Izbeigt attiecības, ka mīli cilvēku

 
10 gadi
Reitings 153
Reģ: 05.01.2010
Sveiki, vēlos padalīties ar savu sāpi, varbūt kādai ir lidzigi gadījies, ir tā, ka ļoti mīlu savu otru pusīti, bet dēļ attāluma saprotu, ka mēs neesam radīti kopā, jo iespēja tikties ir tik niecīga, un strīdēties ar dēļ ta visa sākuši esam daudz, vnk atsvešinamies.
Pastāstīšu situāciju, kad abi iepazināmies, mēs lieliski sapratāmies un jutu, ka tas ir mans cilvēks, gribu no viņa bērnus, utt. Tiešām cilvēks lielisks. Bet tad pēc gada viņam bija jādodas uz Kanādu, strādāt, bet man šeit ir labs darbs , kuru pazaudēt nevēlos, ka arī skola. Tā nu mēs kka nocīnījamies, un vasara uz menesi varējām būt kārtīgi kopā, bet tad atkal viņam bija jābrauc, jo tas ko vins dara tur, ir arī viņa sapņa darbs, un šeit mēs ieejam krustceles. Ka abi mīlam viens otru, bet dēļ attāluma un situācijas nevaram būt kopā. Esam abi sapratusi ka laikam jāiet savs ceļš, bet es viņu ļoti mīlu, ka tas ir iespējams izdarīt. Noteikti , kādai no jums arī ir bijusi līdzīga situācija, ka cilvēku ļoti mīli, bet dēļ dzīves stila un ritma, jūs nevarat būt kopā.
Padalaties, varbūt palīdzēs kāds jūsu padoms.
18.10.2019 15:31 |
 
10 gadiPatīk
Reitings 2450
Reģ: 20.07.2013
Ja ne viens, ne otrs negrib mainīt savu dzīvi dēļ tā, lai būtu kopā tur vai šeit, tad jāšķiras.
Un jā, ar laiku netiekoties viss pats par sevi norims. Varbūt pēc kādiem gadiem satiksieties, un atkal laiks Jūs savedīs kopā. Bet ja šobrīd nav iespējams fiziski būt kopā, nav jēgas mocīties.
18.10.2019 15:49 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man ir, ka bija mīlestība, bet pametu. Vnk jāsaņemās, jāizdara ..Tas nekas, ja pēc tam vēl vairākus gadus ikdienā domāju par šo vīrieti, bet ar laiku ilgošanās, jūtas pēc otra noplok, samazinās. Galvenais neuzturēt ikdienā saziņu, izdzēst no visurienes, lai tā bilde neredzas, lai sirds nepukst straujāk, kad ieraugi fb ,vai arī citā saitā. Tagad esmu tikusi līdz stadijai, kad uztveru kā vienkārši vīrieti, kurš ir bijis manā dzīvē kādu laiku.
18.10.2019 15:46 |
 
Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Slidiigs jautaajums.. pamest visu un skriet vinjam liidz arii nav praata darbs.
Kaa saka cilveeki naaks un ies bet darbs un karjera tomeer arii ir svariiga sastaavdalja.
Neesmu tavaa aadaa man gruuti iejusties ko es dariitu.
18.10.2019 15:44 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits