Attiecības-iespējamā krāpšana-ignorēšana

 
Reitings 26
Reģ: 15.10.2019
Labdien meitenes,
Esmu neizprašanā un gribētu zināt Jūsu viedokli.
Ir draugs, kopā esam jau 4 gadi, plānojam bērniņu, bet ikdienā darba dēļ, kopā neesam, kopā nedēļā esam 4 dienas, var teikt, ka dzīvojam kopā.
Aizkraucot uz māju, biju diezgan pārsteigta par interesantām lietām:
1. Esmu mazliet pedantiska, un zinu kur ko nolieku, bet mani šampūni vannas istabā bija atstāti vaļā, un zinu ka nestāvējā tā kā biju nolikusi,
2. Stāv jau cik ilgu laiku skapī prezervatīvi, kurus nelietojam jau 3 gadus, bet prezervatīvu skapī vairs nav.
3. Guļamistabā spogulis apšķaidīts- izskatās pēc sp...
Manī sākās izbrīns.... Ieejot tualetē pēkšņi šampūni ir nolikti vietā un aiztaisīti(iepriekš tualetē bija draugs). Vienkāršā normālā jautājuma formā, pajautāju draugam, kas notiek, kur prezervatīvi, kas ar spoguli un vai viņš manus šampūnus lietoja. Atbilde: Spogulis netīrs, jo nošķaudījos, un kas es stulba, kā lai viņš zin kur ir prezervatīvi, un bla bla....
Tagad jau ar mani vairs nekomunicē, nezvana un neraksta....
Meitenes ko man domāt? Tiešām krāpa? Uz spoguļa ir sper.... tiešām, un prezervatīvu paciņa pazudusi no skapja, šampūni lietoti, un plus miskaste ar bija iznesta.
Esmu tgd darbā, būšu pie viņa tikai nogalē, bet viņš ne zvana ne raksta.....es arī nevanu un nerakstu, jo uzskatu ka ir paskaidrojumus parādā, nevis ka stulba, katrā ziņā neuzbāžos, ko man darīt?
15.10.2019 11:18 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!