Kā piedot krāpšanu?

 
Reitings 2
Reģ: 09.10.2019
Sveiks :)
Pirms aprakstu problēmu, saprotu, ka būs daudzi, kas teiks, ka esmu traka, un tomēr ceru, ka atradīsies kāds, kas palīdzēs :)
Mana stāsta pamatā ir krāpšana... vairākas. Mans vīrietis man krāpa.
Sākās viss ar kārtējo strīdu, un tad mēs pašķīrāmies. Tomēr pēc laika otrā pusīte un es, sapratām, ka nevaram viens bez otra, bet nebijām gatavi dzīvot kopā, tajā brīdī likās, ka abi neesam gatavi, bet es laikam biju gatava. Tā mēs nodzīvojām ilgu laiku, visu laiku tiekoties, kopā nakšņojot, bet nedzīvojām kopā. Līdz vienā diena viņš pazuda. Tur ir garš stāsts, bet man pateica, ka viņam ir CITA. tajā brīdī pasaule sabruka. Raudāju. Ilgi un dikti. Līdz viņš ieradās pie manis, un teica ka es ticu muļķībām, un ka nekas tāds nav noticis. emocijas, mīlestība, un es piedevu un aizmirsu. Mēs sākām dzīvot kopā, kā agrāk. Līdz viņš piedzērās līdz nemaņai un viņa telefons nepārstāja zvanīt. Tad es uzzināju, ka tad tiešām bija cita meitene, ka viņš meloja viņai un man, bet kas ir vēl ļaunāk - izrādījās, ka bija vēl - vairākas meitenes, ar kurām bija prasts flirts, un viena... 3 bērnu māmiņa, precējusies, par ko es jau sen biju domājusi. Viņš ik pa laikam tikās ar viņu. Emocijas uzsprāga - es atradu viņas vīru un visu viņam pateicu, ar pierādījumiem. Tajā brīdī man bija svarīgi salauzt viņas dzīvi, tā pat, kā viņa salauza manu...
Uz tā viss beidzās, vismaz man tā likās, bet nekas nebeidzās. Turpinājās sarakstes, kur viņš atvainojās, lūdzās, teica, ka mīl un nevar bez manis, lūdzās. Līdz es padevos. Mēs nebijām kopā, bet bijām kopā, nezinu kā lai to nosauc... Protams, mans prāts ir traks, un es čekoju fb kā traka, skatījos katru meiteni, kas liek like... un viena lika visu laiku... radās aizdomas... bet, viņa bija aizņemta, likās ka man ir paranoja. Un tomēr, dzīve atkal man centās attaisīt acis, datorā atradu viņa fb paroli un noriskēju - ielauzos viņa dzīvē... un nekļūdījos... Kārējā... Aizņemtā... Kuce... Viņai bija vienalga, ka viņai ir topošais vīrs, viņai galvenais bija seks... Uzrakstīju ziņu viņas puisim, tomēr neaizsūtīju... Tagad - viņa apprecējās, un es nožēloju, ka nesabojāju viņas dzīvi... viņas vīrs nekad neuzzinās, ka viņa mīļotā meitene ir liela mauka...
Un atkal sākās lūgšanās... Nezinu, kas ir manā prātā, sirdī... saprotu, ka esmu muļķe, bet es nevaru viņu palaist... un jau atkal - dodu iespēju... atkal tiekamies... Uzticības vairs nav nemaz... Histērijas ir ik uz soļa, bet viņš cenšās... Līdz vienā brīdī, augustā, viņš izmainās... tā viņš mainījās, katru reizi, kad bija cita... Un manas aizdomas... jā... atkal čekoju fb un visus laikus.. un protams - ir cita... Kā uzzināju? sameloja, ka bij ar draugiem izklaidēties, un stāsts nesagāja... tad pateica, ka braucis lēkt ar izpletni, un nakšņojis ar viņu vienā istabā... bez seksa... tikai draugi... tad viss sākās... viņas dzimšanas diena, izklaide... viņš sāk neatbildēt uz zvaniem un sms tieši vakaros... unnnn - viņam ir cita, zinu to... kā lai pasaka - tagad es sanāk esmu mīļākās lomā, jo viņš tiekās ar viņu, bet guļ ar mani... un jau atkal viņš neatzīst to, ka krāpj, neatzīst, ka starp viņiem kaut kas ir... neatzīst neko... un tomēr uz muguras, ir viņas nagu nospiedumi... un tomēr fb viņai parādās viņa ģimenes locekļi... tikai saka, ka es esmu viņam vajadzīgā...
Tagad daudzām no jums prātā ir daudz slikta par mani... ļoti daudz... pašai jau ir tikai sliktas domas par sevi... ļoti sliktas... bet ko man darīt? es vairs netieku galā ar savām emocijām...Manuprāt man jau ir dziļa psihoze un es gribu iznīcināt arī viņas sapņu dzīvi. Viņš ir tik loti iedragājis manu pašvērtējumu, ka nav palicis it nekas... Man ir bail, ka nekad nebūšu laimīga, ka nekad nevienam nebūšu vajadzīga... Un tomēr viņš.... un viņa... un es...
09.10.2019 14:14 |
 
Reitings 32
Reģ: 27.09.2019
Madella @ 09.10.2019 14:43

:D :D tiešām šķiet, ka šis notiks?
piedodiet, mani šitais uzvlek, bet kas tiem vīriešiem - tieši šiem? Zelta locekļi? Cik stulbām ir jābūt, lai uztuētu tādas attiecības, gan pēdējā komentāra, gan autores gadījumā? Vīriešu trūkst?
Nē nu labi, vismaz šitie kopā ar tām kurām trūkst, normālie vismaz citām paliek.

Es atvainojos, bet es jau minēju, ka ātri vien PATI sapratu, ka ir jāšķiras.
Bišķit uzbrauci par skarbu nevietā
09.10.2019 15:32 |
 
Reitings 73
Reģ: 15.05.2017
Nu ja nevari pašai patīk būt par kājslauķi, tad vismaz nerieb citiem cilvēkiem, tev uz to nav nekādu tiesību...
09.10.2019 15:14 |
 
Reitings 34
Reģ: 04.02.2019
Jēziņ! PĀRSTĀJ AR VIŅU TIKTIES!
Bet, ja pati to pieciet, tad vismaz nečīksti par šo situāciju.
Šis ir vnk ģeniāli...stulbuma augstākā pilotāža.
09.10.2019 15:03 |
 
Reitings 108
Reģ: 26.09.2019
Pamet viņu.

:D :D tiešām šķiet, ka šis notiks?
līdz viņš pacēla pret mani roku. protams, emocijas pārgāja, sagribējās man lielo mīlestību, piedevu vinam un vēl kādu nedēļu padzīvojām kopā

piedodiet, mani šitais uzvlek, bet kas tiem vīriešiem - tieši šiem? Zelta locekļi? Cik stulbām ir jābūt, lai uztuētu tādas attiecības, gan pēdējā komentāra, gan autores gadījumā? Vīriešu trūkst?
Nē nu labi, vismaz šitie kopā ar tām kurām trūkst, normālie vismaz citām paliek.
09.10.2019 14:43 |
 
Reitings 32
Reģ: 27.09.2019
Pamet viņu. tu tešām domā ar viņu veidot nopietnas un ilgstošas attiecībās? tā tu riskē pati pazaudēt sevi, savu veselo saprātu, stabilitāti zem kājām. tici man, pat ja tev šķiet, ka paliksi viena, tas tomēr ir labāk, nekā pieļaut tādu situāciju. galu galā uz pasaules ir pietiekami daudz cilvēku, gan atradīsi savējo.
es negāju tieši tam cauri, kam tu ej, bet man arī bija līdzīga situācija, kurā bija iesaistīts alkohols, solījumi utt, līdz viņš pacēla pret mani roku. protams, emocijas pārgāja, sagribējās man lielo mīlestību, piedevu vinam un vēl kādu nedēļu padzīvojām kopā, līdz atkal - alkohols, solījumi, viņa histērijas. sapratu, ka lai vai cik ļoti man viņš saistītu (ja nepiemin alkoholu un viņa bezdarbību), man ir jāsaka viņam atā, jo negribēju pazaudēt sevi tāda veida attiecībās un nokrist tik zemu, ka vairs jau to situāciju nebūtu iespējams kontrolēt.
09.10.2019 14:38 |
 
Reitings 108
Reģ: 26.09.2019
Izklausās pēc pilnīgā sviesta. BET es pēdējā laikā vairs ne par ko nebrīnos. Pēc šī visa man ir tikai viens secinājums un jautājums.
Tu neesi pārāk gudra. Iespējams tapēc viņš tā izturas pret Tevi un izturēsies, pati to pieļauj un pieļausi. Īpaši pēc tēmas nosaukuma.
Kapēc, ja Tev ir tik svarīgi ieriebt - Tu ierieb svešām sievietēm, bet ne vīrietim? Viņš ir tas, kas Tevi vazā, ne jau viņas. Kāda Tev daļa gar viņu dzīvi, mau**kas vai nē.
09.10.2019 14:36 |
 
Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Šis ir fascinējoši. Tās visas meitenes ir maukas un kuces,bet tavējais,kas pa Tevi bradā un pazemo ,ir mīļais,jaukais enģelītis,kuru tu visu laiku ņem atpakaļ
09.10.2019 14:32 |
 
10 gadi
Reitings 218
Reģ: 14.01.2012
Ko darīt? Pateikt viņam atā un beigt sevi pataisīt par viņa kājslauķi. Ne tikai vinš ir slikts cilvēks, bet arī Tevi par tādu pārveido (spriežot pēc lielās vēlmes bojāt to citu meiteņu dzīves).
09.10.2019 14:29 |
 
Reitings 15
Reģ: 09.06.2019
Tu labāk beidz tikties ar to čali un beidz bojāt dzīvi gan tam citam meitenēm, gan sev. Labāk būtu viņam to dzīvi pabojāt, nevis tam meitenēm. Stipri apšaubu, ka viņas par Tavu eksistenci kaut ko zina. Beidz būt stulba un saproti, ka Tu viņam esi vajadzīga tikai pisienam šad un tad, kad citas atsaka. Nekad nesaprotisu to domu gājienu bojāt dzīvi meitenei, ar kuru Tavs puisis krāpj. Ka jau minēju, viņas par tevi noteikti neko nezin un tas ko viņas dara ar savu dzīvi, nav Tava darīšana. Zoss, godīgi sakot Tu esi.
09.10.2019 14:25 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits