Materiālisms vīriešos

 
Reitings 441
Reģ: 20.02.2009
Mani visu laiku nomoka jautājums... kurš tad ir tas vis materiālistiskākais dzimums...
Internets ir pils ar tekstiem un video, par to, cik materiālistiskas ir sievietes utt. Slavens psihologs saicis veselu lekcijas kursu par materiālismu..... bet ...
Dzīvē es visu laiku saskaros ar ko citu. Sievietēm patīk 2 veidu vīrieši ar naudu un fiziski pievilcīgie. Vienus viņi kādu laiku izmanto, lai pēc tam būtu kopā ar otriem... tur gan parasti sanāk aplauzties. Principā visas sievietes no LV ko pazīstu izvēlētos izskatu, jaunību un harizmu.... kaut gan apkārt klejo tas uzskats par sieviešu materiālismu.
Arī socioloģijas pasniedzēja mums stāstīja ka tieši vīrieši precību ceļā paceļas pa materiālajām kāpnēm... nezinu par kura reģiona statistiku gāja runa.
... un tieši tas ir tas ko es esmu atkal un atkal spiesta novērot dzīvē.... es esmu ne tikai pieradusi pie pretējā dzimuma uzmanības, bet burtiski no tās cietusi.... un neskaitāmas reizes saskāros ar to, ka es kā pretējais dzimums tieku novērtēta arī no tāda skatapunkta no cik situātas ģimenes nāku, cik lielu algu pelnu vai pat potenciāli pelnīšu. Tik daudzas reizes...
Un šodien atkal nācās dzirdēt kārtējo piemēru, kad kāds ( parast remontstrādienieks bez jebkādas izglītības) ieprecējies no laukiem Jūrmalā, jo redziet viņa jaunajai sievai pieder māja (pieder nevis ir kredītā).
Tad mātes ''draudzenes'' dēls kurš domāja starp vienu kura viņam krekus gludināja, vēlk kamēr universitātē mācījās, un otru, kura redziet nāca no situētas ģimenes. Nu un protams izvēlējās to ar bagāto papucīti.... un viņa nu ļoti matriālistiskā māte varēja mierīgi gulēt, jo nedot dievs izvēlētos to kuras vecāki nav bagāti....
... un tad pamatskolā klasē mums bija puisis.. kas patika visām...... un Tad viņam bija gandrīz vai sarkasts kuras viņam patika un kura patikšanas līmenī bija kurā vietā. Jau tad pamanīju, ka viņš ir materiālistisks. Pēc skolas bija iespēja, ka viņš saiet kopā ar dažām meitenēm kuras nu tā centās viņam iepatikties..... bet kā Jums liekas. Aprrecējās ar daudz dumjāku, nesmukāku un visādi citādi sliktāku... bet kuras vecākiem ir liels dzīvoklis Rīgā.. un pie viņiem arī jaunlaulātie dzīvo.
... un tad visam pa virsu mūsu skolas kārtējais smuklītis absolventu vakarā piedzērās un skaidri un gaiši definēja, jā tur tās un tās ir skaistas... bet redziet viņas ir tikai skaistas... bet tās ir skaistas un gudras, tātad pelnīs lielu naudu.....
... nu no kurienes tik liels materiālisms vīriešos?
Vai arī Jūs saskaraties ar ļoti daudziem vīriešiem kas ir ļoti materiālistiski?
Kas par iemeslu ir šim materiālismam?
Kāpēc vīrieši LV ir materiālistiskāki par sievietēm? Un kāpēc visu laiku tiekam bombardētas un kritizētas par materiālismu, lai gan patiesībā sievietes nav tās lielākās gold diggeres? Jūsu viedoklis....
14.11.2019 22:48 |
 
Reitings 686
Reģ: 06.02.2016
1)Jauzin kads stavoklis, lai zinatu ka sapratusies un ka bus dzivot. Nabagam ir gruti iedzivoties bagata vide vienlidzigi, labak it ja statusi it pietuvinati vienadam.
2)Lai netikt uz gold digger, juridisko pusi ir jakarto laicigi.
15.11.2019 07:35 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Blastoties uz šīm zinšānām par sievietēm pastāv arī islāms ar saviem paltrakiem.
1. lai sievietes netiktu ietekmētas, jo to izskatu nevar noteikt.
2. Jo pārāk pieredzējusi sieviete nav nekas patīkams.
Mūsu pasaulē vīrieši mēdz aizliegt sievietēm runāt ar citiem un vispār ierobežo darbības.
15.11.2019 07:28 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Visām sievietēm interesē nauda.

Tas ko saka sievietes nav vērā ņemams (jo bieži ir tieši otrādi), bet var orientēties pēc vīriešu sarakstītām grāmatām.
Sievietēm interesē vairāk statuss un izskats vīrietim nav pirmā lieta. Ja bagātāks vīrietis, tam var būt vieglāk atļauties statusa lietas. Statusu vīrietis var arī nodrošināt ar bailēm, iekaustīšanu utt., tādēļ sievietēm patīk cietumnieki, policisti. Pār sieviešu prātu valda sajūtas, tādēļ tās vajag radīt!
Bieži vīrieši pēc attiecību sākšanās aizmirst par statusa noturēšanu un tur arī sākās problēmas.
Liela daļa sieviešu ir tikai tukšums, jo savu vērtību un domas sagaida no ārienes. Vīriešu problēma, ka tie cenšās ieklausīties, tādā bērnu prātiņā.
15.11.2019 07:21 |
 
Reitings 437
Reģ: 10.11.2019
Nepazīstu nevienu savu čomu materiālistu. Tur jums kautkādi līkrokaini puišeļi gadījušies, visi manā galā paši ar sokām un prātu spēj nopelnīt.
Visi meklē vienkāršas meitenes, bet arī ar tām sanāk aplauzties.
Mana personīgā pieredze - apprecēju jauku meiteni no mazas mazpilsētas, vienkārša latviešu meitene, lielā mīlestība, apprecējāmies, sagaidīja brīdi, kad esmu sasniedzis "I've made it big" un viss. Tagad tērēju ļoti lielus resursus advokātiem, lai tiktu vaļā no visa šī murga. NE-NOR-MĀLA murga!
Visām sievietēm interesē nauda. Vairāk vai mazāk, bet visām. Esmu runājis ar meitenēm par šo, jā, protams, visām interesē sirds, harizma, prāts...Lai beiz **st, visām interesē nauda.
Ar čomu runāju par Fiļa jauno draudzeni, kura pirms 10 gadiem vienkārša meitene uz pasākumiem gāja, tad uzleca uz bagāta uzņēmēja, kurš mantojis visu no tēva, sēdēja mājās, tēloja skaistu vīra aksesuāru, sagarlaikojās, aizgāja pastrādāt uz AB un atrada ultimate sponsoru. Tādi gadījumi ir pilns.
15.11.2019 01:13 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Varbūt neesi skaistos un harizmātisko sarakstā

Ar izskatu man nav problēmu. Arī materiāli esmu nodrošināts, ir dzīvoklis, auto, bet izcelties es nekad neesmu jutis vajadzību. Man patīk būt neuzkrītošam. Tas nav harizmātiski, bet praktiski.
Tāpat man nepatīk izdabāt sieviešu vēlmēm un sabiedrības "normām" par auto utt., kas man ļauj izcelties.
Bet jautājums jau nav par merkantilismu no dāmu puses.. par to ir pietiekami gausšanos dzirdēts, bet par to, ka es patstāvīgi sakskaros nu ar nenormālu merkantilismu no vīriešu puses... un kāpēc viņi tādi ir

Jau tika daļēji atbildēts. Tāču ir interesanti no sievietēm prasīt to pašu, ko viņas tik ļoti kāro vīriešos. Mūsdienās sievietes grib būt tik ļoti konkurētspējīgas un brīvas...
14.11.2019 23:49 |
 
Reitings 307
Reģ: 15.09.2019
MGTOW101 @ 14.11.2019 23:41
Tā ir augstākā pilotāža, jo tā reti kad notiek.
bet notiek jau? redz, ku autore arī varētu iekrist, ja melotu par savu statusu un vecis viņu kaut vai rīt precētu
14.11.2019 23:43 |
 
Reitings 480
Reģ: 24.06.2019
Palmiņa @ 14.11.2019 23:40
Materiālais ir svarīgs gan no vīrieša, gan sievietes puses. Ja iet runa, par večiem, kas prec bagātas sievas, un tad dzīvo uz viņas rēķinu tas ir kas cits un vispār kaut kāds afērisms.
Tā ir augstākā pilotāža, jo tā reti kad notiek.
14.11.2019 23:41 |
 
Reitings 307
Reģ: 15.09.2019
Materiālais ir svarīgs gan no vīrieša, gan sievietes puses. Ja iet runa, par večiem, kas prec bagātas sievas, un tad dzīvo uz viņas rēķinu tas ir kas cits un vispār kaut kāds afērisms.
14.11.2019 23:40 |
 
Reitings 441
Reģ: 20.02.2009
bernu jau audzina 2 un ja tagad pietiek ar jūsu kopējiem ienākumiem. tad jau bērns neko nemainītu. Tās kas strādā par mazām algām aizejot dekrētā saņem vairāk nekā strādājot (+ 170 par mazo), bet tām kas saņēma lieli algu ienākumi tieši pretēji krītas .. ja ir lieli izdevumi, kredīti tad drīzāk tur būs finansu problēmas... un ar pārdevēju drīzāk jau pašā sākumā nevarēs atļāuties piem., dzīvokli samaksāt nevis dekrētā...
14.11.2019 23:36 |
 
Reitings 441
Reģ: 20.02.2009
.Putns. @ 14.11.2019 23:26
Ja man būtu jāizvēlas starp ofisa menedžeri un veikala pārdevēju, tad drīzāk ņemtu to vienkāršāko. Pieauguši vīrieši vairāk pievērš uzmanību izskatam, jaunībai, enerģijai un sievišķībai. Vai ir, vai nav jau bērni.
Materiālās vērtības paliek svarīgas, ja domā par precēšanos un bērniem. Tādai viekalniecei varētu būt grūti aiziet dekrētā un saņemt pietiekošu naudu bērna audzināšanai.
un viņa jau nu līdz 7 mēnešiem pie kasas strādāt nevarētu ... bet kāpēc Tev ir tas tik svarīgi?
14.11.2019 23:33 |
 
Reitings 441
Reģ: 20.02.2009
.Putns. @ 14.11.2019 23:16
Sievietes pievelk vīrieši, kas dominē ar naudu vai labām komunikācijas spējām, izskatu. Vīrietim, lai piesaistītu sievieti jābūt kā pāvam.
Dzīvojot LV ir visai svarīgi būtu nodrošinātam no abām pusēm, jo valsts tikai ņem, nevis atbalsta jaunos vecākus u.c.
Es atminos, ka pirmo draudzeni es ieguvu negaidīti, jo viņa būdama simpātiskākā meitene klasē sāka pati pievērst man uzmanību. Taču tas notika tādēļ, ka es biju visai lecīgs un daudz ākstījos, man bija sava brandža un autoritāte.
Sievietēm neinteresē vīrieši, kas strādā un attīstās, bet gan viss gatavs, bagāts, skaists un saklāts.
Un laulības ir juridisks trīspusējs līgums, kuru arī noslēdz balstoties uz materiāliem labumiem un nodrošinājumu bērniem, vecumdienām utt.
Sievietes, kad ir jaunākas tās pievēršs mazak uzmanību materiālām lietām, jo, jāsaka atklāti, viņas ir visai vieglpratīgas.
Šobrīd iepazīstoties ar meitenēm viens no pirmajiem jautājumiem vienmēr ir nodarbošanās. Tad kurā rajonā es dzīvoju. Jāsaka, ka visi tie jautājumi ir ļoti tuvi materiālām domām.
Varbūt neesi skaistos un harizmātisko sarakstā ( tas gandrīz vai skavrīgāks par izskatu). Bet jautājums jau nav par merkantilismu no dāmu puses.. par to ir pietiekami gausšanos dzirdēts, bet par to, ka es patstāvīgi sakskaros nu ar nenormālu merkantilismu no vīriešu puses... un kāpēc viņi tādi ir
14.11.2019 23:31 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Ja man būtu jāizvēlas starp ofisa menedžeri un veikala pārdevēju, tad drīzāk ņemtu to vienkāršāko. Pieauguši vīrieši vairāk pievērš uzmanību izskatam, jaunībai, enerģijai un sievišķībai. Vai ir, vai nav jau bērni.
Materiālās vērtības paliek svarīgas, ja domā par precēšanos un bērniem. Tādai viekalniecei varētu būt grūti aiziet dekrētā un saņemt pietiekošu naudu bērna audzināšanai.
14.11.2019 23:26 |
 
Reitings 480
Reģ: 24.06.2019
Es personīgi nekad nēsmu pat zemapziņā apsvēris tādu ideju, ka iedraudzējoties/ieprecoties es no sievietes varētu gūt kādu materiālu labumu.
Sievietē tas atkal ir normāli un es tur nekā slikta neredzu. Viņām tas ir gēnos aprecēties ar vislabāko iespējamo opciju, vai nu tas ir izskats, vai naudu vai vis kopā.
14.11.2019 23:17 |
 
Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Sievietes pievelk vīrieši, kas dominē ar naudu vai labām komunikācijas spējām, izskatu. Vīrietim, lai piesaistītu sievieti jābūt kā pāvam.
Dzīvojot LV ir visai svarīgi būtu nodrošinātam no abām pusēm, jo valsts tikai ņem, nevis atbalsta jaunos vecākus u.c.
Es atminos, ka pirmo draudzeni es ieguvu negaidīti, jo viņa būdama simpātiskākā meitene klasē sāka pati pievērst man uzmanību. Taču tas notika tādēļ, ka es biju visai lecīgs un daudz ākstījos, man bija sava brandža un autoritāte.
Sievietēm neinteresē vīrieši, kas strādā un attīstās, bet gan viss gatavs, bagāts, skaists un saklāts.
Un laulības ir juridisks trīspusējs līgums, kuru arī noslēdz balstoties uz materiāliem labumiem un nodrošinājumu bērniem, vecumdienām utt.
Sievietes, kad ir jaunākas tās pievēršs mazak uzmanību materiālām lietām, jo, jāsaka atklāti, viņas ir visai vieglpratīgas.
Šobrīd iepazīstoties ar meitenēm viens no pirmajiem jautājumiem vienmēr ir nodarbošanās. Tad kurā rajonā es dzīvoju. Jāsaka, ka visi tie jautājumi ir ļoti tuvi materiālām domām.
14.11.2019 23:16 |
 
Reitings 135
Reģ: 31.10.2019
Es tev tik ļoti piekritu domāju ka esmu vieniga saskarusies ar tādiem vīriešiem kuru mammas un teti uzskatas ka ja grib precēties tad ļoti ir viss vērsts uz ārieni un materiālo stāvokli vai pieder zeme kādi īpašumi vai ar biznesu nodarbojas. Man ļoti nepatik ka man virietis pirmaja tikšanas reize prasa par ko tavi vecaki strada un citi ģimenes locekļi nodarbojas. Tas vien liecina, ka viņam tas ir ļoti svarīgi. Un protams kad paststi par savu ģimeni vairak uzreiz attieksme izmainās uz labo pusi, jo saprot ka nāc no situētas ģimenes.
Tie paši virieši kas saka tev kad esi goldigga paši vien skatās uz bagātām večiņam.
Man ļoti riebjas tadas ģimenes vīrietis nak lur pat vecaki ļoti skatas kā esi apģerbies vai neesa brendus bezmazvai.
14.11.2019 23:01 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!