir ar nopietniem mērķiem. Un te jāskatās,jāmarinē...ja pāris mēnešus bez seksa iztur randiņu periodā, tad var arī aprecēties ar tādu!
Tāpēc es vienmēr saku,ka brīvām dāmām vajag vairākus pielūdzējus ar ko kafiju dzert,lai ir no kā izvēlēties ?
Jebkurš bad boy,alfa tēviņš paliek par paipuisīti,kad iemīlās ? ✌️
18.01.2020 12:25 |
 
Reitings 90
Reģ: 18.01.2020
Personīgi man vidusskolas laikos patika bad boy’s, tagad labie puiši, jo ar tiem iespējamāka nākotne.
Bet visinteresantākais ir tas, ka puisis kurš man patika skolas laikos, kad bija “sliktais”, pēc septiņiem gadiem uzradās un nu esam kopā, tagad jau viņš liekams pie labajiem puišiem, jo savu jaunību jau iztrakojies un tagad izvēlas dzīvi dzīvot mierīgā ceļā domājot par ģimeni.
18.01.2020 10:29 |
 
Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Arī atļaušos šeit piemest kādu ķeksīti.
Jau vairākus gadus mācos psiholoģiju un izpratni par cilvēka, kā indivīda fiziskajiem, emocionālajiem, somātiskajiem un visiem citiem procesiem, un, no tā izrietot, var secināt, ka cilvēki praktiski neietilpst tikai vienā kategorijā.
Ja Tavā jautājumā tika likts uzsvars uz to, kāds vīriešu tips dominē sabiedrībā, tad jāsaka, ka ... nu visāds - katrā vecuma posmā, dzīves pieredzē, raksturā, nacionalitātē utt., ir sava daļa, kas veido cilvēka personību, tādu, kāda viņa veidojas laika gaitā. Un būtu ļoti.. manuprāt, šerpi tā iedalīt Alfā tēviņos un tajos paipuisīšos ? jo vienu dzīves posmu cilvēks ir tāds, citu dzīves posmu pavisam savādāks, līdz ar ko Tavs sadalījums katru reizi, pie katra aspekta mainās.
Bet, ja runa ir par to, kādus vīriešus es, kā personība, pievelku, tad jāsaka, ka smieklīgos ? citādāk es viņus nevaru nosaukt. Jo nereti tie bravūrīgie mēģina sievieti savaņģot ar saviem jociņiem, citi atkal vienkārši uz mutes nav krituši.
Galvenais jau tas, ka citreiz Tu tīši speciāli pievērs vairāk uzmanības tieši tam, ko vēlies ieraudzīt ?
18.01.2020 03:42 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Varu pastāstīt no sava skatupunkta.
Man ir mazliet virs 30, pietiekama dzīves pieredze ar tās izrietošajām sekām.
Jau gandrīz gadu esmu viens un tagad varu salīdzināt kā bija iepazīties jaunībā pirms 10 gadiem, un kā ir tagad. Pirms 10 gadiem sarunāt randiņu bija vieglāk nekā uzvārīt tēju. Meitenes pat pirmās izteica iniciatīvu.
Tagad, kad esmu gudrāks, skaistāks, bagātāks, tagad? Pēc dzīves rētu iegūšanas es pat īsti to visu vairs nevēlos. Vieglāk ir dzīvot savu dzīvi, būt laipnam pret citiem, pilveidot sevi un sakost zobus katru reizi, kad nākas ieraudzīt kādu skaistu un gudru dāmu savā ceļā. Viņai tas ir savs, man tas būs savs.
Jā, es tagad divos naktī gana skaļi klausos Alanis Morissette sēžot dīvānā apakšbiksēs. Vai mani tas uztrauc? Nē. Vai tas uztrauktu, ja dzīvotu ar kādu kopā? Pavisam noteikti.
Vai es kādreiz aiziešu uz kādu randiņu, vai kādreiz izmaksāšu teātri, uzdāvināšu ziedus, smaržas vai masāžu, vai uztaisīšu jauku pārsteigumu? Protams. Man patīk iepriecināt un pārsteigt cilvēkus. Taču tas ir vairāk dēļ sava egoisma. Es iepriecinu citus, radu jauku dienu, jauku atmosfēru, bet laikus pieceļos no soliņa un aizeju.
Vai tad, kad man piedāvās attiecības un ģimeni es piekritīšu? Nē.
Vai tai jaukajai meitenei no Tindera, kuru es centos jauki apsveikt dzimšanas dienā, un kura izrāda vēlmi tikties es piedāvāšu tikšanos? Nē. Visticamāk no rīta piecelšos un uzspiedīšu unmatch. Kāpēc? Jo šobrīd jau skan Dido - here with me. Un es labprātāk klausos Dido atlikušo savas dzīves daļu pie kamīna ar viskija glāzi rokās, nekā bezmērķīgi aplidoju meitenes un slīgstu depresijā, ja tas ilgstoši neizdodas.
Paldies par uzmanību! :)
18.01.2020 01:58 |
 
Reitings 48
Reģ: 21.04.2018
''Vairums apkārtējo ir aizņemti, nereti pat ar tiem ņemamajiem vīriešiem ikdienā ceļi nekrustojas. Turklāt, labākie pieejamie "vīra materiāli" šajā vecuma grupā parasti ir labie vīrieši, kuriem ir daudz dažādu labu īpašību, taču kuri nav zināmi kā izcilākie iekarotāji. Tāpēc arī ir brīvi.''
Piekritīšu. Arī esmu šo novērojusi. Ir nācies redzēt puišus, kuri ir labi izglītoti, interesanti, erudīti, komunikācijā atsaucīgi un piesaistoši, ar labu gaumi un tīri simpātiski, bet.....single un kad pajautā kāpēc, tad pilnīgi var redzēt tajā cilvēkā ne pārāk lielu ieinteresētību šajā dzīves sfērā kā tādā. Grūti to noformulēt,varētu pat teikt, ka nejūt un neizjūt izteiktu seksuālo nepieciešamību un līdz ar to instinktīvo ''meklēšanos'' un ''flirtēšanu''. Bet ne tā, ka pašam cilvēkam nepiemistu seksualitāte, bet vnk tā it kā viņš uz kādu laiku būtu aizvēries tās durvis. Tā kā īsti nevar apgalvot, ka viņi nebūtu izcili iekarotāji, varbūt būtu, ja gribētu un koncentrētos uz to. Un es bieži vien nesaprotu to. Jo, savukārt, ir baaaaigi daudz iedomīgu narcisu, varētu pat teikt sociopātu, kuri to vien dara kā koncentrējas uz iekarošanu.
Šim arī jāpiekrīt : ''Savukārt, ar ļoti aktīvu iekarošanu šajā vecumā nereti nodarbojas dažādi defektīvi vīrieši. Draudzeņu pieredzē ir arī aplaušanās ar tādiem. Tieši dažādi zemūdens akmeņi bieži ir izskaidrojums, kādēļ izmanīgi iekarotāji šajā vecuma grupā ir brīvi.
''
18.01.2020 00:47 |
 
Moderators
Reitings 3627
Reģ: 13.11.2016
Nav gluži tā, ka vīriešus var salikt divās kastītēs. Tieši tā pat dzīve nesastāv tikai no vīriešiem, kuri ir izteikti iekarotāji, un vīriešiem, kuri būtu jāiekaro.
Savos 30+ esmu priecīga, ka man attiecību veidošana nav aktuāla. Taču redzu, kā iet manām mana vecuma draudzenēm. Vairums apkārtējo ir aizņemti, nereti pat ar tiem ņemamajiem vīriešiem ikdienā ceļi nekrustojas. Turklāt, labākie pieejamie "vīra materiāli" šajā vecuma grupā parasti ir labie vīrieši, kuriem ir daudz dažādu labu īpašību, taču kuri nav zināmi kā izcilākie iekarotāji. Tāpēc arī ir brīvi. Tas gan nenozīmē, ka viņi ir jāiekaro. Nereti viņi ir vienkārši jāpainformē, ka sieviete ir brīva, un tad jāļauj pašiem rīkoties. Jo brīvu sieviešu arī nav ļoti daudz, un tie vīrieši varbūt ir gadu vai vairākus neredzēti, vai arī pazīstami caur draugiem. Savukārt, ar ļoti aktīvu iekarošanu šajā vecumā nereti nodarbojas dažādi defektīvi vīrieši. Draudzeņu pieredzē ir arī aplaušanās ar tādiem. Tieši dažādi zemūdens akmeņi bieži ir izskaidrojums, kādēļ izmanīgi iekarotāji šajā vecuma grupā ir brīvi.
17.01.2020 20:58 |
 
Reitings 580
Reģ: 03.07.2019
Ja tu esi pieradusi ka tev netrūkst uzmanības no pretējā dzimuma un visi tev skrien pakaļ, bet ir 1 super čalis kas ir izskatīgāks/labāks/veiksmīgāks par visiem pārējiem, bet viņš tev nepievērš uzmanību un neskrien pakaļ?! Nav tā ka tieši to sievietes vēlās (ko nevar dabūt tik viegli)
--
Nē. Domāju, daudzas to nevēlas. Man gribas vīrieti, kurš grib mani, nevis tādu, kurš jāpārliecina, ka viņš grib mani. Jo būsim godīgi, lai arī cik skaista un burvīga būtu sieviete, viņa nekad nepatiks visiem. Ir vīriešu kategorija, kura man uzmanību nepievērš, un man nav nekādas intereses iet un pārliecināt, lai viņi sāktu man skriet pakaļ. Ko es no tā iegūtu? Pabarotu savu pašapziņu? Paldies, nē, ir citi veidi kā to izdarīt. Esmu gan dzirdējusi par vīriešiem, kuri krāj trofejas jeb šķietami nepieejamas sievietes, kuras ievilkt gultā. Bet tas vairāk tādu gados jaunu čalīšu dabā, manuprāt.
17.01.2020 19:48 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Ja tu esi pieradusi ka tev netrūkst uzmanības no pretējā dzimuma un visi tev skrien pakaļ, bet ir 1 super čalis kas ir izskatīgāks/labāks/veiksmīgāks par visiem pārējiem, bet viņš tev nepievērš uzmanību un neskrien pakaļ?! Nav tā ka tieši to sievietes vēlās (ko nevar dabūt tik viegli)

Nekad nav bijusi tāda problēma, agri vai vēlu tāpat man pievērš uzmanību :D es neskriešu pakaļ, bet uzdarīšu tā, lai viņš gribētu mani iepazīt.
Runājot par citām sievietēm, jā ir tādas un, tad beigās smagi aplaužas.
17.01.2020 17:50 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Grūti pateikt, jo sen jau nav bijis randiņošanas perioda, vēl pie tam neesmu tikusies ar šausmīgi daudziem, lai varētu izvilkt kopējo statistiku. Tajos laikos (5 gadi atpakaļ), vairāk pievērsa uzmanību tie saucamie badboy, jo nebaidījās pieiet man klāt.
Domājams katrai meitenei ir pa savam kāda veida puiši pievērš uzmanību.
Nedomāju, ka badboy ies pie katras, kas kustas, bet izvēlas attiecīgā “līmeņa”. Es, piemēram, biju kā trofeja ar ko palepoties draugu priekšā, ka redz kāda smuka meitene blakus. Ar tādiem attiecības jebkurā gadījumā reti kad var izveidoties.
17.01.2020 17:46 |
 
Reitings 538
Reģ: 16.12.2019
Nice guy vs Bad boy
17.01.2020 14:50 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!